|
|
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Proponuję przeprowadzić wybory moderatorów, ze względu na to, że obecni nie potrafią utrzymać porządku na forum. Proponuję, żeby prawo głosu miały osoby, które przynajmniej od około pół roku są zarejestrowane na forum, aby zapobiec głosowaniu w ciemno przez osoby, które nie orientują się jeszcze zbyt dobrze w gronie forumowiczów.
Proponuję wpisywać własne propozycje na potencjalnych kandydatów i jeśli wyrażą zgodę, to brać ich kandydaturę jako opcję do głosowania. Proponuję by takie wybory odbywały się cyklicznie, aby różne osoby miały szansę pomoderować i aby nie obciążać zbytnio kilku jednostek. Co więcej proponuję także, aby na pojedynczą kadencję wybrać dość sporo moderatorów, aby mieli łatwiejszą pracę i dzięki temu, aby była efektywniejsza. Na start wystawiam swoje kandydatury, do potwierdzenia przez owe, niżej wymienione, osoby: - Vesanya, - Zielarz Gajowy, - Zbyszek, - Lordini, - Bilu, - Bielik110, - Neurocosmic, - Draq, - Rugwa, - Foks, - Wyspiarz, - Soly, - Echelon, - Arhe, - Iumi, - Emmi, - PigsOnTheWings, - G00rmik, - Obenautka, - Tenshin, - MadziaKK, - B.Soul. Wnioskuję także o odwołanie obecnych moderatorów, przynajmniej Warmine, której z tego, co ostatnio pisała wynika, że jej się zbytnio nie chce, a odpowiedzialność zrzuca całkowicie na osoby niewinne zamieszania... oraz Twistoida, który wykorzystuje swój status moderatora do przekraczania granic przyzwoitości, bez uzasadniania wypisując obraźliwe teksty, zaburzające merytoryczną dyskusję w poszczególnych tematach. Żeby nie być gołosłownym, są to wypowiedzi, jak te, które chociaż już znajdują się w koszu, to jednak zostały wypowiedziane (napisane), cytuję: CYTAT(twistoid) idź już stąd bo tych twoich bękartów słownych nie da się czytać jebany narcyzie CYTAT(twistoid) ty chyba penisa ręką ćwiczyłeś CYTAT(twistoid) na chuj ci to oko w dupe se je wsadź pokemonie Podsumowując, wnoszę votum nieufności wobec czystych i rzetelnych intencji i kompetencji obecnych moderatorów oraz o wybranie nowych. Z wyrazami szacunku. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wg mnie niech starzy zostaną bo są the best roman i warmi, a jeżeli już bym musiał to wybrałbym deimonda xd
|
|
|
|
|
|
chyba the best w robieniu chaosu, poniżaniu ludzi i w bierności, oraz przerzucaniu odpowiedzialności...
|
|
|
|
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gdyby Twist miała jaja...powtarzam gdyby...
...to by sam już dawno odpuścił to "moderowanie". Niestety jaj nie ma i jest bardziej przywiązany emocjonalnie do tego stanowiska i tego forum niż mu się wydaje:) Twist to właśnie taki narcyz. Pewnie ma nawet lusterko kieszonkowe. Ja to jestem wszechwidzące oko. Ja o wszystkich wszystko wiem a oni o mnie nic. Ja Wam prawdę o Was powiem... Na wybory narcyza to Twist wygrywa bezapelacyjnie. Nie spotkałem w swoim życiu bardziej przemądrzałego człowieka. No, ale to fajna lekcja jak człowiek potrafi stworzyć sobie iluzję myśląc, że się z niej uwolnił:) Najlepsze jednak jest to, że Twist moderujesz forum o oobe a wg Ciebie oobe to syf:) Ciekawe jakby wyglądał człowiek po operacji plastycznej twarzy, gdyby chirurg twierdził, że takie operacje to syf i coś zbędnego. To forum bez szczerego zaangażowania moda zaczyna wyglądać właśnie jak człowiek po takiej operacji. Oszpecone. Garot powie, ale to ma swój urok:) Zaraz idę na pasowanie na przedszkolaka. Fajnie jest widzieć dzieci szczerze zaangażowane w to co robią. Twist wybrałbyś się do przedszkola. Może by Tobie to coś uświadomiło. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hahaha:D Pavvel wybacz - weź mnie z tej listy wykreśl:DJa mam życie prywatne:D
Moderowanie tego forum to jak oddzielanie dwoma igiełkami piasku od maku:D Aż do zajechania że się tak wyrażę. Warmi i Twistu jak i Zbyszzek czasem robią to z doskoku i charytatywnie. Myślisz że by Ci się nie znudziło po miesiącu? Ja bym tu łatwiej porządek zaprowadził - Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark a do reszty po prostu zastosować regulamin i po sprawie:D Oczywiście z przymrużeniem oka:D |
