oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nieprawdopodobne I Wqrw***jące, przeczutajcie i powiedziec co myslicie
DjPiaTeK
post 11.08.2007 - 14:28
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

a więc tak jako dj wiadomo całą noc nie spałem bo gałem w Clubie. Wróciłem do domu przed 5 położyłem się do łózka i już nie miałem sił na OOBE a więc myśłe zrobie to kiedy indziej. Wstałem dziś o 12 i posżłem na fajeczke zjadłęm wykąpałem się i poczułem że chce mi się spać a więc myśłe dobry moment na OOBE i p[ołożyłem się przykryłem się kordłą położyłem się wygodnie i zaczełem liczyć od 100 w dół i wpatrywać się w ciemnośc przed oczami i wsłuchiwać się w pisk który zaczełęm słysześ w uszach, odliczajać będąc jakoś przy 48 poczyłem mrówki w rękach bedąc przy 10 zauważyłem że nie czuje rąk a więc odliczam dalej doszłem do 0 i zaczełem prosić swojego "stróża" o pomoc w wyjściu prosiłóem prosiłem i zaczewłem odliczać znowu od 100 będąc przy 70 poczułem mrówki w nogach a za chile jakoś przy 50 poczułem coś czego nigdy dotont nie czyłem a mianowicie tułów jak b opad mi w dół a głowa była wyrzej wspaniałe uczucie i starałem się pogłębiać ten stan ale nagle dostałem sms i się zdekoncentrowałem ... ;(((((((((((

co o tym sądzicie ?????
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park