oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Powrót, Wyjscie, Powrót Wyjscie
Foks
post 05.05.2013 - 11:50
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam nad ranem po sobotnim piwkowaniu jakies 7-8 piw w przeciągu paru godzin. Grilowaniu szaszłyków karczków co spowodowało że usnąłem jak dzieciatko niespodziewanie. Wybudziłem się po 6-ciu godzinach miałem pare świadomych snów w których niestety nie potrafiłem zachować 100% kontroli chyba przez piwsko:) wybudziłem się, widziałem pomarańczowy obraz przedstawił mi sie zegar który odliczał czas następnie wyszedłem z ciała i udawałem sie w stronę okna przeniosło mnie na balkon poczym sen się urwał i zpowrotem wróciłem do ciała. Postanowiłem znowu wyjść obudziłem sie w paraliżu, kiedy wyszedłem próbowałem sie dostroić do jakiegos przedmiotu ale znowu wróciłem...Po 4-ech próbach dałem sobie spokój...Gigantyczne wibracje które żucały moim ciałem astralnym dały mi sporo frajdy, tak choćbym był napompowany energią...I co najlepsze 0 kaca, i nawet zjadłem ze smakiem omlet na kiełbaskach 4-ech jajkach i griloiwane banany ;D

Ok...Do czego zmierzam, co robicie w takich sytuacjach kiedy wyjdziecie, lekka mgiełka jest jak bronicie się przed cofką jakie są wasze metody...Może rozrzut mysli jaki jest na kacu sprawił że tak się stało...pozdrawiam!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park