|
|
30.12.2013 - 10:36
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze.
Ja osobiście jestem zdumiony. Fanpage na Facebooku na temat Spiskowych Teoriach Dziejów ma już ponad 40 000 polubień. Jednak szczerze mówiąc. Jak słyszę te wszystkie bzdety o Iluminatach, i te pseudokatolickie straszenie przed Diabłem, to mi się rzygać chce. Ja jednak sam zwietrzyłem inny spisek, i to spisek tych którzy tworzą i propagują te teorie spiskowe. W rzeczywistości jest to grupa fundamentalnych Katolików (Mafia Watykańska), którzy wykorzystują fakt, iż odwiedzają nas cywilizację pozaziemskie, do propagowania swojej wiary chrześcijańskiej. Siejąc informacje, iż obiekty UFO i USO, szaraki są w rzeczywistości manifestacją sił demonicznych, diabelskich, a nie prawdziwych istot pozaziemskich. Co w mojej nieskromnej ocenie, jest szczytem głupoty i debilizmu. Kolejną próba odciągnięcia, przez Katolików, ludzi od rzetelnej nauki jako jedynego źródła prawdziwych informacji. To dzięki Iluminatom (oświeconym - niekoniecznie okultystom) wiemy, że Ziemia kręci się wokół Słońca, a nie na odwrót, jak twierdził uporczywie Kościół Katolicki. Jako pierwszy ten fakt odkrył Galileusz, a Kopernikowi udało się tylko tę teorie przeforsować, bo żył w Polsce w czasach, kiedy na naszych terenach KK nie miał tak dużych wpływów, jak gdzie indziej. W przeciwnym wypadku zostałby spalony na stosie lub, w najlepszym wypadku, zamknięty we własnym domu jak Galileusz. Szamani kontaktują się z duchami – jednak ja twierdzę, że nie są to duchy tylko kosmici, którzy mogą nam przekazać naprawdę wartościowe informacje, takie jak: jak stworzyć lekarstwo i szczepionkę na wirus HIV, na nowotwór, jak stworzyć darmową energie elektryczną, jak zbudować komputer kwantowy o dosłownie nieskończonej mocy obliczeniowej. Tak więc ja naprawdę, nie rozumiem tych wszystkich zwolenników teorii spiskowych. Z pewnością to nie są inteligentni ludzie, którzy faktycznie doszukują się prawdy. Tylko garstka desperatów, wykorzystujących starą jak Świat technikę straszenia, jako metodę przejęcia wpływów na konkretną grupę społeczną. A ich głównym celem, jest nic innego jak Katolicyzacja, i to w czasach w których Kościół Katolicki przechodzi poważny kryzys. Zastanówcie się nad tym! Kosmici istnieją, to jest fakt. I nie są to diabły, tylko istoty biologiczne. Mogą istnieć bez powłoki cielesnej, jako istoty energetyczne, pochodzące z innych wymiarów. A człowiek zawsze może się z Nimi kontaktować, zażywając alkaloidy (pokrzyk wilcza jagoda) lub psylocybinę, i prosić Ich o konkretną wiedzę naukową: jak wyleczyć siebie z konkretnej choroby. Czy Diabeł jako demon byłby taki użyteczny?? Wątpię w to. Dlatego nie wierzcie w tą katolicką propagandę. I nie dajcie się zastraszyć! Fanpage: http://www.fb.com/ciekaweteoriespiskowe |
|
|
|
WsiuBzdziu Co Z Tymi Teoriami Spiskowymi? 30.12.2013 - 10:36
Moeritherium Teorie spiskowe to bardzo szeroki temat, kiedyś s... 30.12.2013 - 13:21
xylotet ,,,,''A jeśli chodzi o zniewolenie, to na... 30.12.2013 - 16:40
WsiuBzdziu Aha, czyli, że Wy mi nie wierzycie, że człowiek... 30.12.2013 - 20:03
Deimond Sam jesteś chłopie przykładem że łyknąłeś ... 30.12.2013 - 20:23
FerdekKiepski a czy to ma znaczenie co z nimi? Większość, ba ... 30.12.2013 - 20:55
aumakumma Ferdziu. Nie! Wyrównujemy energie. Amen. 31.12.2013 - 03:10
aumakumma Tzw. Nassreinigung. 31.12.2013 - 03:19
diaboliq Ludzie narzekają że wiara Katolicka to zło, pon... 31.12.2013 - 18:36
Zielarz Gajowy Co z tego, że papież tego nie toleruje skoro wi�... 31.12.2013 - 18:55
Robert Black CYTAT(Zielarz Gajowy @ 31.12.2013 - 18... 31.12.2013 - 19:34
Zielarz Gajowy Robert o sexie to akurat wiedzą dość sporo bo r... 31.12.2013 - 19:47
Emmi Nowy papiez jest masonem, nie ma czym sie zachwyca... 01.01.2014 - 19:26
WsiuBzdziu RE: Co Z Tymi Teoriami Spiskowymi? 02.01.2014 - 23:21
TyHu no włączyłem telewizor i popłakałem się z te... 02.01.2014 - 23:45
WsiuBzdziu Materiał dowodowy:
UFO we wsi Hessdalen w Norweg... 03.01.2014 - 10:32
Rafael198 Dlaczego jest mowa w tym temacie jedynie o owocach... 03.01.2014 - 19:08
suchowiec Mi temat podsunął myśl: wszystkie pieniądze ko... 03.01.2014 - 22:31
WsiuBzdziu Kosmici, czy Matka Boska – sami zdecydujcie?... 04.01.2014 - 10:14![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |