oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

67 Stron V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> DarekSugier.pl, tak, dla informacji…
Tulsi
post 17.06.2013 - 20:48
Post #505

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Vesanya @ 17.06.2013 - 21:32) *
Bielik a jak DS jedzie po innych jak po szmatach to dlaczego milczysz? :) Dlaczego DS może po innych, a ktoś po nim już nie? Bardzo mnie to ciekawi. Po za tym masz problem z odróżnieniem krytyki od obrażania wprost. Póki co, to DS bluzga na innych i ma jakiś problem ze sobą, ale tego nie raczysz już dostrzec ;) Udawajmy, ze kochamy język nienawiści i akceptujmy naganne zachowania i siedźmy najlepiej cicho - to Twoja dewiza. Niestety ja mam inne podejście , tak samo Woytas i inni i to nie znaczy, że mamy jakiś problem - po prostu jesteśmy ludźmi i reagujemy w sposób zdrowy. Wolę być człowiekiem, który myśli i dostrzega pewne rzeczy, niż obudzonym, który przymyka oczy, za to gada cały czas, żeby się kochać i nawołuje innych do obudzenia.

Według niektórych DS wolno jeździć po kim się da, wolno mu obrażać, naśmiewać się, drwić, szydzić.
DS-owi wszystko wolno, bo jest celebrytą, bo jest zasłużonym obenautą prawie emerytem, bo podwalił podwaliny pod polskie OOBE, bo bez niego nikt w tym kraju nie wyszedł by za chiny w astral.
Bo napisał kilka książek, bo co i rusz wrzuca fajne filmiki na YT.
Jest IKONĄ naszego rodzimego OOBE z nad Wisły, więc jemu wolno.
Gorzko mi po tym co napisałam, ale tak właśnie to widzę i czuję.

Rzeczowa krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła, bo przynajmniej zmusza do myślenia i zastanowienia się nad sobą.

Ale kpiny i szyderstwa, to już inna, nie moja bajka, a myślę że większości z Was tutaj też nie.

Go to the top of the page

+Quote Post
Vesanya
post 17.06.2013 - 20:50
Post #506

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bielik110 @ 17.06.2013 - 21:43) *
Pojechał po tobie?czy po kims z forum?jesli cokolwiek wiesz,to wiesz dlaczego tak sie dzieje a nie inaczej:)))

Dziwi mnie fakt:)że taka istota jak ty,dolewa oliwy do ognia:)

Kidys napisałas:)że kazdemu nalezy sie szacunek

Ja nie jestem DS-em:)i nikogo nie obrazam,PROSZE TYLKO O SZACUNEK DO SIEBIE SAMYCH:)

Bo JA WIEM KIM JESTEM i co sie teraz dzieje:)

Kurde:)wy naprawde myślicie że jestem przeciwko wam:)dla mnie nie ma strony ważniejszej

Szkoda energi,co idzie z was do nikąd:)a mogłaby powrócić jako dar

Pozdrawiam:)

Tak, taka istota jak ja, "dolewa oliwy do ognia" , ponieważ nie masz racji i wyrażam swoje zdanie, do czego mam prawo :) Bo jeszcze raz to powtórzę - mylisz krytykę do której mamy prawo, z obrażaniem wprost. Jak dotąd to Darek obrażał innych i nadal to robi w swoich filmikach, ale to pozostawiasz bez komentarza.

+Quote Post
Nużek
post 17.06.2013 - 20:55
Post #507

Dusza Towarzystwa

Bieliku czy jesteś w stanie w bardziej czytelny sposób opisać swój światopogląd i może fragment zwyczajowej swej codzienności, tzn jak podchodzisz do problemów itp? Interesuje mnie to z jednego punktu, mianowicie czytając Twoje posty bardzo często pojawiają się te same informacje, jak np. "Ja jestem", "ja wiem kim jestem" itp. Czemu to ma służyć? Tzn czy rzeczywiście wiesz kim jesteś? Bo, tak z dystansu na to patrząc, to jakby próba przekonania bardziej samego siebie, aniżeli ukazanie komuś ścieżki, tak sobie myślę.

Tak sobie gdybam, bo ciekawość daję o sobie znać. :) Bez urazy, rzecz jasna.

Aaaa i moi drodzy, tak się zastanawiam, czy aby dobrym pomysłem jest nakierowywanie, ciągnące się już czas długi, negatywu na osławionego Darka. Myślę, że dobrym ćwiczeniem chociażby będzie wysłanie ku niemu odrobiny pozytywu. Oczywiście nikt za niego nic nie zrobi, ale może pomoże troszkę okiełznać swój rejon. Bądźmy egoistami, energia w końcu powraca, ponoć ze zdwojoną siłą. :)

+Quote Post
bielik110
post 17.06.2013 - 21:30
Post #508

Dusza Towarzystwa

[quote name='Nużek' date='17.06.2013 - 20:55' post='1002882']
Bieliku czy jesteś w stanie w bardziej czytelny sposób opisać swój światopogląd i może fragment zwyczajowej swej codzienności, tzn jak podchodzisz do problemów itp? Interesuje mnie to z jednego punktu, mianowicie czytając Twoje posty bardzo często pojawiają się te same informacje, jak np. "Ja jestem", "ja wiem kim jestem" itp. Czemu to ma służyć? Tzn czy rzeczywiście wiesz kim jesteś? Bo, tak z dystansu na to patrząc, to jakby próba przekonania bardziej samego siebie, aniżeli ukazanie komuś ścieżki, tak sobie myślę.

Tak sobie gdybam, bo ciekawość daję o sobie znać. :) Bez urazy, rzecz jasna.

Aaaa i moi drodzy, tak się zastanawiam, czy aby dobrym pomysłem jest nakierowywanie, ciągnące się już czas długi, negatywu na osławionego Darka. Myślę, że dobrym ćwiczeniem chociażby będzie wysłanie ku niemu odrobiny pozytywu. Oczywiście nikt za niego nic nie zrobi, ale może pomoże troszkę okiełznać swój rejon. Bądźmy egoistami, energia w końcu powraca, ponoć ze zdwojoną siłą. :)
[/quote

Nużku:)wszystko co chciałem ci opisac:)napisałeś sobie sam w powyżej:))

Biore za swoje mysli i słowa i uczynki odpowiedzialność:)Ja Jestem,to jest wielka moc(energia Boska)kiedys nie wierzyłem że jest:)teraz gdy tylko choć na chwilę zamknę oczy,czuję jak jestem obejmowany przez energię miłości,widze w ludziach to jaki kiedys byłem zagubiony,wmawiałem sobie że mistrz taki jak Jezus był kims wyjątkowym,unikalnym(w rzeczy samej tak jest)ale Jezus był taki jak my,i jest(to troche skąplikowane do wyjaśnienia w słowach).

Różnica polega na tym,że się nie BOJĘ:)i jestem świadomy swoich mozliwości,i tego gdzie jestem i po co:))
Jak sam wiesz strach jest największym wrogiem:)))ludzi,zatrówa ci zycie w kazdej dziedzinie istnienia,wkażdym aspekcie twojego objawiania sie światu:)

Mam władzę nad umysłem(Ja wybieram mysli) i kiedy chcę to myslę:))) i wiem jedno i polecam ci OPŁACA SIĘ:))))) bo tylko wtedy zaczniesz żyć świadomie całe życie

Energia:)ty jestes energią:) i ty każdą swoja myślą-mową-uczynkiem TWORZYSZ NASZ ŚWIAT:)

A problemy:)oddałem Bogu,bo mu zaufałem(teraz mam czas dla siebie) i zajmuję sie tym czym tylko zapragnę:))

Jam Jest-Ja Jestem:)to jest zaproszenie Energi Boskiej do siebie

Teraz jest czas wzniesienia(to nie bajki)masz okazję,pójść za głosem serca i poczuć tą wspaniałą,wzniosłą energię:)która Jest Wszystkim Co Jest:) I Nie Jest:)

Pozdrawiam

+Quote Post
Tenshin
post 17.06.2013 - 21:39
Post #509

Dusza Towarzystwa

I tym sposobem Bielik nie powiedział, dlaczego milczy, gdy DS obraża innych ludzi ^_^

+Quote Post
Deimond
post 17.06.2013 - 21:43
Post #510

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Tenshin @ 17.06.2013 - 22:39) *
I tym sposobem Bielik nie powiedział, dlaczego milczy, gdy DS obraża innych ludzi ^_^

A co ma zacząć was obrażać lub obrażać DS'a? Nie ma na to ochoty i tyle:)

+Quote Post
bielik110
post 17.06.2013 - 21:43
Post #511

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Tenshin @ 17.06.2013 - 21:39) *

Napisałem:)tylko ty nie chcesz zrozumiec,i nie milczę jak ktos kogoś obraża:)

Pozdro brachu:)

+Quote Post
Woytas74
post 17.06.2013 - 21:48
Post #512

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bielik110 @ 17.06.2013 - 19:28) *
Wojtas:) z całym szacunkiem,ale jedziesz po Darku jak po szmacie,marne to i bardz prostackie,a masz się za niesamowitego znawcę(zapewne jestes),ale nie szczój na nikogo bo to do ciebie wróci

Poproszę jeden lub więcej cytatów, gdzie jadę po DS jak po szmacie?
Na serio

+Quote Post
Deimond
post 17.06.2013 - 21:52
Post #513

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Oj dobra - przestańta ludziska - bo zaczynacie się na wzajem atakować.
Ziela możecie:D On lubi i się tym karmi że wzbudza emocje:D
.......................................... /\
........................................./....\
...................................... /....... \
.................................... /............\
.................................. /________\

+Quote Post
Vesanya
post 17.06.2013 - 21:54
Post #514

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Nużek @ 17.06.2013 - 21:55) *

Myślę Nużek, że temat służy do wyrażania swojego zdania. Jest wolność wyboru i zdanie może być wyrażone także w formie krytyki, inaczej żadna dyskusja nie byłaby możliwa i nie miałaby sensu. Dopóki jest to kulturalne to wszystko ok. Ja nie widze żadnego jechania po DS jak po szmacie jak Bielik zarzucił.

NIe sądzę równiez, że jakaś wielka fala negatywu idzie w stronę Darka. Od krytycznego wyrażonego zdania na pewien temat, do jakiejś emocji, jest długa droga. Ds sam załozył temat bo chce czytać nasze komentarze na temat swojej twórczości. A jeśli nie chce - to w każdej chwili moze zamknąć temat.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 17.06.2013 - 21:57
Post #515

Dupa Towarzystwa

Darek je tabletki i gada co mu one na język przyniosą. Tulsi jeśli chodzi o Lewiatana to Darek nas straszył poprzedniej jesieni, że zimą przyleci i nas zje. Dodam, że pisał, że stanie się to w 60-70% tej zimy co była a Vesanya w sadzy była wtedy utaplana:) Ten tekst mnie rozwala za każdym razem jak sobie przypominam:)

Bielik ja lubię bardzo słodycze, ale nawet mi się zdarza, że jak zjem za dużo to mnie nudzi...może takie gadanie o tym kochaniu to trochę taki efekt przynosi? Może kobiety Ci brakuje, co? Ej przyznaj się:)

+Quote Post
Tenshin
post 17.06.2013 - 22:18
Post #516

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bielik110 @ 17.06.2013 - 22:43) *
Napisałem:)tylko ty nie chcesz zrozumiec,i nie milczę jak ktos kogoś obraża:)

Pozdro brachu:)

To zacytuj mi ten fragment i wytłumacz. :)
Pozdro :)

CYTAT(Deimond @ 17.06.2013 - 22:43) *
A co ma zacząć was obrażać lub obrażać DS'a? Nie ma na to ochoty i tyle:)

Bardzo dziwny wniosek. :)

+Quote Post
bielik110
post 17.06.2013 - 22:51
Post #517

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 17.06.2013 - 21:57) *
Darek je tabletki i gada co mu one na język przyniosą. Tulsi jeśli chodzi o Lewiatana to Darek nas straszył poprzedniej jesieni, że zimą przyleci i nas zje. Dodam, że pisał, że stanie się to w 60-70% tej zimy co była a Vesanya w sadzy była wtedy utaplana:) Ten tekst mnie rozwala za każdym razem jak sobie przypominam:)

Bielik ja lubię bardzo słodycze, ale nawet mi się zdarza, że jak zjem za dużo to mnie nudzi...może takie gadanie o tym kochaniu to trochę taki efekt przynosi? Może kobiety Ci brakuje, co? Ej przyznaj się:)

:)))))))))tu wszystko jest na temat

Jak cie mndli:)to znaczy ze zjadasz coś innego nisz to co co Ja:)zreszta to widać że czesto cię mdli

Wiesz Zielu:)madrośc w tobie wielka,ale odwagi mało:)jak sie duzo gada,to puźniej ciężko się określić i wychodzi sie w pole

Wiesz sam że dopisałeś sporo do moich wypowiedzi(jak i wielu z was)

Dziwnie sie czuje pisząc to co wy piszecie w innych tematach:)a tu zaprzeczacie sobie i mnie,takie życie

Co zasiejesz to zbierzesz:)pokój wam niosę,nie drwinę i pogardę,gardzicie moja miłością do was,dziwne to i poniekąd zrozumiałe,ale zacznijcie od siebie,kochajcie siebie samych:)wtedy będzie wam łatwiej pokochac innych

Jam Jest Zmartwychwstanie I Życie

+Quote Post
Deimond
post 17.06.2013 - 23:02
Post #518

Dusza Towarzystwa

Notatnik

bielik ty typowy psychopata i satanista jeseś - tu miłością siejesz a braci w wątrobę sztyletem po cichaczu pewno dźgasz coby w męczarniach konali:D

Coś jest na rzeczy :D

+Quote Post
bielik110
post 17.06.2013 - 23:16
Post #519

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 17.06.2013 - 23:02) *
bielik ty typowy psychopata i satanista jeseś - tu miłością siejesz a braci w wątrobę sztyletem po cichaczu pewno dźgasz coby w męczarniach konali:D

Coś jest na rzeczy :D

Na pszestroge ci napisze tak:))))))

Mogę być tym kim zapragnę być:)))

CYTAT(Woytas74 @ 17.06.2013 - 21:48) *
Poproszę jeden lub więcej cytatów, gdzie jadę po DS jak po szmacie?
Na serio

Zrozum:)i wybacz mi jak cie uraziłem

+Quote Post
Deimond
post 17.06.2013 - 23:20
Post #520

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT
Na pszestroge ci napisze tak:))))))

Mogę być tym kim zapragnę być:)))

Buźka moja małpo :*
(IMG:http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/346084/100-najbardziej-zaskakujacych-zdjec-swiata-jianbin-huo-chin-malpa-i-golab.jpg)

+Quote Post
Woytas74
post 17.06.2013 - 23:23
Post #521

Dusza Towarzystwa

CYTAT(bielik110 @ 17.06.2013 - 21:51) *
:)))))))))tu wszystko jest na temat

Jak cie mndli:)to znaczy ze zjadasz coś innego nisz to co co Ja:)zreszta to widać że czesto cię mdli

Wiesz Zielu:)madrośc w tobie wielka,ale odwagi mało:)jak sie duzo gada,to puźniej ciężko się określić i wychodzi sie w pole

Wiesz sam że dopisałeś sporo do moich wypowiedzi(jak i wielu z was)

Dziwnie sie czuje pisząc to co wy piszecie w innych tematach:)a tu zaprzeczacie sobie i mnie,takie życie

Co zasiejesz to zbierzesz:)pokój wam niosę,nie drwinę i pogardę,gardzicie moja miłością do was,dziwne to i poniekąd zrozumiałe,ale zacznijcie od siebie,kochajcie siebie samych:)wtedy będzie wam łatwiej pokochac innych

Jam Jest Zmartwychwstanie I Życie

Czyli nie znalazłeś żadnego posta gdzie jadę po Darku jak po szmacie, marnie bądź prostacko?
Teraz piszesz, że gdzieś w jakimś poście, coś kiedyś, tylko nie pamiętasz co, czy to ja ale łatwo było pisać na mnie oszczerstwa - w imię tej miłości, którą za pewne tak głosisz!

Mój najostrzejszy post o Darku Sugierze:

CYTAT
No właśnie, nie mam nic do Darka - jego poglądy czy system przekonań to jego sprawa. Tak na prawdę to nie podobają mi się komentarze ludzi, którzy po nim teraz jadą albo go wyzywają od czubków, ale bez wątpienia dzisiejszy Darek to tak jakby zupełnie inna osoba. Tylko mi żal, że tamten Darek, który nawet używał tak dużo emocji i był przez to bardzo autentyczny i szczery teraz jest raczej zarozumiały i wnerwiony na to, że ludzie go już nie odbierają jak kiedyś! Dokładnie jak przypomniałem sobie wczoraj autowywiad to mówiąc szczerze zrobiło mi się autentycznie przykro.
Jeszcze mam tylko jedno pytanie do Darka:
Gdzie się podział Twój "subiektywny odbiór obserwatora"?

Jam jest keczup z Pudliszek i Kiełbasa Śląska

+Quote Post
Deimond
post 17.06.2013 - 23:27
Post #522

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Woytas74 @ 18.06.2013 - 00:23) *
Czyli nie znalazłeś żadnego posta gdzie jadę po Darku jak po szmacie, marnie bądź prostacko?
Teraz piszesz, że gdzieś w jakimś poście, coś kiedyś, tylko nie pamiętasz co, czy to ja ale łatwo było pisać na mnie oszczerstwa - w imię tej miłości, którą za pewne tak głosisz!

Mój najostrzejszy post o Darku Sugierze:

Jam jest keczup z Pudliszek i Kiełbasa Śląska

Bij się bij - nie daj się - w ryy mu daj - Zuo i huy!!!!
Musztarda pegaza.

(IMG:http://www.acclaimimages.com/_gallery/_images_n300/mad_monkey.jpg)

a ja se jeszcze posiedzę i popaczę :
(IMG:http://latestjocks.files.wordpress.com/2009/04/monkey2.jpg)

+Quote Post
serafis
post 18.06.2013 - 06:31
Post #523

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jam jest... Każde opisanie słowami tego, co uważa się za Ja, jest za "słabe". Słowami nigdy się nie da opisać wyrazu istoty, zawsze za mało. Tworzymy słowa, których używamy, by w pełni oddać jakieś np. zjawisko. Jednak to za mało.

Darek... Zależny jest od zewnętrza. Wierzy.

W tekście napisanym przez bielika wyczuwam dwie osobowości (post #509). Dziwne nie?

Eee... Jam jest.... Nie, to za mało.... To może, nazwijmy mnie serafis.

+Quote Post
tras-zka
post 18.06.2013 - 07:27
Post #524

Gość Rodziny
*

Notatnik

Bieliku, tak odnośnie całości twej twórczości eksponowanej na forum:

Jam Jest Zmartwychwstanie I Słownik

+Quote Post
Tulsi
post 18.06.2013 - 07:53
Post #525

Dusza Towarzystwa

CYTAT
name='Zielarz Gajowy' date='17.06.2013 - 22:57' post='1002896']

Aaaa, to proroctwo DS :)
Nie wiedziałam, bo stosunkowo niedawno usłyszałam o tym człowieku i przeczytałam tylko jedną jego książkę, te listy Piotra czy jak tam, ale nie pamiętam aby tam coś pisał o Lewiatanie :)
Dzięki Zielarzu za wyjaśnienie :)

+Quote Post

67 Stron V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park