Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwne Stany..
coclowork
post 24.08.2012 - 23:19
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9101

Witam! Dopiero min temu postanowiłem sie zalogowac na tym forum.. Miło iz postep techniki daje nam nieograniczony dostep do informacji.. Super że jest więcej osób posiadających wiedze o oobe.. Jeszcze pamiętam jak pare lat temu uświadomiłem sobie co było i jest moją traumą w życiu i potrafiłem to nazwac ( oobe.. ). Jak na człowieka mam fenomenalną pamięć gdyż pamiętam sny z wieku ok 1 roku życia.. Pamiętam iż czesto latałem nieświadomie gdy moje ciało leżało bezwładnie na odziale dziecięcym. Urodziłem sie z ciężką wadą serca i szpital był mi domem na długie lata. Druga strona była całkiem normalna w dzieciństwie bo zawsze było w niej coś miłego i opiekunczego.. Jako dziecko myślalem ze to normalne.. Teraz wiem od paru lat z czym sie naprawde borykam bo do dziś wychodze i nigdy do tego nie potrzebowałem zadnych technik.. To sie dzieje samo.. Najbardziej irytuje mnie paraliż i ten wzmagający sie prąd i huk w głowie, paraboliczny ze zmienna amplitudą. Zauważyłem jedną dziwna rzecz i może ktoś mnie oświeci.. Za każdym nazwijmy to atakiem widze kule iskier.. Krąża kazda w innym kierunku z wielką prędkością i kula jest przezroczysta.. Walenie prądem wzmaga sie wraz z podejściem kuli w okolice jamy brzusznej i jeszcze silniej w okolice klatki piersiowej.. Gdy walcze z wyjsciem bo nie chce wychodziś kula sie wycofuje i prądy słabną.. Ma to sens?? Prosze o odpowiedz..

Załączony plik
Dodany plik  ABCD0011w.jpg ( 236.87k ) Liczba pobrań: 40

Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic