oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwna Istota Astralna, O Co Jej Chodziło?
eths
post 31.10.2012 - 13:11
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Wyszłam dziś z ciała i znalazłam się na cmentarzu w miejscowosci w ktorej sie urodziłam , ale nie byłam tam około 10 lat.
Weszłam na mały dzieciency cmentarz otoczony ogrodzeniem.
Kiedy przeszłam przez brame cmentarza po prawej stronie w malenkim grobie tkwila glowa dziecka , byla pomaranczowa i miała nabrzmiale granatowe zyly.
Kiedy w astralu proboje z kims gadac przewaznie istoty , ludzie uciekaja albo mnie nie widza, nie slysza. ale ta istota zakopana w grobie tkwila w miejscu a poza tym nie odczuwałam jakoś w stosunku do niej niecheci czy strachu.
Podeszłam i powiedziałam cześć. Ona bardzo szybko odpowiedziała cześć , jakby na to czekała i znów zastygła w bezruchu.
Zapytałam jej kim jesteś. Ona znów ekspresowo sie ozywiła i odpowiedziała...Tobą!
Ja powiedziałam jej że nie jesteśmy podobni i jak ona może byc mną , i zapytałam jak wygląda pod ziemia tzn czy ma ciało.
Ona powiedziała że tak ale nie ma prawej ręki (?)
Potem zapytałam jeszcze jak ma na imię a ona jak gdyby nigdy nic : Tak jak ty , nie wiesz jak masz na imię?

Potem już nie rozmawialiśmy , tylko jakby przesyłaliśmy sobie myśli i nie pamiętam co ona chciała mi przekazać.
Pozniej wywalalo mnie w inne miejsca i to juz w sumie nie istotne.
Jak myslicie kto to był?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park