oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Z: Usg-STYGMATY, Z tematu o ID: 7200
Krisss
post 23.11.2012 - 01:36
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Bedzie to taki troche offtopic ale sorry, musze napisac.
Jestem zalamany : jak mam zrozumiec ‘POZA’ skoro nie potrafie nawet zrozumiec najprostrzych zasad zycia na ziemi, a dokladniej – forum…Mimo najwspanialszych intencji ,przysiegam ze to prawda, moje zachowanie jest interpretowane jako zaczepne, puszczenie oka – jako napastliwosc, posty sa wymazywane, dostaje ostrzezenia od moderatora – prawdziwy niebezpieczny bandyta ! Byla mala iskierka miedzy mna i Zielarzem, malutka i bez znaczenia, wszystko jest w najlepszym porzadku, przynajmniej jesli o mnie chodzi, a nawet powiem ze wyszedlem z tej sytuacji z przekonaniem ze Zielarz to naprawde fajny facet ! I kto wie czy tamta sytuacja nie miala wlasnie temu posluzyc…(na zasadzie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo -:)
Zielarz, czy mozesz prosze tez potwierdzic ze wszystko jest OK ? moze przestana nas obserwowac jak dwoch uczniakow ktorzy zaraz zaczna sie bic. Z gory i dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park