|
Jestem żółtodziobem w oobe, ale straszie mi zależy na takim czymś -czy to w ogóle możliwe? Otóż mam na oku pewną dziewczynę, znamy się dość już, ale ona mnie chyba nie lubi:) Czy za pomocą oobe mogę podczas jej snu np. dawać jej szepty żeby o mnie zmieniła zdanie? Nie chodzi o żadną perswazję, ale o coś w stylu wpłynięcia na jej sen (coś jakbym ja jej film puszczał propagandowy o sobie)że widzi mnie w innym świetle wśród łąk, gór, lasów. Wybaczcie że piszę takie coś bo OOBE chcę głównie (jako fizykochemik) wykorzystać do zbadania struktury wszechświata, chcę na własne oczy pewne zjawiska zobaczyć... Jeszcze jedno pytanie, może się orientujecie... czarna dziura w/g fizyki tak miesza czas i przestrzeń w tzw. osobliwości że tam już czasu i przestrzeni nie ma, tylko piana kwantowa. Czy według was jeżeli w OOBE wyrusze na zwiedzanie takiego obiektu to czy dalej on stanowi dla mojego ciała astralnego zagrożenie? Czy też mogę "kichać" na to. Jeszcze ra z przepraszam za r\taki post. Pozdrawiam darkhannk...
|