oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny Sen.
chomosik
post 10.11.2012 - 19:21
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Witam. Ostatnimi czasy miewam dziwne sny. Otóż nie mam na celu mieć ld czy oobe, po prostu kładę się spać i śpię bez odzyskania świadomości. Może najlepiej będzie jak opiszę ostatni przypadek.

Śniło mi się, że moja mama robiła przyjęcie urodzinowe. Zaprosiła tam kilka osób oczywiście mi znanych, jedną z nich była ciocia. Gdy już odjeżdżali była noc. Stałem koło bramki ponieważ ich odprowadzałem. Naraz wyczułem i z resztą widziałem cień kogoś kto szedł ulicą, ale to był tylko cień, potem nie wiem dlaczego wsiadłem za kierownicę samochodu, zaczęłem jechać i wjechałem do rowu, wcześnij słysząc krzyki. Gdy już wjechałem nagle wszystko ucichło. Został tylko jeden wielki pisk (podobny jak w oobe). Czy było to związane z oobe?

Drugim przypadkiem, już z resztą było to jakiś czas temu, było to, że śniło mi się, że przygotowałem się do czegoś w domu, bałem się czegoś, chciałem temu w jakiś sposób zapobiec. Nagle mama do mnie krzyczy ''zamknij drzwi, bo złodzieje idą''. Ja starając się zamknąć, nie zamknąłem, ludzie weszli do domu i znów pisk w uszach i urwała się świadomość.

Kolejnym przypadkiem było to że, we śnie zbierałem razem z rodziną kartofle u cioci. Naraz przez przypadek odkryłem kawałek ziemi i był tam szkielet, potem jak zwykle zresztą krzyk i pisk w uszach.

Czwartym przypadkiem było to, że było na dworzu ciemno. Ja otworzyłem drzwi frontowe i zobaczyłem kolesia co jeździ na młocie pneumatycznym i do tego się śmieje. Pojawiły się krzyk, piski i do tego wibracje.

Czy to było związane z oobe? Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park