|
|
![]() ![]() |
16.06.2013 - 20:59
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Oczywiście, że rozwój duchowy jest złudzeniem, ale bez tego rozwoju zawiśniesz na zawsze w iluzji jakim jest dualizm.
|
|
|
|
16.06.2013 - 21:05
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak wam się z nudzi tworzenie histori. Inerpretowanie wszystkiego. Nie będziecie widzieć w niczym sensu. To wtedy może się zainteresujecie wolnością.
ale to musicie się wypalić tak kompletnie tzn. ten dualizm musi zniknąć z waszej pamięci Jak wam się dobrze żyje to się nie musicie śpieszyć , można to olać bo to wszystko i tak przyjdzie naturalnie. Bo nie jest fajnie patrzeć jak tożsamość zanika to tak jabyś umierał tak się właśnie czujesz do momentu aż całkowicie osobowość zniknie. ale można na tym się nie skupiać i po prostu robić swoje. |
|
|
|
16.06.2013 - 21:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
16.06.2013 - 21:16
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a to piosenka z dedykacją dla DS'a
|
|
|
|
17.06.2013 - 11:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Często przed snem mam takie zajebiste myśli niczym z nieba.
Każdej istocie należy się szacunek, i okazanie miłości bo jest przejawem Prawdy i Boga. Nie mogę skazać tego człowieka na jakieś odrzucenie i obrzucanie błotem, to mi nie przystoi poprostu. Należy zachować dystans jaki się do samych słow przekazów, to ja o tym decyduje czym są, nadaje im znaczenie. Nie należy spoglądać na pozory jakie się stwarza. edit: nie, powinno się wszystko pokochać w innej istocie. Wszystko składa się na naszą istote,słowa i czyny :D Chciałeś i masz pisze to dla siebie, poprostu utrwalam sobie niektore rzeczy... |
|
|
|
17.06.2013 - 14:18
|
|
|
pisze to dla siebie, poprostu utrwalam sobie niektore rzeczy... Proponuje do tego worda, wordpada lub nawet masz notatnik na forum. Pisanie swoich własnych przemyśleń, niezwiązanych z tematem, zaznaczając jeszcze, że piszesz je do siebie na forum publicznym uważam za groteskowe i pretensjonalne. Co chcesz tym uzyskać? Już od dłuższego czasu zauważam, że w 99% gadasz od rzeczy. Pozdro |
|
|
|
17.06.2013 - 14:21
|
|
|
Czyli 10% jest do rzeczy. To i tak znacznie więcej niż zdecydowana większość naszego społeczeństwa:)
|
|
|
|
17.06.2013 - 14:25
|
|
|
|
|
|
|
17.06.2013 - 16:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nikt nie jest doskonały ale ciekawą wydaje się propozycja żeby uncommon przed opublikowaniem swojej wypowiedzi sprawdzał ortografy i stylistykę w jakimś edytorze tekstu i w międzyczasie dodatkowo ogarnął treść z uwzględnieniem potencjalnych reakcji odbiorców.
Z tego co pisze wynikałoby, że idzie na łatwiznę intelektualną być może dlatego żeby nie przeciążać swojego ciała mentalnego i przyczynowego więc na końcu zawsze zaznacza że pisze sam dla siebie. Nie daje więc nam produktu końcowego oczekiwanej jakości ale przynajmniej jest szczery sam ze sobą. |
|
|
|
17.06.2013 - 17:21
|
|
|
Proponuje do tego worda, wordpada lub nawet masz notatnik na forum. Pisanie swoich własnych przemyśleń, niezwiązanych z tematem, zaznaczając jeszcze, że piszesz je do siebie na forum publicznym uważam za groteskowe i pretensjonalne. Co chcesz tym uzyskać? Już od dłuższego czasu zauważam, że w 99% gadasz od rzeczy. Pozdro Bracie kochany:))odpowiedz,tylko powarznie i przemysl proszę:)swoją odpowiedź Proszę cię,powiedz mi kim jesteś aby ocenić kogogoś,coś:))ale prosze ogłęboką wypowiedz z twojego serca W czym jestes lepszy,w czym są twoje wypowiedzi lepsze i właściwsze,od innych:) Pisze to tylko do ciebie:) i nie po to aby cię upokorzyć:)poniewarz chyba juz czas na ciebie:)OBUDZ SIĘ:)) Miłość i akceptacja są lekiem na wszystko:)co dręczy ludzkość |
|
|
|
17.06.2013 - 17:24
|
|
|
Bielik a Ty kim jesteś, aby twierdzić, że ktoś jest nieobudzony i śpi? Poco takie aluzje? Akceptuj śpiących...w czym problem? Każdy się obudzi w swoim czasie a Ty chyba też śpisz skoro nie akceptujesz śpiących:)
|
|
|
|
17.06.2013 - 17:30
|
|
|
Zielu masz cztery trójki w prestiżu dopiero teraz zauważyłem.