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
najpierw napisałem ale tera zastanowiłem się i znalazłem odpowiedi komentasz
zielarz ja nie jestem przebudzony ani nawet oświecony ciągle to podkreślam ile razy jeszcze będę to przypominał ;< tak wybory w przedszkolu niezła sprawa |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja proponuje:
rafal13-50 Koko Deimond ZielarzGajowy Tylko czy nowi mod.. Bedą lepsi niż ich poprzednicy? |
|
|
|
|
|
|
no co ty wiadomo że jestem najlepszym modem jakiego mogło zrodzić to forum
|
|
|
|
|
|
|
Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark
Deimond to gdzie byś się udzielał?:) Czy Ty naprawdę nie widzisz tego, że głównie zabierasz głos w tematach nie dotyczących oobe?:) Gdyby nie temat o piramidach to byś prawie postów nie miał na tym forum. Twierdzisz, że Ty masz życie prywatne i myślisz, że nikt oprócz Ciebie go nie ma?:) Twist ja ani razu nie twierdziłem, że jesteś przebudzony. Najważniejsze, że jesteś czułym sercem:) (IMG:http://i.iplsc.com/-/0002JULJLWUHW5YG-C0.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Kto jest właścicielem forum? Kto Twistoid'a wybrał na moda? Właściciel decyduje co ma być, a czego ma nie być na jego terytorium.
|
|
|
|
|
|
|
Postuluję wprowadzenie punktów obrazy.
Każdy będzie je sobie sam przyznawał kiedy poczuje się obrażony. Za każde 100 punktów dostanie możliwość strzelenia focha - czytaj trwałego wylogowania sie z forum:D |
|
|
|
|
|
|
Głupi pomysł z tymi wyborami. Po co zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje? Przynajmniej ja tak to widzę. Ktoś tu ma przerost ambicji chyba, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zawsze można samemu sobie założyć własną stronę np. fioletową albo zieloną...
|
|
|
|
|
|
|
Kto jest właścicielem forum? Kto Twistoid'a wybrał na moda? Właściciel decyduje co ma być, a czego ma nie być na jego terytorium. PurpleCat jest odpowiedzialny za forum i on tu wybierał moderatorów, ale sam nie ingeruje w forum. Najwyrażniej Purple się znudziło być adminem, ewantulnie moge go zastaąpić i unowoczesnić forum, jeżeli Purple śue zgodzi oddać posade ;) |
|
|
|
|
|
|
Ja uważam że wszyscy z listy się nadają.
Wszystkie te osoby są aktywne na forum i mają sporą wiedzę na temat OOBE. Ale nie wywalajcie tych starych modów, chyba że mówimy o tych którzy już dawien dawno na forum nie byli. A na temat Twista się zbyt wiele nie wypowiadam, mi tam on nie przeszkadza :) A już wgl dla mnie dobry materiał na moderatorów to: Vesanya, Zielarz Gajowy, Neurocosmic, Foks, Wyspiarz, PigsOnTheWings,MadziaKK, Zyga, B.Soul, Deimond. Jeśli zrobiłam jakiś błąd w przepisywaniu nicków to sory... Tych osób czytam notatniki dość często, poza tym widzę ich forumowe posty, uważam że są to osoby rzetelne i aktywne także czegóż chcieć więcej?? :) Reszta osób z listy też mi się gdzieś przewinęła, ale chyba ci których wypisałam wykazują się według mnie największą aktywnością. Chociaż CO JA TAM WIEM. |
|
|
|
|
|
|
PurpleCat jest odpowiedzialny za forum i on tu wybierał moderatorów, ale sam nie ingeruje w forum. Najwyrażniej Purple się znudziło być adminem, ewantulnie moge go zastaąpić i unowoczesnić forum, jeżeli Purple śue zgodzi oddać posade ;) rafal13-50 władza nad forum czasem przeszkadza w rozwoju. |
|
|
|
|
|
|
Ja nie chce moderatora, ja chce zarządzać forum czysto technicznie (kopie zapasowe, pilnowanie konfiguracji, aktualizacja softu, itp.) Moderatorzy by robili co do nich należy, ja bym tylko normalnie
działał w tle i nic poza tym. |
|
|
|
|
|
Warmi i Twistu jak i Zbyszzek czasem robią to z doskoku i charytatywnie. Myślisz że by Ci się nie znudziło po miesiącu? Ja bym tu łatwiej porządek zaprowadził - Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark a do reszty po prostu zastosować regulamin i po sprawie:D Oczywiście z przymrużeniem oka:D Dlatego zaproponowałem, żeby na jedną kadencję działało wielu moderatorów, a kadencje były cykliczne, żeby się zmieniały co jakiś czas. Przecież regulamin chyba jakiś już obowiązuje (w teorii, bo w praktyce najwyraźniej nie). Zlikwidować... mówisz jak Kononowicz :/ zielarz ja nie jestem przebudzony ani nawet oświecony ciągle to podkreślam ile razy jeszcze będę to przypominał ;< tak wybory w przedszkolu niezła sprawa dobrze chociaż, że przestałeś podkreślać, że inni nie są, a są czymś wg. ciebie przeciwnym... skoro przyznajesz, że nie jesteś ani przebudzony, ani oświecony, to na jakiej podstawie walczyłeś jak wściekły w temacie o tamtych 7 punktach, traktując o tym, czym jest, a czym nie jest oświecenie, itp. hę? o.O' Głupi pomysł z tymi wyborami. Po co zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje? Przynajmniej ja tak to widzę. Ktoś tu ma przerost ambicji chyba, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zawsze można samemu sobie założyć własną stronę np. fioletową albo zieloną... Dobrze funkcjonuje :D Ahahahaha, trzymajcie mnie x) No fakt, forum się nie rozpadło, ale szkoda bardzo, jeszcze czego... to była by kwestia funkcji administratora nie moderatora. Moderatorów zaś tyczy się to, co tyczy się funkcji moderatorów, a na tym obszarze obecni nie bardzo się popisują wydajnością, a efekty na tym polu są jedne z gorszych... Nie wiem, gdzie tu widzisz przerost ambicji -.- Jeśli działanie na rzecz normalności jest dla ciebie przerostem ambicji, to nie wiem czym jest bierne przyglądanie się destrukcji. Jednak nie będę się powtarzał. Zainicjowałem takie coś, dając szansę na zmiany. Jeśli forumowicze sami nie wykażą inicjatywy i im to odpowiada, to tak zostanie, a ja nie będę naciskał. A propos ostatniego twojego zdania, ta strona nie należy do twista... A jeśli uważasz, że jeżeli prawnie strona należy do Purple Cata, to co? Forum ma służyć do tego, aby podlizywać się jemu i wypełniać na nim jego wolę? Forum jest forumowiczów i dla forumowiczów. I mam własną fioletową stronę... |
|
|
|
|
|
|
Dobrze funkcjonuje :D Ahahahaha, trzymajcie mnie x) No fakt, forum się nie rozpadło, ale szkoda bardzo, jeszcze czego... to była by kwestia funkcji administratora nie moderatora. Moderatorów zaś tyczy się to, co tyczy się funkcji moderatorów, a na tym obszarze obecni nie bardzo się popisują wydajnością, a efekty na tym polu są jedne z gorszych... Nie wiem, gdzie tu widzisz przerost ambicji -.- Jeśli działanie na rzecz normalności jest dla ciebie przerostem ambicji, to nie wiem czym jest bierne przyglądanie się destrukcji. Jednak nie będę się powtarzał. Zainicjowałem takie coś, dając szansę na zmiany. Jeśli forumowicze sami nie wykażą inicjatywy i im to odpowiada, to tak zostanie, a ja nie będę naciskał. A propos ostatniego twojego zdania, ta strona nie należy do twista... A jeśli uważasz, że jeżeli prawnie strona należy do Purple Cata, to co? Forum ma służyć do tego, aby podlizywać się jemu i wypełniać na nim jego wolę? Forum jest forumowiczów i dla forumowiczów. I mam własną fioletową stronę... Uderz w stół, a nożyczki się odezwią. Po czym to poznaję? Choćby po długości Twojej odpowiedzi na moją zaczepkę. Poza tym mam alergię na fiolety. Modli mnie... |
|
|
|
|
|
|
Alergie się leczy Zygusiu:)
(IMG:http://swojskapiwniczka.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9931ebecd741202b7df0920e00a31408.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Alergie się leczy Zygusiu:) (IMG:http://swojskapiwniczka.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9931ebecd741202b7df0920e00a31408.jpg) Dropsy miodowo mleczne.... (IMG:http://www.krakvet.pl/images/vitapol/vitapol_dropsy_dla_gryzoni.jpg) Na wyleczenie Alergenów u gryzoni, bo z tego co czytam znowu się gryziecie;) Proponuję wprowadzić, bany jedno, dwu, trzy dniowe dla tych którzy naginają nagminnie zasady...Jeżeli ktoś obraża drugiego człowieka, typu ,,ty cepie z kaktusami pod pachami, z marskością wątroby i żółtaczką typu C p***l sie'' lub delikatnie ,,jesteś idiotom'' itp... ma problem ze sobą i powinien sie leczyc, bany jedno, dwu, czy trzy dniowe powinny pomóc bo niekiedy ktoś jest poprostu nawalony a człowiek po pijaku różnie pisze znamy przykłady, zresztą sam nei jestem święty. Posty nie na temat jak nawet jest ich 10 to zostana usunięte, jeżeli ktoś troluje i pisze bezsens za bezsensem powinien dostac kopa na aut a usunięte zostały by tylko trolowane gadki....Nie można też wykluczyć że w każdym bezsensie jest ziarenko które mogło by rozwinąć temat.... Moderator powinien być stanowczy, opanowany i nei dać sobie w kasze dmuchać...Twist mimo wyidealizowanej swojej osoby :P jest spoko, tylko tak jak mówie budujemy to forum, fajnei jak by była tematyka tu zawarta trzymała się tematu...Ktoś opowiada o doznaniu ze swoich snów odrazu kierujemy go do notatnika, ale bądzmy szczerzy nikt nei ma czasu by czytać blog każdego z osobna, proponuję stworzyć zbiór wszystkich technik, i nowszych nawet powtarzających się poprzez obserwacje doznań innych można urozmaicić coś swojego... ,,Zbiór energii prosto w astral'';) |
|
|
|
|
|
Uderz w stół, a nożyczki się odezwią. Po czym to poznaję? Choćby po długości Twojej odpowiedzi na moją zaczepkę. Poza tym mam alergię na fiolety. Modli mnie... Bo twój post był zaczepieniem o temat, który chciałem rozwinąć, by coś ukazać, dokładniej argumentując swoje kontrowe stanowisko. Ty wysnułeś tylko niepopartą argumentami tezę, oraz też takowy zarzut. Ja go przynajmniej skontratgumentowałem, co z zasady potrzebuje więcej tekstu, c'nie? Jak masz alergię, to ją wylecz. |
|
|
|
|
|
|
Foks wg mnie o banie nie powinien decydować tylko Twist tylko MY. Jeżeli ktoś wg nas przegiął pałę to powinien być specjalny temat, gdzie my forumowicze "osądzamy" danego delikwenta i jego wypowiedzi a Twist jedynie realizuje nasz "wyrok". Osoba zagrożona banem powinna też mieć możliwość obrony.
Powinno być tak dlatego, że Twist jest nieobiektywny. On ma swoich pupili i im nigdy nie da bana a mi już nie raz dał tak dla jaj po prostu. Czy ban dla jaj jest zasadny? Uważam też, że ostatnie wypowiedzi Twista, gdzie obrażał ludzi i nie była ta konstruktywna krytyka tylko chamstwo powinny być przez założycieli tego forum odebrane jako kompromitacja takiego moda i powinien dostać bana na tą posadę:) Mógłbym być modem, ale podobnie jak Deimond mam prywatne życie i do tego jeszcze kota, który kilka razy w tygodniu rzyga. |
|
|
|
|
|
Dlatego myślę, że wielość modów by rozwiązała sprawę. Jeden by był nieobiektywny w stosunku do danej osoby, to drugi by był... Jeden by coś przeoczył, to drugi by nie przeoczył.
|
|
|
|
|
|
|
Foks wg mnie o banie nie powinien decydować tylko Twist tylko MY. Jeżeli ktoś wg nas przegiął pałę to powinien być specjalny temat, gdzie my forumowicze "osądzamy" danego delikwenta i jego wypowiedzi a Twist jedynie realizuje nasz "wyrok". Osoba zagrożona banem powinna też mieć możliwość obrony. Powinno być tak dlatego, że Twist jest nieobiektywny. On ma swoich pupili i im nigdy nie da bana a mi już nie raz dał tak dla jaj po prostu. Czy ban dla jaj jest zasadny? Uważam też, że ostatnie wypowiedzi Twista, gdzie obrażał ludzi i nie była ta konstruktywna krytyka tylko chamstwo powinny być przez założycieli tego forum odebrane jako kompromitacja takiego moda i powinien dostać bana na tą posadę:) Mógłbym być modem, ale podobnie jak Deimond mam prywatne życie i do tego jeszcze kota, który kilka razy w tygodniu rzyga. Zgodzę się z tobą, nie dodam nic więcej tylko nie my powinniśmy o tym osądzać...Ja też mam swoich pupili:) nazywa sie Maks jest ładnym psem....Czekam co inni na to....Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
|
A i zapomniałbym... Koniecznie trzeba włączyć możliwość dawania banów jednym modom przez drugich ;) Chociaż nie, bo wtedy mogłaby wybuchnąć wojna na bany i ostatni by miał samowolkę... Lepiej wydaje mi się zdałaby egzamin możliwość demokratycznego wpływu na modów, czyli jak np. zachowuje się nieodpowiednio to żeby mógł zostać zbanowany przez forumowiczów. Mod kontroluje forum, forum kontroluje moda.
|
|
|
|
|
|
|
A i zapomniałbym... Koniecznie trzeba włączyć możliwość dawania banów jednym modom przez drugich ;) Chociaż nie, bo wtedy mogłaby wybuchnąć wojna na bany i ostatni by miał samowolkę... Lepiej wydaje mi się zdałaby egzamin możliwość demokratycznego wpływu na modów, czyli jak np. zachowuje się nieodpowiednio to żeby mógł zostać zbanowany przez forumowiczów. Mod kontroluje forum, forum kontroluje moda. Paweł to nic nei da pisac na ten temat, ludzie albo zaczną sie zachowywać jak rządzący w tym kraju !! a w tym momęcie sie chichrają ,,ale chceca co ten paweł napisał, obgadam go na czacie hihihi'' Tak to juz jest i wcale sie nei shizuje, bo mi też pewno ....obrabiają;-)Nie przeszkadza im trolowanie, kultury psa starego nei nauczysz który ma swoje przyzwyczajenia.... |
|
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OM7vlJwDbN8
Pawełku kochany, powaga grzecznym i miłym jesteś chłopcem i wielki szacunek dla Ciebie za to, czy Ty dla jaj to robisz czy naprawdę sądzisz że będzie po twej myśli i z uporem maniaka walczysz o jej realizacje, żebyś się za mocno nie rozczarował to powiem Ci że nic nie zmienisz, ani świata ani ludzi na swoje widzimisię, jeżeli chcesz się wyżalić spoko. Powtrzymam się od dalej dysputy bo wyjdzie ezo bełkot a ty jak widzę uważasz się za ezoteryka. |
|
|
|
|
|
|
Mnie się podoba, tak jak jest. Im mniej ingerencji moderatorów, tym lepiej. W końcu są tu inteligentni ludzie, którym nie trzeba tyyyyyle tłumaczyć. Jestem przeciwnikiem jakichkolwiek banów. Co Wam się tu nie podoba? W ogóle ludzie zajmijcie się OBE, wróżeniem z fusów czy czymkolwiek takim...
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Naprawcie forum, a później naprawcie świat ;p
|
|
|
|
|
|
|
a ja proponuje wybory erekcyjne! najbardziej obiektywne myślę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postuluję ustanowienie fioletowego koloru jako zarezerwowanego dla moderacji:D
Próg Focha (automatycznego bana) ustalić losowo dla każdego usera na losową i niewiadomą ilość punktów obrazy. Przypomnę że punkty obrazy każdy dodaje sam do swojego profilu gdy się obrazi na coś lub na kogoś:D |
|
|
|
|
|
|
Uwazam , ze Pavvel ma racje. Obecni moderatorzy nie spelniaja swojej funkcji w zakresie w jakim powinni. Warmine bardzo lubie, ale widac i slychac , ze jej sie nie chce. Roman ma wyjebane w stopniu podobnym, a w dodatku oczywiscie obraza kogo sie da, bo wydaje mu sie ze jest tu najwazniejszy. Straszy banami, a to jemu przydalby sie i to permanentny.
|
|
|
|
|
|
|
Roman - Przywal wszystkim w tym temacie BANA tygodniowego i zrób z tym porządek:D Spokój bedzie w końcu:D
Som dwa głowne punkty: 1. Moderator ma zawsze rację 2. Jeśli wydaje Ci się że moderator nie ma racji - patrz punkt 1. A tak poważnie byłem na forum na którym jakiekolwiek podważenie opini moda kończyło się banem - nawet błache. Wiec tu chyba nie jest źle:D |
|
|
|
|
|
|
Roman - Przywal wszystkim w tym temacie BANA tygodniowego i zrób z tym porządek:D Spokój bedzie w końcu:D Som dwa głowne punkty: 1. Moderator ma zawsze rację 2. Jeśli wydaje Ci się że moderator nie ma racji - patrz punkt 1. A tak poważnie byłem na forum na którym jakiekolwiek podważenie opini moda kończyło się banem - nawet błache. Wiec tu chyba nie jest źle:D Mowisz jak Roman. Moderator powinien szanowac innych a nie rzucac prostackimi wyzwiskami pod ich adresem. To najwidoczniej na tym forum, na ktorym byles, byly inne zasady. Nie wszedzie jest tak samo. Moderator nie jest nieomylny i nie ma zawsze racji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onieśmiela mnie skromność Pawła i różowy kolor, dlatego zgłaszam jego kandydaturę i uważam że sam sobie najlepiej da rade, Pawełku aż taka skromność przecież byłbyś najlepszym moderatorem z tych wszystkich podanych przez Ciebie, nie można się nie doceniać, trzeba wiedzieć ile nasza praca warta.
|
|
|
|
|
|
|
"Twój post jest dowodem na to że nie masz za grosz poczucia humoru - lub go nie rozumiesz:D Przecież ja też bym wtedy dostał:)
Przyznaj sobie punkt obrazy:D " "Mam, ale ten temat traktuje serio. A Ty sie tak nie spinaj, bo Ci zylka peknie ;P Go to the top of the pageReport Post Thanks" Panie przyszły moderatorze czy widzi Pan jak Oni się lubią? Proponuje bana za wszczynanie kłótni. |
|
|
|
|
|
|
Ja się nie spinam - wręcz przeciwnie właśnie sie rozpi(ę)łem:D
A ja proponuję obejrzeć bo czytać was się nie da tak się się spięniliście:D płacze przy każdym odcinku ;D: |
|
|
|
|
|
|
Panie przyszły moderatorze czy widzi Pan jak Oni się lubią? Proponuje bana za wszczynanie kłótni. Kto tu wszczyna klotnie? Ja tylko odpowiadam na posta, nikogo nie obrazam, ani nie prowokuje, dlatego nie widze powodu zeby dostac banana. Masa, wypij sobie meliske, albo idz pobiegac, bo widze, ze miales zly dzien. |
|
|
|
|
|
|
Będę się spinał bo mam 100% ostrzeżeń nie raz miałem bana na miesiąc nie raz krócej ale nie mogę powiedzieć że któryś z moderatorów zawziął się na mnie jak Pani w podstawówce czy liceummi i oceniała mnie do końca tak samo, patrz kurwa skończyłem studia. Na najlepszej uczelni w polsce no może się to zmieniać ale 4 nigdy nie będzie a teraz jestem nie cudacznikiem życiowym. Bolało jak cholera, ale dobrze że bolało, może się należało.
|
|
|
|
|
|
|
Kto tu wszczyna klotnie? Ja tylko odpowiadam na posta, nikogo nie obrazam, ani nie prowokuje, dlatego nie widze powodu zeby dostac banana. Masa, wypij sobie meliske, albo idz pobiegac, bo widze, ze miales zly dzien. Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IUMI, niech tak będzie.
Ps. Złaź ze sceny bo gram najpiękniejsza symfonie frustrata seksualnego. Ps. Kto umie grać na jakimś instrumęcie?, ja wiem że tu same mądre ludzie, ale chyba nie każdy umieć grać tak pięknie jak maluje Roman. |
|
|
|
|
|
|
Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D |
|
|
|
|
|
|
Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p
|
|
|
|
|
|
|
Napisał bym coś ale mogło by się komuś zrobić przykro...Iumi ma racje...A reszta chyba nie je warzyw...
,,Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p '' ,,Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D '' Itp.............. Chciał bym do niektórych tematów podchodzić z powagą, z pewnością nauczył bym się więcej...Czerpał bym korzyści ze źródła wiedzy, piękne przedstawienie....Nie dziwie się że większość ludzi nie wypowiada sie na tym forum o swoich przeżyciach astralnych jak i tych inno wymiarowych... Nie jestem marudnym gnojem! chciałbym tylko czerpać informacje łączyć je ze swoja wiedzą i korzystać ze źródełka eksterioryzacji czy jak to kto chce zwać ! |
|
|
|
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć.
Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Ps. Iumi nie miałem gorszego dnia, chce tylko pokazać że mieli rajcie. Bo mieli. Gówno wiedzą i gównem uwielbią się zajadać. Ja, ja ja tyko jestem obserwatorem. Ves dawno nie przytulałaś mężczyzny i z nikim nie współżyłaś że nazywasz mnie frustratem seksualnym, naprawdę mnie to boli że taka cudowna kobieta nie zaspokojona. |
|
|
|
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć. Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Masz racje, nie mogl bym wyrazic tego lepiej. |
|
|
|
|
|
|
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów.
|
|
|
|
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza.
Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( |
|
|
|
|
|
|
Deimond jak zgrywasz takiego śmieszka to jest temat "śmiejmy się". Tam możesz wykazać się poczuciem humoru bo tutaj zgrywasz durnia jedynie i kpisz z tematu.
Taki fajny jesteś, że o oobe tak jak myślałem nic nie masz do powiedzenia. Podróżnik jak z koziej dupy trąba:) Jeśli się mylę to wypowiedz się wreszcie coś o oobe może? Dobra jadę do pracy bo jak Deimond mam prywatne życie:) |
|
|
|
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza. Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( Ja bym tak się nie przejmował - Zielarz zmienia świat. Zobacz co wyskakuje teraz w google grafikach jak szukasz czegoś o piramidach (np hasła wielka piramida energia): https://www.google.pl/search?q=wielka+piram...470%3B640%3B511 (bez obaw link jest do obrazka obok:)) Także Zielu że tak powiem dużo robi ....we własne podwórko:D Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. |
|
|
|
|
|
|
jak tam wybory? wybraliście już kogoś? wiadomo że jestem tu najlepszym modem pod słońcem
|
|
|
|
|
|
|
Dobra niech się zgłoszą ci, co chcą być modami.
|
|
|
|
|
|
|
wybory odwołane możecie się rozejść :D
|
|
|
|
|
|
|
O nieeee. Forum się psuje....
Jakieś rewolucję, ścianie głów- tak to odbieram. Tak naprawdę każdy z użytkowników tego forum ponosi odpowiedzialność za aktualny stan rzeczy. Zarówno Ci co pisza, jak i ci co nie piszą. Brak reakcji też jest reakcją. Większość tutaj jest już dorosła, a zachowujecie się jak małe dzieci a jak idzie nie po waszej myśli to zaczynacie bluzgać albo na skargę do Warmii lub Romana. Czy znacie takie pojęcie jak samokontroli ??? A jak ktoś przypadkiem coś dojebie bo jest wqrwiony i piszę pod wpływem emocji - to jest rozwiązanie. Jakie? Uwaga - można edytować poeta. Np: "przepraszam poniosło mnie". Rada na przyszłość nie traktujcie krytyki jako ataku na was i szanujcie się wzajemnie |
|
|
|
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów. Zielarzu? http://www.dzogczen.pl/menu-wiadomosci/295...-listopada.html :-)))) :-P |
|
|
|
|
|
|
Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. |
|
|
|
|
|
|
Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. Nie napisałem że ma chęć przejęcia moda ale zmiany moderacji: http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010874 http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010907 Ja nie zaczepiam - widziałaś Ziela pościk w temacie wielkiej piramidy? Smacznego:) |
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac.
|
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac. Nie spalem od godziny 15-tej poprzedniego dnia dzis sie zacznie to co kocham...ekstra trans....luddzie szanujcie sie bo bedziecie tkwili w tym ....hmmmm dlugo;) 24 h jak nie forum dobra ksiazla to praca, kyora robi pompe lepiej niz sport.... |
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac. No to jest jakiś nowy typ widzenia wybiórczego:) Przeczytaj ostatni post Ziela w tym temacie i moze dostrzerzesz tam takie słowo jak dureń. Widzisz juz ? No to teraz powiedz ładnie kto zaczepia i próbuje obrażać. |
|
|
|
|
|
|
To jeśli z nowym dobrym modem się nie uda, to chociaż może jakaś rada plemienna ;]
Tak jak są punkty prestiżu, powinna być pula punktów zaufania. Każdy użytkownik powiedzmy zaczynałby z setką takich punktów, nie da się ich dopisać, czy doprodukować, jak przyznajesz komuś taki punkt, bo go naprawdę cenisz, odejmujesz jeden sobie. Trzy osoby z najwyższą punktacją są w radzie plemiennej ;] i moderują. Tylko technicznie to ogarnąć byłby problem. Ale to takie tam o niczym moje gadanie. |
|
|
|
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarz na moderatora , bedzię mógł sobie bany dawac a tak czeka aż twist go zbanuje :D
Nie no żart |
|
|
|
|
|
|
uwaga tera wybory som UWAGA GŁOSUJE kurde nie trafiłem
|
|
|
|
|
|
|
Kto mnie popiera abym był nowym PurpleCatem, jęzeli wybierzecie mnie to moderatorami będą Deimond i ZielarzGajowy, Kto za? Unowoczesnie forum
i udostepnie ankiety, itp. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AHAHAHA NOWYM PURPLEKATEM HAHAHAHAHA omatko chyba czas zrobić porządki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja popieram rafal ale co do deimonda i zielarza to nie wiem.
