|
  |
Uczucie ?poznania?, Czy Ty też tego doświadczasz? |
|
|
serafis
|
24.06.2013 - 16:38
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9247

|
Witaj. Po drzemce, analizując obrazy snu, przyszła myśl. We śnie, w ld/oobe, zdarzają się momenty, w których nie mam pojęcia, skąd wiedziałem jak coś osiągnąć, po prostu to robiłem. W stanie tym, z pełnym przekonaniem, w pełni potrafię zrozumieć bądź zrobić pewną rzecz. Z ilości informacji, jakie jestem w stanie sobie przypomnieć, to jest mi bardzo ciężko złapać świadomością te momenty, jakby były niedostępne. Jednak potrafię uświadomić sobie, że coś takiego miało miejsce, bez przyczyny takiego postępowania i bez informacji nt. czego, działanie podjąłem. Czy pamiętasz, czy Tobie też to się zdaża? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
twistoid
|
25.06.2013 - 16:02
|
http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1525

|
Woooow uczucie poznania. Trochę przypomina to żebraka który znalazł złotą monetę ale tylko myślał że jest złota, bo wszystko co myślał o złocie zgadzało się, a w rzeczywistości to jakiś gówniany tombak. I oczywiście słowotok podnieconego "odkrywcy", który wyodrębnił coś z nudy codzienności.
|
|
|
|
|
|
serafis
|
25.06.2013 - 17:33
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9247

|
Hehe ^^. Dałem takie słowo, bo inny, "lepszy" nie przychodził mi do głowy, a taki wybrałem jako najodpowiedniejszy. Oczywiście nie musi, te doświadczenie, być zgodne ze słowem, które wybrałem, jednak nie o to mi chodzi. Chodziło mi o to, by ludzie napisali mi coś o swoim, podobnym doświadczeniu, i tyle.
|
|
|
|
|
|

|
 |
|