To magiczna liczba i oznacza, że możesz być blisko zrozumienia, że człowiek pochodzi od małpoludów. |
|
|
|
17.06.2013 - 17:47
|
|
|
post do kasacji
|
|
|
|
17.06.2013 - 17:47
|
|
|
Zielu masz cztery trójki w prestiżu dopiero teraz zauważyłem. To magiczna liczba i oznacza, że możesz być blisko zrozumienia, że człowiek pochodzi od małpoludów. Już nie ma 4x3 ;) @bielik110 od Twojej "miłości" i "akceptacji" to aż się mdło robi. Serio wolę spać! Przynajmniej mam ciekawe sny. |
|
|
|
17.06.2013 - 17:55
|
|
|
Tak a Ty Wyspiarz jesteś tym brakującym ogniwem:) Zniszczyłeś mi magiczną liczbę...bądź pozdrowiony!
|
|
|
|
17.06.2013 - 17:59
|
|
|
Tak a Ty Wyspiarz jesteś tym brakującym ogniwem:) Zniszczyłeś mi magiczną liczbę...bądź pozdrowiony! Jestem ten, który jestem i nie jestem, bo jestem ale nie jestem gdyż byłem ale wybyłem... A więc miłujcie się Bracia kochani w tyłek klepani ;) albowiem, aczkolwiek, gdyż nadchodzi co ma nadejść i wielka to będzie rzecz. |
|
|
|
17.06.2013 - 19:31
|
|
|
Lewiatan ma nadejść prawdopodobnie tej zimy. Będzie to jego drugie podejście. Trzymam za niego kciuki.
|
|
|
|
17.06.2013 - 20:23
|
|
|
|
|
|
|
17.06.2013 - 20:28
|
|
|
Bielik a Ty kim jesteś, aby twierdzić, że ktoś jest nieobudzony i śpi? Poco takie aluzje? Akceptuj śpiących...w czym problem? Każdy się obudzi w swoim czasie a Ty chyba też śpisz skoro nie akceptujesz śpiących:) Zielu widzisz do ciebie nie pisałem:)podaj słowo wers gdzie go nie akceptuje lub obrażam Wojtasa? Pisałem do kogogos innego:)i przestań mieszać:)bo skąd wiesz że nie Jestem:) Wojtas:) z całym szacunkiem,ale jedziesz po Darku jak po szmacie,marne to i bardz prostackie,a masz się za niesamowitego znawcę(zapewne jestes),ale nie szczój na nikogo bo to do ciebie wróci Przepraszam jak cię uraziłem:)nie miałem naprawde tego w zamiarze,chodziło mi o to abys przestał sobie zaprzeczać(nie bede ci udowadniał niczego:) pozdrawiam:)))) |
|
|
|
17.06.2013 - 20:32
|
|
|
Bielik a jak DS jedzie po innych jak po szmatach to dlaczego milczysz? :) Dlaczego DS może po innych, a ktoś po nim już nie? Bardzo mnie to ciekawi. Po za tym masz problem z odróżnieniem krytyki od obrażania wprost. Póki co, to DS bluzga na innych i ma jakiś problem ze sobą, ale tego nie raczysz już dostrzec ;) Udawajmy, ze kochamy język nienawiści i akceptujmy naganne zachowania i siedźmy najlepiej cicho - to Twoja dewiza. Niestety ja mam inne podejście , tak samo Woytas i inni i to nie znaczy, że mamy jakiś problem - po prostu jesteśmy ludźmi i reagujemy w sposób zdrowy. Wolę być człowiekiem, który myśli i dostrzega pewne rzeczy, niż obudzonym, który przymyka oczy na język nienawiści, za to gada cały czas, żeby się kochać i nawołuje innych do obudzenia.
|
|
|
|
17.06.2013 - 20:43
|
|
|
Bielik a jak DS jedzie po innych jak po szmatach to dlaczego milczysz? :) Dlaczego DS może po innych, a ktoś po nim już nie? Bardzo mnie to ciekawi. Pojechał po tobie?czy po kims z forum?jesli cokolwiek wiesz,to wiesz dlaczego tak sie dzieje a nie inaczej:)))Tak trzeba być ślepym,aby nie dostrzec tego co sie przejawia(otwórz oczy) Dziwi mnie fakt:)że taka istota jak ty,dolewa oliwy do ognia:) Kidys napisałas:)że kazdemu nalezy sie szacunek,no ale tak JESTESCIE LUDZMI MYSLĄCYMI:) Ja nie jestem DS-em:)i nikogo nie obrazam,PROSZE TYLKO O SZACUNEK DO SIEBIE SAMYCH:) Bo JA WIEM KIM JESTEM i co sie teraz dzieje:)i wy wiecie i opisujecie to wszystko,w waszych wywodach,których tak naprawdę z tego co widac nie rozumiecie Kurde:)wy naprawde myślicie że jestem przeciwko wam:)dla mnie nie ma strony ważniejszej Szkoda energi,co idzie z was do nikąd:)a mogłaby powrócić jako dar Kochani:)powiem wprost,wystarczy jeden wyraz,zdanie i skaczecie sobie do gardeł(konstruktywna krytyka) Jak prawdziwi Polacy:)wysmiac,nawymyslać i byc dumnym z siebie:) Dajcie już spokój:)zjednoczmy się i kochajmy,a wszystko sie zmieni w naszym życiu Pozdrawiam:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |