|
|
09.02.2018 - 17:05
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej. Jakieś 10 lat temu zacząłem miewać dziwne stany. Podczas dnia mój stan świadomości zacząłem oddalać od tu i teraz, tak jakbym był na jawie. Zaczęło się przypadkiem, nagle podczas mrugania i pytania siebie "czy to jest na prawdę?" zacząłem miewać dziwny stan który pojawiał się w różnych sytuachach. Czuję wtedy tak jakbym był we śnie, mimo że wiem nie śnię, wszystko jest jakby mniej realne, jakbym był oddalony on tego wszystkiego, patrzę na moje ręce a jednak nie mam 100% świadomości, czuję jakby była ona zmniejszona. Tak jakby zmniejszała mi się świadomość w chwili gdy sobie przypomnę o tym stanie. I pojawia się on ciągle. Wszystko do tej pory było ok, aż do kilku dni wstecz. Te stany trwają praktycznie ciągle. Cierpię na nerwicę natręctw i zrobił mi się z tego zaburzenie obsesyjno-kompulsywne. Jeśli o tym nie myślę, jestem czymś zajęty to wszystko jest ok. Natomiast wtedy łapie się na tym, że jestem "tu i teraz" i nagle pyk! Powraca to. Średnio co 3 minuty. Staje się to nie do zniesienia, to nie jest żadna choroba. Kiedyś sam to wytworzyłem. Gdy pisałem o tym pierwszy raz kilka lat temu ktoś napisał mi, że "wchodzisz w trans na stojąco, uciekaj od tego". Ciężko ten stan opisać słowami. Co o tym myślicie? Czy ktoś słyszał o czymś takim?
|
|
|
|
Mrw Dziwny Stan świadomości 09.02.2018 - 17:05
Negai1 A może to po prostu zmęczenie?
Ja polecam medyta... 14.02.2018 - 11:11
lordini Ten stan będzie ewoluował, aż w końcu przerodz... 25.02.2018 - 16:03
MarcinM w ch**a nie w umiejetnosci, mam podobnie napisz do... 25.02.2018 - 21:18![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |