|
|
20.03.2013 - 17:45
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hej wspomnij w książce o zagrożeniach oobe, o istotach które manipulują śpiącymi i ich myślami. http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=7593 powinieneś ostrzec czytelników, bo nie wiem czy wiesz ale oobe jest w jedną stronę i nie da się wycofać, wiem to z własnego przeżycia Tak czytam, czytam twoje przeżycia, i sobie myśle stary po co popadac w paranoje. Wiadomo że jak sie myśli ciągle o złym to sie je przyciaga. Dziwi mnie fakt dlaczego ludzie są tak negatywnie nastawieni, systemy przekonan im z gory daly ta obawe ze to musi byc zle. Zgadzam sie wiele istot poprostu zwodzi zeby z nas wysysac energie. Ale to nie jest ogol, jak jestes slaby nie masz milosci napawasz sie ekscytacja nowych doznan to normalne ze jestes podatny na to. Pisząc to "zagrozenia oobe" dajesz nowym ludzia podwaliny pod kolejne obawy, i tak powstaje bledna drabina. Ja np. zdecydowalem ze nigdy nikogo nie bede prosil o wyciagniecie z ciala. A na wszystko odpowiem kulą miłości. I dlaczego mam nie praktykowac tych doznan, tylko bladzic nieswiadomie w snach. Jak podczas remu tak latwo zlapac LD i je wyostrzyc odrazu. Być świadom swojego systemu przekonań. Normalnie kazdy robi to nieświdomie, a jak jestem świadom LD/oobe to juz zle? To kolejna podwalina z gory nastawionych tendencji hamujacych ludzki rozwoj. Pozatym spelnianie pragniec we wlasnym systmie przekonan z pelna swiadomoscia ze nie jest to realny swiat i nie robisz nikomu krzywdy jest dobre. Jak juz spelnisz te pragnienia to przychodzi czas na rozwoj. Jak nie wiesz kogo prosic o wskazowki to nie pros czegos czego nie znasz genezy tylko czegos pewnego. np. Ojca Pio pzdr |
|
|
|
PigsOnTheWings Z: Nowa Książka 20.03.2013 - 17:45
Pavveł a od kiedy ojciec Pio jest pewny?
każdy to odbie... 20.03.2013 - 18:58
PigsOnTheWings chodzi bardziej o symbol, jakąś bariere która n... 20.03.2013 - 19:19
Pavveł Po co rozmawiać o miłości? Miłość się daje.... 20.03.2013 - 20:06
PigsOnTheWings Ja tam wole mówić o miłości nawet bez sensu od... 20.03.2013 - 20:13
Pavveł Jasne jest że ludzie nieświadomi rzeczywistości... 20.03.2013 - 20:39
Draq Nie offtopujcie. 20.03.2013 - 20:52
Zielarz Gajowy Draq a w czym Ci przeszkadza ten offtop? Jak nie c... 20.03.2013 - 21:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |