oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+1 Ld Sukces?
spec
post 04.11.2013 - 09:58
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zastosowałem technike 4+1 i następnie położyłem się jak do spania.Trzymałem świadomość jakiś czas ,ale później chyba poddałem się snu i mialem LD i wtedy przypomniałem sobie technike o której czytałem gdzieś na forum.Mianowicie położyłem się na asfalcie , zamknąłem oczy i zacząłem wizualizacje wyjścia z ciała i nagle poczułem że zaczynam mieć wibracje i zaczyna mnie strasznie obracać , po jakiejś minucie czuje ,że stawia moje ciało do pionu tak nagle i pojawiam się w jakimś pokoju w małym domku i miasteczku(reszte w moim notatniku)i pozniej nie budze się ale wracam do snu i mam LD stosuje tą samą technike i mam to samo co poprzednio i znowu pojawiam się w tym samym pokoju i domku.
Wydaje mi się ,że to bylo OBE ,ale nie jestem pewny .Kiedys wyszedłem ,ale na chwile z ciala, pojawilem się obok swojego ciala ,a tu jakiś domek i to dwukrotnie.Być może to był tylko taki sen ,bo bardzo łatwo bylo wyjsc tą techniką.Co o tym sądziecie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- spec   4+1 Ld Sukces?   04.11.2013 - 09:58
- - Foks   CYTAT(spec @ 04.11.2013 - 09:58) Zas...   04.11.2013 - 15:11

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park