oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dzisiejsza Proba , Spostrzezenia
Dusza
post 07.09.2007 - 09:33
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1) Przez pewien czas bolal mnie brzuch , mialem wrazenie ze chce mi sie kupe ;p

2) Bylo biale swiatlo , zaczalem o 4:40 wiec jeszcze ciemno bylo. Po jakis moze 30 min to swiatlo zaczelo sie nasilac i mialem takie dziwne wrazenie ze jestem w tym swietle a nie ze je widze. Nie mylcie ze swiatlem dziennym , to bylo cos zupelnie innego , oraz to nie bylo takie wrazenie ze ktos swieci mi w oczy. Bylo calkowicie biale.Musze powiedziec ze bylo to przyjemne , bylo cieplo i czulem sie leciutki

3) Serce znowu walilo , po pewnym czasie zaczelo walic szybko i pomyslalem "ok znam juz to " , ale kiedy zaczelo sie to biale swiatlo pojawiac to jeszcze bardziej przyspieszylo i myslalem ze wyskoczy :| , i wtedy wiedzialem , ze jak sprawdze swoje tetno to koniec na dzisiaj ale i tak sprawdzilem... Ci co mowia ze to czakra to ich rozczaruje ale to prawdziwe serce tak wali :| , tetno nie klamie.

Dzisiaj moze sprawdze cisnieniomierzem cisnienie i ilosc uderzen serca,,, i zobacze czy naprawde jest tak duzo czy to wynik tego ze jest sie mocno zrelaksowanym
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park