|
|
![]() ![]() |
02.06.2013 - 19:03
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Domyślam się że reklamowanie nie specjalnie jest tutaj akceptowane - jednakże portal jaki chciałbym wam przedstawić ma trochę z oobe. Otóż stworzyłem serwis społecznościowy dla ludzi świadomych. Precyzyjniej rzecz ujmując dla ludzi pasjonujących się OOBE,LD,NWO,GMO, DUCHAMI etc.
Portal ten powstał 1 czerwca, tego roku. (Zgadza się, wczoraj) Miło by mi było gdybyście się tam zarejestrowali. WEJDŹ NA OPEN YOUR EYES. |
|
|
|
02.06.2013 - 19:14
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Superek!:) Niedługo tu pewnie dostanę przewlekłego bana zatem są już dwa alternatywne portale, z których z miłą chęcią będę korzystał:)
|
|
|
|
02.06.2013 - 19:21
|
|
|
|
|
|
|
02.06.2013 - 19:41
|
|
|
Ostrzeżenie: (100%)
Ilość banów: 3 Następny ban będzie na zawsze. Ja już przy tej okazji chciałbym wszystkim podziękować za dyskusje i do zobaczenia na innych forach:) Z intelektualistami walczono i walczy się nadal:) Slave ładnie stronka wygląda. Gratuluję dobrej roboty:) |
|
|
|
02.06.2013 - 19:51
|
|
|
Ostrzeżenie: (100%) Ilość banów: 3 Następny ban będzie na zawsze. Ja już przy tej okazji chciałbym wszystkim podziękować za dyskusje i do zobaczenia na innych forach:) Z intelektualistami walczono i walczy się nadal:) Slave ładnie stronka wygląda. Gratuluję dobrej roboty:) Czasem spotykając na swej drodze totalną ignorancje,naiwność, łatwowierność, lepiej jest przymknąć na to oko Zielarzu :) Człowieka pod względem przekonań trudno zmienić. Sam musi do tego dojrzeć. Dzięki za dobre słowa :) I faktycznie, Admin Cię tutaj bardzo lubi... :) |
|
|
|
02.06.2013 - 19:56
|
|
|
Spokojnie, przymykam...liczę się jednak z tym, że nadejdzie chwila kiedy i mnie przymkną na zawsze:) Zapłacę jednak kolejne 5zł czy tam ile i już:) Może IP kompa mi nie przymkną na zawsze jak na portalu "archeowieści":)
|
|
|
|
03.06.2013 - 13:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spokojnie, przymykam...liczę się jednak z tym, że nadejdzie chwila kiedy i mnie przymkną na zawsze:) Zapłacę jednak kolejne 5zł czy tam ile i już:) Może IP kompa mi nie przymkną na zawsze jak na portalu "archeowieści":) nic nie jest nam dane na zawsze, nawet ban na ajpi, wszak można sobie poradzić za pomocą proxy ewentualnie zmiana MACa. Nie znam się, tak tylko gadam. Za co tak Cię banują i kto Im płaci za to? |
|
|
|
16.06.2013 - 18:13
|
|
|
Kontynuując temat, postawiłem forum na php3 dotyczące tylko i wyłącznie tematu oobe.
Kliknij aby przejść na stronę forum Open Your Eyes: Out of Body Experience Dodam że rejestracja jest darmowa |
|
|
|
16.06.2013 - 18:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie rozumiem po co dwa fora , po co w kółko to samo , nie którym to się widzę nie nudzi ;D
|
|
|
|
16.06.2013 - 18:16
|
|
|
Kontynuując temat, postawiłem forum na php3 dotyczące tylko i wyłącznie tematu oobe. Kliknij aby przejść na stronę forum Open Your Eyes: Out of Body Experience Dodam że rejestracja jest darmowa A obiecujesz że nie będzie tam nic o piramidach ?:D |
|
|
|
16.06.2013 - 18:17
|
|
|
Kiedy jedno się "zawirusuje" trollami, zawsze jest jakaś alternatywa.
|
|
|
|
16.06.2013 - 18:18
|
|
|
|
|
|
|
16.06.2013 - 18:19
|
|
|
osobiście ja tworze stronę o tym np. o OBE ale nie będzie to forum tylko rzetelna wiedza i artykuły :D
|
|
|
|
16.06.2013 - 18:21
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |