|
|
10.05.2013 - 08:29
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czesc wam,jakis czas temu zaprzestalem prob wyjscia poprzez relaksacje ,pierwsze takie proby zaczalem 4 lata temu i do tej pory skutku nie przynioslu. Jak dla mnie sa zbyt trudne, wszedzie mowia o tym ze przy tej metodzie najgorszym problemem jest to ze mozna zasnac, u niektorych pewnie tak , ja z kolei mialem calkiem odwrotnie.
Od jakiegos czasu czytalem troche o LD, stwierdzilem ze lepiej obudzic sie w snie. Dzisiejszej nocy mialem strasznie dziwne sny,chcialbym je opisac bo nie wiem co o tym sadzic. Wlasciwie pamietam 3 glowne watki,to jak dla mnie bardzo duzo, malo kiedy cos pamietam. No to jazda:) Z pierwszego watku pamietam tak jak bym sie koncentrowal przed wyjsciem , myslalem o miejscach w ktorych sie poruszam i pamietam ze widzialem ogromny komin nieopodal mojego bloku,czulem jak sie na nim coraz bardziej koncentruje ,stawal sie coraz wyrazniejszy i nastepnie moje nogi zaczely mi sie odrywac(przypomnialem sobie wtedy ze jak nogi sie oderwia to mamy oobe , zawsze tylko rece wisialy w powietrzu). Kiedy zaczely mi sie unosic nogi ,poczulem jakby podniecenie ze mi sie udalo i nagle powrocilem do ciala i bylem u siebie w pokoju. Tutaj jak bym zostal przeniesiony w inne miejsce do domu mojej babci, gdzie akcja byla dosc racjonalna poza tym ze dzialy sie rzeczy jak by w poblizy byl inny byty wylaczanie sie tv i inne. Pozniej zostalem przeniesiony znow jakby wstecz do mojego pokoju ,bylo calkiem normalny tylko mialem wrazenie ze jestem opetany, Woda zaczela sama sie gotowac ,obraz boga zaczal zmieniac sie w demona,wszystko zaczelo sie zmieniac . Balem sie ale bylem dosc odwazny, mowilem jakies bzdury typu ujawnij swoje imie demonie itp. I sie obudzilem. Nie wiem co o tym sadzic ,pewnie byl to glupi sen ale nigdy nie snilem o oobe. 2 dni temu czytalem jakas ksiazke o LD ,moze to spotegowalo efekt? |
|
|
|
jkb91 Sen O Oobe 10.05.2013 - 08:29
MadziaKK Strach ma wielkie oczy. To ze sie boisz, ze cos ci... 10.05.2013 - 09:18
jkb91 CYTAT(MadziaKK @ 10.05.2013 - 10:18)... 10.05.2013 - 11:36
serafis CYTAT(MadziaKK @ 10.05.2013 - 10:18)... 11.05.2013 - 09:33![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |