|
|
![]() ![]() |
17.10.2013 - 19:06
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
17.10.2013 - 19:29
|
|
|
|
|
|
19.10.2013 - 05:50
|
|
|
|
|
|
| victoria |
19.10.2013 - 08:05
|
|
Guests |
|
|
|
|
19.10.2013 - 13:07
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Coma rulez :) Co do Comy, to uwielbiam tę piosenkę. Analizując tekst, można pokusić się o bardzo ciekawą interpretację odnośnie całego życia na ziemi, naszej rzeczywistości. Ja przynajmniej taki przekaz autora odbieram. Coma - Lśnienie A tutaj piosenka trochę poruszająca temat zakłamania władz i wielu teorii spiskowych, niektórym może przypaść do gustu przekaz :) Vinnie Paz - End of the days Pozdrawiam |
|
|
|
19.10.2013 - 16:56
|
|
Ciekawe, ja odebrałem z tej piosenki Comy taki przekaz, że w dzisiejszym świecie jesteśmy bombardowani "światłem", wszystkim, co "dobre", "tęczowe", itp. również w snach ;] gdzie wiele osób jest manipulowanych przez wcale nie dobre istoty, poprzez narzucanie formy świetlnej, ale zero treści... zaś Piotrek śpiewa, że przejrzeli to, że te formy odeszły dla nich, zaś przyszła treść, choć przez to stracili ufność do tego świata, który tak ich manipulował... i choć przez to jest ciężko, to jednak cieszy się, że to przejrzał, w myśl zasady "lepsza gorzka prawda, niż słodkie kłamstwo" :)
|
|
|
|
19.10.2013 - 19:20
|
|
|
|
|
|
19.10.2013 - 20:37
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a co do Comy ich progresywny tekst to jest mistrzostwo, naprawde niektóre teksty ich rozbrajają, jak Roguc napisał to świadomie to szacunek pełny
Prorocy porzygali się i śpią Poeci umierają w grobach strof Anioły śmierdzą potem, żrą kiełbasę Mają w dupie żywych Zginęła w niepokoju wielkich miast Osnuta huraganem durnych spraw Maleńka tajemnica - bycia w ciszy Lub po prostu bycia ...... |
|
|
|
19.10.2013 - 20:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A może sen to mój chory sen ..... A może śmierć........ A może nie ma mnie.... Sen , śmierć, Może nie ma mnie..... |
|
|
|
19.10.2013 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A to moi koledzy.
Czasem również sklejam cukrem skrzydła motylom.... http://w180.wrzuta.pl/audio/8v3X8vvtcGl/vena_motyl |
|
|
|
19.10.2013 - 20:52
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
of kurfe deimond dobrze dajesz!!!! niezły bard z ciebie
|
|
|
|
19.10.2013 - 20:54
|
|
Deimond, zamieściłem "Spadam" na poprzedniej stronie ;P ale spoko ;)
A teraz trochę muzyki "klasycznej" dla kulturki ;PP |
|
|
|
19.10.2013 - 20:56
|
|
|
sam odzyskałem ten kawałek z taśmy magnetowfonowej i wrzucilłem na wrzutę - znam tych kolesi - dawno to było i nie prawda - ale żal że się rozpadło.
Ale fajny kawałek wrzuciłeś Pigss:) |
|
|
|
19.10.2013 - 20:57
|
|
|
Deimond wsadź cos swojego jeszcze jak masz coś konkretnego
Anders Osborne jest mistrzem swiata cała płyta "black eye galaxy" obczaj sobie a to ma w głowie większosc ludzi |
|
|
|
19.10.2013 - 20:59
|
|
|
|
|
|
|
19.10.2013 - 21:03
|
|
|
|
|
|
19.10.2013 - 21:05
|
|
|
Nienawidzę tych, którzy są jak szron Nienawidzę słów, które grożą mi Nienawidzę czci wokół świętych krów Nienawidzę was, gdy słuchacie mnie |
|
|
|
19.10.2013 - 21:15
|
|
|
|
|
|
19.10.2013 - 21:19
|
|
|
to był przeój w albani jak w niej byłem:)
|
|
|
|
19.10.2013 - 22:35
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wiem czy takie nutki też tu wchodzą w grę, ale osobiście bardzo lubię ten utwór (chyba to jest jeden utwór :)).
Best Of Epic Music VI - Powerful And Emotional (ft. Avatar) - na YouTubie można sobie posłuchać. Prawie 15 minut ciekawej muzyki, czy spokojnej, oceńcie sami. |
|
|
|
19.10.2013 - 22:43
|
|
|
Nie wiem czy takie nutki też tu wchodzą w grę, ale osobiście bardzo lubię ten utwór (chyba to jest jeden utwór :)). Best Of Epic Music VI - Powerful And Emotional (ft. Avatar) - na YouTubie można sobie posłuchać. Prawie 15 minut ciekawej muzyki, czy spokojnej, oceńcie sami. Wszystkie wchodzą w grę - i to całe piękno tego tematu:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |