Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Komunia Święta, Z tematu o ID: 7181
zx12
post 04.02.2013 - 18:39
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(twistoid @ 04.02.2013 - 18:06) *
Od dziś koniec z offtopem, zostawiam posty tylko na temat.

Od dzisiaj, nie będę przeszukiwał każdego tematu w poszukiwaniu offtopów, za to musiałbym mi cat zacząć płacić.

Chcecie mieć porządne forum, miłe miejsce do wymiany doświadczeń to tak będzie, trole i podjudzacze sami odejdą, nie mają innego celu niż denerwowanie.

Miłe forum? Waść raczysz żartować. Ja akurat nie przepadam specjalnie za osobami, które w rozmowie jako "argumentu" używają pomówień. W zasadzie wisi mi, że będąca na specjalnych prawach tutaj osoba, pomawia mnie publicznie o obrzucanie kurwami innych użytkowników.
Ale skoro strugasz takiego konsekwentnego gościa i podobno chodzi Ci tylko o spokój i wyważenie zdań, to ja poproszę o wycięcie tego postu:

http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;#entry94043

Mój post gdzie tłumaczyłem, że nic takiego nie miało miejsca i prosiłem o podanie linka, wyciąłeś. Następnym razem jak Sugiera najdzie ułańska fantazja, gotów mnie czy innemu użytkownikowi forum wypisać podobną bzdurę i wszystko będzie OK. Oczywiście pod warunkiem, że napisze to DS.

Widzę, że kierujesz się swoim prywatnym pojęciem sprawiedliwości. Tutaj bez wątpienia ujdzie. Natomiast w realu istnieją pewne, regulowane oficjalnym prawem zasady. Skoro dopuszczasz do publicznego pomówienia innych osób o niewłaściwe zachowanie, nie wycinaj ich wyjaśnień.
A jak wycinasz, wytnij również pomówienia.
Jeżeli chciałeś udowodnić, że jesteś obiektywny, znowu nie wyszło. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic