oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Prekognicja - Co Powiesz ?, przeczytaj ;>
roni
post 07.02.2015 - 04:37
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Hej,

Nie wiedziałem jak nazwać temat dlatego wybrałem nazwę najbliżej opisującą to co mnie dotyczy a mianowicie, wewnętrzne i nie tylko przeczuje podpowiada mi, że coś dzieje.Przeważnie chodzi o rzeczy negatywne nie związane z niczym pozytywnym chodź zależy jak na to patrzeć.Zmierzam do tego iż zawsze mam przeczucie jeśli moja mama znajdzie np. u mnie chwasty a jak stało się dzisiaj miałem wcale nie dokładnie schowaną atrapę fetki ;> - kofeina w proszku. Wychodząc z domu nie myślałem o tym lecz po kilkunastu minutach naszła mnie myśl, że mama może znaleźć właśnie ową kofeinę, właśnie wróciłem do domu i to się sprawdziło miałem takie przeczucia nie tylko do zdarzeń ale i do liczb, zdarzeń, sytuacji itp. Wiele razy na głos mówiłem o swoim pierwszym przeczuciu dotyczącym danej sytuacji (pokładam swoje wierzenia w badania dotyczące tego iż pierwsza myśl jest w większości przypadków zgodna z prawdą) i ostatnio gdy właśnie zacząłem mówić o tym zaczęło sie to sprawdzać. Czy miał ktoś podobne doświadczenia ? Czy może ktoś powiedzieć coś więcej w tym temacie od strony naukowej jak i tylko własnych doświadczeń. Zastanawia mnie czy jest to powszechne zjawisko czy powinienem się czuć wyjątkowo. Na zakończenie tydzień temu zdawałem na prawo jazdy i na początku zaznaczyłem, że wywołają mnie na stanowisko nr. 3 i tak się stało lecz czas w jakim to miało nastąpić był niezgodny. Te przeczucia jak zauważyłem dotyczą zawsze rzeczy pewnych jak to czy coś się stało czy nie lecz nie potrafię określić głębszych szczegółów. Intryguje mnie to od niedawna i szukam podobnych zdarzeń dodając że zawsze sprawdzają sie w 100% lub wcale.

Liczę na odpowiedź i odpowiedzi bez 'jajców' :) Pozdrawiam o 4:36 :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park