|
|
19.03.2015 - 10:02
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witajcie!
Ciesze się że w końcu zdecydowałem się na ten krok i dołączyłem do swojej trzody. Tak przeczytałem (właściwie parę ostatnich stron mi zostało) Trylogię Pana Roberta. Mam tez Wędrówki Dusz w komplecie Michaela Newtona. Nie można tez zapomnieć o klasyku Raymonda Moodiego Życie po Życiu. Jestem początkujący jak już zapewne wiecie. Coś co się stało w moim życiu sprawiło że zacząłem szukać. Proszę was o wsparcie ponieważ borykam się z czymś z czym zwykły kowalski zazwyczaj się nie spotyka na co dzień. Dam Rade jednak do tego co mi się przytrafiło nikt nie raczył dołączyć instrukcji obsługi a szkoda. Z drugiej strony jest to zagadka dla mnie do rozwikłania więc jest szansa że ktoś wierzy że mi się uda. Moja wędrówka przywiodła mnie tutaj do was nie bez powodu. Chce się rozwijać w oobe i LD ponieważ czuje ze jest to dobry sposób na to co mnie czeka za parę lat (29 na chwile obecną mam). Spisuje sny. Robiłem to dość regularnie osiągając do 4 "fragmentów" na noc. Świadome śnienie osiągnąłem raz w swoim życiu parę lat temu i było to nieprawdopodobnie cudowne przeżycie. Miałem tez jedno oobe które wywołałem nie zdając sobie sprawy wtedy co to było. Nie chce się zbyt rozpisywać w nadziei że ktoś to przeczyta i będziemy mogli stopniowo wymieniać się doświadczeniami i wspierać w tej wędrowce. Teraz jak już wstępnie się przywitałem chciałbym usiąść gdzieś z boku i nadrobić te informacje których potrzebuje. Wszystkiego dobrego ludzie. |
|
|
|
Mango Alocha! 19.03.2015 - 10:02
Neurocosmic Witaj! ;)
Polecam przeczytać Carlosa Castane... 19.03.2015 - 10:40
Mango Bardzo ci dziekuje za odpisanie.
Podales autora ks... 20.03.2015 - 06:52
Nicci CYTAT(Neurocosmic @ 19.03.2015 - 10... 19.03.2015 - 12:35
Sagle Witaj Mango!
Ja czytam obecnie Bruce Moena, a ... 19.03.2015 - 23:20
Pavveł Ze swojej strony nie polecam żadnych psychoaktywn... 20.03.2015 - 09:40
Nicci Ale Mango tylko chyba dwie początkowe książki (... 20.03.2015 - 09:56![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |