|
|
30.08.2007 - 20:54
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam,
Tematem właściwie przez przypadek zainteresował mnie kolega pare tygodni temu, ale wtedy nie było czasu żeby wypróbować czym owe OOBE jest. Dziś mając czas i chęci mam możliwośc sprawdzenia. Zabrałem się do pracy - już pierwsza próba przyniosła efekty. oczyszczenie umysłu, zrelaksowanie ciała, powolne zapadanie w sen - były wibracje i lina, lecz w kulminacyjnym momencie zabrakło mi odwagi albo siły, bo było mi ciężko się wydostać - więc się obudziłem. Ponowiłem próbę, lecz znowu zakończyło się na wibracjach tym razem o wiele lżejszych i zasnąłem. Następna scena którą pamiętam to moja przezroczysta ręka (na tle tej 'normalnej' nieprzezroczystej) strasznie wyciągnięta w stronę klamki drzwi do mojego pokoju. Właściwie sprawiała wrażenie 2x dłuższej od tej normalnej. Co nastąpiło? Strach i pobudka - potem pól nocy nieprzespane i próba 'normalnego' snu. Jako że, rzadko pamiętam sny, ale jak już coś pamiętam to jest to coś w klimacie rozmowy z rozkładającymi się zwłokami w przedpokoju, więc obawiam się czy to ma sens. Jestem w klasie maturalnej i boje się, że takie wycieczki mogą się źle odbić na zdrowiu ( mam na myśli niewyspanie ). Szczerze powiedziawszy boję się jakieś nagłej rewolucji moralno-światopoglądowej, bo jako ateista żyje mi się całkiem dobrze i to bez OOBE. Mam pytanie do Was, tych którzy już w tym siedzą po uszy, czy żałujecie, czy było warto - jaki są tego korzyści a jakie uniedogodnienia? Proszę o szczere odpowiedzi ;-) Pozdrawiam, lot3ar |
|
|
|
lot3ar Nowicjusz - Czy Warto W Ogóle Zaczynać? 30.08.2007 - 20:54
luchessi CYTAT(lot3ar @ 30.08.2007 - 21:54) W... 30.08.2007 - 21:32
Conchita Wiesz, dla każdego przychodzi właściwy moment. ... 31.08.2007 - 08:06
lot3ar Może faktycznie to dobre podejście. Trzeba dojrz... 03.09.2007 - 20:18
Marcin181 CYTAT(lot3ar @ 30.08.2007 - 21:54) Z... 03.09.2007 - 20:31![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |