|
|
20.09.2007 - 16:12
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam. Dziś muszę sie podzielić ciekawym doświadczeniem. Obudziłem się o 7 a na 10 nastawiłem budzik w komórce. Nie mogłem ponownie zasnąć tylko leżałem i mimowolnie zacząłem się "dostrajać". Rozpoznaję ten stan po tym ze pojawiają się obrazy a nawet głosy , muzyka słowa , lecz są bardzo zmienne. Przeniosło mi część świadomości Tam , i spotkałem jednego z pomocników który odpowiadał na moje pytania , lecz druga część nadal byław trzecim wymiarze. Potem pojawiło się wirowanie i wyciąganie mnie.. przy OBE towarzyszy mi kliknięcie w głowie po czym zawsze pojawiam się w pokoju obok ciała. w pewnym momencie zauważyłem niefizyczne ręce i usłyszałem budzik w telefonie (o 10).... pomyślałem - O nie !wychodzę i tak! Pomimo hałasu wyszedłem TAM widząc ciało zakryte kołdrą i słysząc dzwięk budzika. Zobaczyłem scenę jak moje drugie ciało podnosi się z łóżka i bierze telefon by go wyłączyć. Pomyślałem że muszę wrócić i zrobić to samo. Przestraszyłem się że moje ciało nie zareaguje samo gdy będę nadal w astralu. Dlatego wleciałem w nie z powrotem i podniosłem dzwoniący telefon. Niby nic ale dało mi to podwójną interakcję miedzy wymiarami. Słysząc budzik w astralu dzięki ciału fizycznemu stwierdziłem że świadomość odbiera bodźce z obydwu wymiarów i te światy wzajemnie się przenikają....
Miał ktoś coś podobnego? Mój odeszły kilka lat temu pies biegał po dywanie a ja dziwiłem się kiedy ponownie pojawił się w naszym domu? Mam również papugę którą widziałem poza klatką w trakcie jednego z wyjść. Do tej pory woła czasem nieżyjącego psa. wydaje mi się że zwierzęta lepiej wyczuwają energie astralne. I w nocy także opuszczają ciała.... |
|
|
|
boski Obe W Czasie Budzika 20.09.2007 - 16:12
dragon1 CYTAT(boski @ 20.09.2007 - 17:12) wy... 20.09.2007 - 17:35
Namaste CYTAT(boski @ 20.09.2007 - 17:12) w ... 20.09.2007 - 19:23
dragon1 Może sie jakoś tak rozłączył że kierował 2 ... 20.09.2007 - 20:29
bobek_balinek Hm..... sądze że Twoje OSPUO pokazało Ci tą sc... 20.09.2007 - 20:47
XnmRphR Drogi Boski.
Ja osobiscie nic nie wiem :>
Ale... 20.09.2007 - 21:02![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |