|
|
![]() ![]() |
04.09.2013 - 16:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam. Nowa wersja, poprawiona, kto chce niech sobie zobaczy.
Pozdrawiam. |
|
|
|
04.09.2013 - 16:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam. Nowa wersja, poprawiona, kto chce niech sobie zobaczy. Pozdrawiam. Poryło mnie....:) (IMG:http://www.baranix.com/portals/0/MBOZE.jpg) |
|
|
|
04.09.2013 - 17:10
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zobaczyłem. No na szczęśliwego to mi stary nie wyglądasz. Pogody ducha tu też nie widzę. Mina jakbyś się męczył i ciągle był w piekle.
Życzę Ci wszystkiego dobrego i oby uśmiech gościł na twojej twarzy częściej niż na twoim filmiku:) https://www.youtube.com/watch?v=uz1PXrx3ugI |
|
|
|
05.09.2013 - 08:07
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
olala mina rzeczywiscie zajebista:))
|
|
|
|
05.09.2013 - 08:14
|
|
|
Uncommon w przyszłości. Uśmiechnięty i wie dokąd zmierza:)
(IMG:http://atariage.com/5200/screenshots/s_Miner2049er_1.png) |
|
|
|
05.09.2013 - 08:40
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
uncommon nie ma to jak spotkanie z pokrzepicielem, fakt faktem mina skwaszona po "dobrej nowinie"
|
|
|
|
05.09.2013 - 08:53
|
|
|
Może Uncommon zrób teledysk? Poważnie...fajny podkład...i tekst o Twoim przeżyciu.
Myślę, że to było by lepsze niż wstawianie siebie z takimi minami bo chyba trochę się na kpiny wystawiasz, ale naprawdę odwagi Ci nie brakuje - poważnie:) Mimo wszystko doradzam teledysk jako przekaz bo nie wszyscy to mooji, tholle co w przekazie medialnym są bardzo wiarygodni:) Uncommon...to zrobił i zagrał kumpel...kumpela narysowała i zaanimowała. Zrób coś ambitniejszego. Coś z jajem bo na razie to ciężko strawne:) https://myspace.com/skonzowa/video/skon-mru...mierci/56010056 Może zrób kower tego co Ci podesłałem. Dodaj słowa:) Myślę, że kumpel dola nie załapie:) Deimond Ci pomorze w obróbce:) |
|
|
|
05.09.2013 - 17:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może zestresowany przed kamerą był :)
Ja bym tak nie potrafiła wrzucić własne filmowe wynurzenia w sieć. W sieci nigdy nic nie ginie ;) A jak czytam to co pisałam 10 lat temu to "Boże jaka ja głupia byłam". Podejrzewam że to samo powiem za 10 lat o tym, co piszę teraz na tym forum ;) |
|
|
|
05.09.2013 - 17:50
|
|
|
U mnie jest odwrotnie...zauważyłem, że zawsze pisałem mądrze!
|
|
|
|
05.09.2013 - 18:17
|
|
|
Ale spinacie jajka :D JA mam luz na to nagranie - zrobił jak zrobił - i ani nie zamierzmam chwalić ani ganić .
Duży plus za odwagę:) Po prostu nagranie - jak byście tak wszyscy krytycznie podchodzili do siebie świat był by zakompleksiony:D Zachowujeta sie jak dzieciaki z podstawówki - .... "A tu miałeś wargę wykrzywioną , wyglądasz na spiętego, cierpisz, blebleble" A ja mówię sranie po ścianie - zrobił filmik i dobrze - Zielu zrób swój o piramidach - pooceniamy Twoją Twórczość:D Dystans do treści - ale miejcie szacunek do jednego z nas-ludzi. |
|
|
|
05.09.2013 - 19:19
|
|
|
Jaki Ty głupi jesteś Deimond:)
Wmawiasz nam, że kogoś tu nie szanujemy?:) Porypany:) Wmawiasz, że nie mamy luzu? Gadasz tak bo Tobie go brakuje najwyraźniej. Matka Teresa normalnie się znalazła:) Ponadto my nie możemy oceniać, ale Ty możesz:) Sam jesteś jak dzieciak z podstawówki z tą różnicą, że te dzieciaki są zazwyczaj szczere a Ty fałszywy jak pierun:) Chyba Deimond nie dostrzegasz ile uśmiechów było w poprzednich postach:) |
|
|
|
05.09.2013 - 19:32
|
|
|
Tępy skurwiel ze mnie.
Jestem fałszywy jak ten koleś:D: |
|
|
|
05.09.2013 - 19:39
|
|
|
Pewnie. Bo sam oceniasz a udajesz niby tego, który nie ocenia:) Jak Ci wygodniej:) Jak Ci się filmik Uncommona podoba do dodaj sobie do ulubionych:)
Gdyby można było dawać punkty to dałbyś plusika, ale niestety zabrakło tutaj odwagi autorowi:) Czy to też przejaw odwagi: Dodawanie komentarzy do tego filmu jest wyłączone. Jak ktoś wrzuca filmiki to chyba chciałby wiedzieć co ludzie o tym sądzą? |
|
|
|
05.09.2013 - 19:41
|
|
|
Pewnie. Bo sam oceniasz a udajesz niby tego, który nie ocenia:) Jak Ci wygodniej:) Jak Ci się filmik Uncommona podoba do dodaj sobie do ulubionych:) Gdyby można było dawać punkty to dałbyś plusika, ale niestety zabrakło tutaj odwagi autorowi:) Czy to też przejaw odwagi: Dodawanie komentarzy do tego filmu jest wyłączone. No i właśnie napisałeś ile w tym uśmiechu:D i szczerości w opiniach:D |
|
|
|
05.09.2013 - 19:42
|
|
|
Treść dla mnie jest jaka jest...zastanawiam się tylko dlaczego brakuje u Uncommona radości skoro spłynął na niego Bóg:)
Jedyne wytłumaczenie, że Bóg miał wtedy focha:) |
|
|
|
05.09.2013 - 19:43
|
|
|
Nie wiem nie obchodzi mnie to - jest jaki jest.
|
|
|
|
05.09.2013 - 19:53
|
|
|
Jest jaki jest łatwo powiedzieć...ciekawe jakby Cię dresy złapały i poturbowały...czy byś o nich mówił są jacy są:)
Może kiedyś i do mnie tak podejdziesz, jest jaki jest bo często ostro się spinasz w naszych dyskusjach:) |
|
|
|
05.09.2013 - 19:55
|
|
|
Co mam Ci powiedzieć -pogadamy jak staniesz się poszukujacym a nie przyjmującym. Trolujesz wszystko jak leci - bez urazy - ale masz chyba jakiś kompleks.
|
|
|
|
05.09.2013 - 19:56
|
|
|
Ty też masz skoro Ci trolowanie tak przeszkadza, ale jak się nie ma większych problemów to z trolowania się zrobi problem:)
|
|
|
|
05.09.2013 - 22:35
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uncommon wkleił tu filmik, to chyba po to, abyśmy skomentowali, po to jest przecież forum. Chyba, że chciał, abyśmy wszyscy bezkrytycznie przyjęli jego "dobrą" nowinę.
Deimond nie spinaj się tak na Ziela, on napisał tylko coś, co rzuca się w oczy i słusznie. Skoro to takie pozytywne objawienie nieba, to dlaczego ma taką mizerną minę, jakby się męczył i cierpiał? Coś tu nie gra. A jak coś nie gra, to warto by to zdemaskować, co to jest, aby nie robić ludzi w bambuko. A jeżeli Ci to zwisa, że Uncommon robi siebie w bambuko, albo ktoś go robi w bambuko, albo że innych chcąc czy nie chcąc robi w bambuko, to po prostu się nie wypowiadaj w tym temacie. Ale dziwi mnie rzeczywiście, że tu Ci to wisi, że coś jest nierzetelne, ze wisi nuta fałszu w powietrzu w tym filmiku i że ktoś tu z pewnością jest robiony w bambuko, zaś w sprawie piramid daleko Ci do swobodnego zwisania, za to twardo i sztywno stajesz w opozycji :> Jak to tak? |
|
|
|
06.09.2013 - 06:51
|
|
|
To jest ten fałsz właśnie. Nie twierdzę, że go we mnie nie ma, ale Deimond bardzo raz jest radykalny do niemal wścieklizny a innym razem wyrozumiałość, tolerancja uszami mu się wylewa.
Już nie raz zauważyłem, że jak na forum ludzie zaczynają bardziej emocjonalnie pisać to wtedy oaza spokoju - Deimond zabiera głos i moralizuje. Uncommon, gdyby z tego doświadczenia coś wyciągnął to nie wrzucałby filmiku z tym co przeżył, doświadczył tylko dawał by nauki co mu to doświadczenie dało. Czuć by było spokój ducha i pogodę ducha. Tutaj co mamy? Depresję niemal jakąś. https://www.youtube.com/watch?v=8PPtfgOeJXQ Ten gość przeżył załamanie totalne. Wybudził się i w przekazach jego to czuję. Tzn czuję, że wie o czym gada:) Wie co się z nim dzieje a uncommona umysł to dalej poplątanie piekła z niebem. Być może teraz to będzie z mojej strony nadinterpretacja, ale odnoszę wrażenie Jakby Darek Sugier był jego autorytetem. Brak wstawiania komentarzy tak samo jak u D.S. - takie dziecinne naśladownictwo. Uncommon jeśli D.S. jest Twoim autorytetem to zastanów się czy do szczęścia jest Ci potrzebny autorytet? Masz autorytet. Ok. Czy zatem jesteś szczęśliwy? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |