oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ciało Astralne
Foks
post 25.03.2013 - 13:39
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!! Dzisiaj doświadczyłem ciekawej sytuacji podczas wyjścia mianowicie:
Moja kobieta śpi obok nazwę ją obiekt 2, budzę się po 2 h od zaśnięcia w paraliżu, przeniosłem się ze snu jakos mi sie udało.
Postanowiłem pchać ciało astralne do przodu, niestety nogi były zlepione, spoglądam na obiekt 2 i jest on oddalony swym ciałem astralnym o jakies pare centymetów, wniosek z tego taki że wychodzenie z ciała czasami następuje bądz zawsze niezależnie od naszej woli. Nie chciałem szturchac jej bądz dotykać bo jakos głowa najbardziej była dostrojona i pomyślałem sobie ,,- co by tu zrobic ale jazda'' no to polizałem ją, tak jak lize się loda czy lizaka...nie wiem czemu akurat to mi przyszło do głowy chyba dlatego że żadna panienka nie miała by nic przeciwko chyba że była by jakąś świetą :) ok, dalej wstałem i chciałem sie odlepic i zacząłem krzycecz ,,kur** nogi sie zlepiły ale poracha'' nagle sie obudziłem i budzę obiekt 2 czy czuła jak ją liże powiedziała ,,tak czułam jak mnie łąskoczesz daj mi spać''

Chciałbym żebyście też to sprawdzili jeżeli macie taką możliwość:)z góry dzięki!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park