|
|
13.06.2013 - 14:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam dawno nie pisałem!! czuję się świetnie właśnie zaspokoiłem największe rządze w LD, było mi tak realnie;) Miałem świadomy sen postanowiłem zjeść obiad, śniła mi się pieczeń jadłem ją z osobą która nie była dla mnie za dobra, nie wiem czy była stworzona przeze mnie ale ostro zalazła mi za skórę. Nie przejmowała się niczym jak do niej mówiłem, wtem spojrzałem na martwy kwiat obudziłem go i naładowałem energią odżył...Postać była zaszokowana tym zjawiskiem...Następnie uniosłem ciepłą herbatę chcąc rzucić w ową postać, on był taki podły że zasłonił się małą dziewczynką. Spytałem dziecko nic Ci nie ma, tak bardzo chciałem by nic się nie stało że cofnąłem czas...Tu dopiero się jazda zaczęła, rozrosłem się stałem się wielki uniosłem Go jedną ręką w górę, uderzyłem pare razy słychać było ogromny trzask, i zaprowadziłem do stworzonego pokoju z Krokodylami ktoś przemówił gdzieś wewnątrz, z nimi się wychowałeś on przeprosił a ja puściłem go wolno;) Niby taki drobiazg a potrafi wzmocnić nas i dzięki tym wszystkim emocją dotyczącym tam zrozumiałem, czym się tu martwić ??podły ktoś ma problem sam ze sobą.
Wcześniejszy Ld-ek, czy coś w tym stylu, bo śniąc udałem się jakby do czyśćca czy miejsca gdzie ludzie za swe złe uczynki poddawani są torturom. Nie chce opowiadać, bo wątpię by niematerialne istoty mogły by być poddawane takim torturą. Ale słysząc jednego z nich pomyślałem jest w tym sens, jeden powiedział ,,gdzie są moje pieniądze, gdzie moje pieniądze'' Był tak zapatrzony w bogacenie się i nie myślał o drugim człowieku że w końcu poniósł karę, podobnie było z innymi. To już był koszmar, śniłem bardzo długo widziałem dziś więcej niż na niejednym seansie...Obudziłem się rześki, i szczęśliwy jak wtedy kiedy pierwszy raz wyszedłem. Możliwości świata nie fizycznego są ogromne (bądz snu), tym lepszy jesteś dla ludzi tym większy masz dostęp do tej kopalni eksploracji tego świata. |
|
|
|
Foks Ogromna, Niewyczerpalna Siła... 13.06.2013 - 14:00
rafal13-50 największe rządze w LD, było mi tak realnie;)
c... 13.06.2013 - 15:26
Świadomy rafal13-50, dlaczego edytowałeś/zmieniłeś swoj... 13.06.2013 - 17:38
rafal13-50 Nie doprecyzowywałem pytania. Mój błąd. 13.06.2013 - 19:27![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |