oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sprostowanie
misiu754
post 26.07.2012 - 14:56
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Chciałbym tylko napisać, że pomyliłem się co do książki Karola Cetlina. Nie jest ona plagiatem. Przeczytałem ją i mimo że faktycznie podobieństwa występują to jest ich za mało aby uznać książkę za plagiat. Książka Karola jest napisana dużo lepiej od książka Pana Marka i jedyne podobieństwa jakie znalazłem to Spis treści, lista rzeczy do zrobienia w LD, rozdział o koszmarach (fragment), są pewne podobne akapity ale zdarzają się rzadko i wyjątkowo. Natomiast cała książka na pewno plagiatem nie jest. Muszę więc przeprosić Karola za moje błędne oskarżenia.

Sam nie wiem czemu tak szybko, bez przeczytania, oskarżyłem Karola o plagiat. Te fragmenty, wyrwane z kontekstu wydawały mi się tak podobne, spis treści w takiej samej kolejności przekonał mnie ostatecznie. Ale myliłem się i wbrew temu co może myślicie cieszę się że się pomyliłem.

Nawet nie odpowiadajcie, bo nie chcę żadnej kłótni czy czegokolwiek takiego, po prostu pomyliłem się, napisałem tu coś co było nieprawdą i teraz chcę to sprostować. To tyle.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park