|
|
06.02.2013 - 16:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
@ Twistoid
Zdecydowanie brakuje na forum miejsca, gdzie można by takie jak sprawy, jakie teraz są na tapecie, załatwić. W przypadku publicznego postawienia komuś zarzutu, doradzany przez Ciebie priv nie jest rozwiązaniem, gdyż zaangażowani są już czytelnicy. Do tego w przypadku publicznego oskarżenia, przysługuje prawo do publicznej odpowiedzi. Może pomyśl nad stworzeniem nowego działu. Dajmy na to "Rozmowy i wyjaśnienia", czy jakoś tak podobnie. Może w Hyde Park? I tam przesuwaj wszelkie tego typu sprawy. Usunięcie postów do kosza nic nie daje. To tylko próba zamiatania pod dywan. Pod względem technicznym zrobienie takiego działu, to tylko kilka kliknięć myszą. Ale skoro go nie ma, pozwól, że wyjaśnię tutaj wszystko do końca, za co z góry dziękuję. @ Voyager Zx - spokojnie, przeczytałem Twoją odpowiedz. ( http://www.oobe.pl/park/Z-Zmiany-Na-Forum-t7753.html ) Wystarczająco dobrze rozumiem Twój tok myślenia. Fakty są zapisane, przeczysz samemu sobie. Nie twierdze ze wulgaryzm i inwektywy to Twój slang za dnia, ale nie pisz proszę ze nie użyłeś żadnego takiego słowa, bo właśnie tu min. manipulujesz i robisz wodę ludziom z mózgu. Z całym szacunkiem Voyager, doradzę jeszcze raz. Czytaj moje posty ze zrozumieniem. Nigdzie nie twierdzę, że nie użyłem wulgarnego słowa. Użyłem go jeden raz, w poście który przytaczasz. Po co wiec zarzucasz mi kłamstwo? KOD Przy kilkuset moim postach, bierzesz jeden gdzie tylko raz użyłem, w całej swojej historii pobytu tutaj, jednego wulgarnego słowa, a następnie ogłaszasz, że obrzucam Ciebie inwektywami. http://www.oobe.pl/park/Z-Zmiany-Na-Forum-t7753.html Piszesz o łatkach o uważnym czytaniu, manipulacji itd. Jednak to nie żadna łatka, tekst Twojego jest autorstwa. Wypowiedziałeś się w temacie „Piątkowe Głodowanie, Zachęcam wszystkich…” : Nie brakuje tu inwektyw - fatalnie to o Tobie świadczy. Kupa uśmieszków, żarcików post nasiąknięty negatywizmem do drugiej osoby. Nie miło się czyta stojąc z boku, a pomyśl jak się musi czuć osobo do której się kieruje takie słowa. Widzę, że nie do końca znasz definicję słowa inwektywa. Użyłem go zresztą zastępczo, aby nie mnożyć niepotrzebnie wulgaryzmów. Darek zrzucił mi, iż obrzucam go kurwami. I tylko tego mój protest dotyczył. Jeszcze raz proszę, nie zabieraj głosu w temacie, jeżeli nie zapoznałeś się dokładnie z faktami. Bądźmy, stawiając zarzuty precyzyjni i nie dopisujmy innym tego, czego nie zrobili. A skoro dajesz linka do mojego postu, napiszę jasno. Celowo jest chamski w formie. I jak najbardziej na temat, wbrew temu co sugerowałeś w poprzedniej wypowiedzi. Powstał już jakiś czas temu, podczas nasilonej, religijnej ofensywy Darka. Nie oszukujmy się. Komunia i piątkowe posty nikogo nie doprowadzą do OBE. Świadczą o tym fakty, czyli półmilionowa armia księży i zakonników na całym świecie. Próżno szukać wśród nich podróżników astralnych. Po co wciskać ludziom takie rzeczy? Po co mieszać ich w system przekonań? Moja wypowiedź nie była skierowana do dziecka, osoby starszej, czy wrażliwej nastolatki. Była skierowana do Darka Sugiera. Osoby, która często pisze posty bardzo agresywne w formie, w których nie brak wulgarnych określeń. Czasem warto zwrócić się do kogoś w sposób jaki sam uskutecznia. Jest szansa, ze zacznie myśleć. Na koniec dodam, że Darek kilkakrotnie pisał do mnie w podobny sposób, nim ja mu podobnie odpisałem. Wypisywał, że jestem zbyt głupi aby jego przekazy zrozumieć, albo iż maluczkim nie przystoi zabierać głosu. Masz prawo Voyager omawiać każdą sprawę. Ale najpierw ją poznaj, zanim zaczniesz kogoś osądzać. Pozdrawiam obu panów i jest mi miło, że pewne rzeczy możemy sobie wyjaśnić. :) PS. Twistoid privy nie załatwią wszystkiego. Warto rozmawiać publicznie nawet na trudne tematy. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |