oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Deja Vu A Podróże Astralne
AdamiakAdam
post 16.12.2012 - 19:00
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich na forum.
Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tego zjawiska. Wiem, że było już wytłumaczenie tego zjawiska przez lekarzy, filozofów, i innej maści specjalistów. Natomiast nie znalazłem odpowiedzi na temat deja vu w podróży astralnej oraz przypadku, kiedy to deja vu się zapisze, a następnie dokładnie się odtworzy (nawet nie samodzielnie czy umyślnie, a przez osoby trzecie).

Doznawałem już wiele takich sytuacji, aczkolwiek dotyczyło to spraw błahych jak: oglądanie kawałka programu w TV i czytanie książek, rozmowa z innymi osobami, robienie z nimi jakichś rzeczy: np. jazda na rowerze i kopnięcie puszki przez kolegę, która znajdowała się na drodze, czy niegdyś pytanie w szkole znajomych z klasy przez nauczycielkę. Jak widzicie to są głupoty. Raz nawet miałem deja vu w którym.. doznałem olśnienia, że to deja vu i chciałem natychmiast zmienić tę wizję. Co się okazało? Że nie(stety) w rzeczywistym już świecie wystąpiło dokładnie to samo. Morał: niczego nie zmieniłem.

Wiem, że praktycznie wszyscy ludzie "wychodzą" z ciała, lecz większość z nich tego faktu nie pamięta. Ja niestety należę do tej grupy osób, choć walczę. Ostatnio nawet udało mi się uzyskać świadomość w śnie, zapanowałem nad tym i chciałem zmienić rzeczywistość, lecz mój ukochany młodszy brat musiał mnie zbudzić. Życie. Wracając jednak do wątku OOBE, chciałbym się dowiedzieć czy nasza przyszłość jest już zaplanowana, czy jednak przyszłość którą można "podejrzeć" w astralu lub za pomocą deja vu jest jedną z wielu? Nurtują mnie odpowiedzi na te i inne pytania, dlatego mile widziane będą odpowiedzi z waszej strony. Pozdrawiam.

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park