Moim zdaniem Rafał + ta ekipa co była. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysle że rafał mógłby zainstalować pomoc dla modów tych co są np. eliminator bluzgów i wyzwisk, cos jak jest na czatach wp.pl. Poza tym można by wprowadzić punktację negatywną od userów ktora by działała podobnie jak na YT, gdy nie widac opinii bo zebrała za dużo negatywnych komentarzy. Wtedy moderator, nasz kochany TWISTO miałby mniej roboty i aktywizowałby się wtedy gdy rzeczywiście pojawił by się jakiś większy problemos. ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Jesteś krwią we mnie, sokiem, śliną,
substancją trawiącą, zapachem, systemem nerwowym, poruszającym gałki oczu i narządy mowy. Jesteś poranną erekcją wszystkich włosów skóry, dłonią, palcami nad którymi nie mam władzy, kiedy chcą dotykać. UWAGA UWAGA - OGLASZAM WYBORY. Kogo wybierac bedziemy? Bedziemy wybierac erekcyjnych kandydatow. Wymagania : -glownym wymogiem jest udokumentowana EREKCJA SPOSROD nadeslanych kandydatur bedziemy wybierac. Czas: dzisiaj maksymalnie do 23:59 W tym temacie prosze zamieszczac swoje CV |
|
|
|
|
|
|
np. eliminator bluzgów i wyzwisk, cos jak jest na czatach cenzurowanie tekstu? Wtedy moderator, nasz kochany TWISTO miałby mniej roboty i aktywizowałby się wtedy gdy rzeczywiście pojawił by się jakiś większy problemos. no i wtydy byłoby git ;) Fragles: Jesteś krwią we mnie, sokiem, śliną, substancją trawiącą, zapachem, systemem nerwowym, poruszającym gałki oczu i narządy mowy. Jesteś poranną erekcją wszystkich włosów skóry, dłonią, palcami nad którymi nie mam władzy, kiedy chcą dotykać. Zostań poetą, wyraźnie masz talent ;) [edit] Pavveł na moda!! |
|
|
|
|
|
Albo zastosować słownik bluzgów i jeśli dany post zawierałby któreś ze słów, znajdujące się w tym słowniku, to nie dałoby się tego posta zatwierdzić... W ten sposób nikt nie mógłby przeklinać na forum :)
Ja jestem za tym, aby Rafał zrobił zmiany techniczne, bo nawet w przedsiębiorczości tam, gdzie nie ma zmian, innowacji, tam działalność podupada... PurpleCatowi widocznie nie chce się nic z tym robić, a Rafał ma zapał do pracy, więc czemu nie... Tylko i tak ostatecznie to PurpleCat będzie musiała się zgodzić, ale jeśli przynajmniej z naszej strony będzie ustalone co i jak, to chyba nie będzie z tym problemów? [Edit]: Dzięki za głos :) Ale nie mam czasu czytać wszystkich postów :/ ... Ewentualnie jakbym był jednym z wielu, to może wtedy. Bycie modem to nie szpan, to odpowiedzialność. |
|
|
|
|
|
|
Albo zastosować słownik bluzgów i jeśli dany post zawierałby któreś ze słów, znajdujące się w tym słowniku, to nie dałoby się tego posta zatwierdzić... W ten sposób nikt nie mógłby przeklinać na forum :) Ja jestem za tym, aby Rafał zrobił zmiany techniczne, bo nawet w przedsiębiorczości tam, gdzie nie ma zmian, innowacji, tam działalność podupada... PurpleCatowi widocznie nie chce się nic z tym robić, a Rafał ma zapał do pracy, więc czemu nie... Tylko i tak ostatecznie to PurpleCat będzie musiała się zgodzić, ale jeśli przynajmniej z naszej strony będzie ustalone co i jak, to chyba nie będzie z tym problemów? [Edit]: Dzięki za głos :) Ale nie mam czasu czytać wszystkich postów :/ ... Ewentualnie jakbym był jednym z wielu, to może wtedy. Bycie modem to nie szpan, to odpowiedzialność. Popieram. Moderatorem nie można być, nim trzeba się urodzić ;) oobe.xorg.pl Szukam moderatorów *co za ironia ;) |
|
|
|
|
|
|
Wyspiarz myślałem, że jesteś bardziej otwarty na ludzi a tu? Zaskoczenie bo nawet nie miałem okazji być tutaj modem, ale Ty już wiesz, że byłby to wybór - gniot:) Chyba wiesz czy nie, że lepiej być pozytywnie nastawionym?
Madlene dzięki, ale ja sobie wyrobiłem własną jogę ruchu - spoczynku na drzewie:) (IMG:http://images63.fotosik.pl/382/32ff158f6ef2dd91gen.jpg) Jakby ktoś nie rozpoznał to Radunia obok Ślęży, gdzie Słowianie czcili księżyc:) |
|
|
|
|
|
|
Ja mam nowa kandydature erekcyjna:
Gruzol na moda:D i wszedzie bedzie erekcja:D |
|
|
|
|
|
|
Trudne sprawy chca nakrecic z nami nowy odcinek;) pt. Wybor moda...
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
jak już ma być nowy mod to tylko ksiądz!!!
|
|
|
|
|
|
|
Ale ten temat to tak, żeby sobie pogadać, mieszając mętną wodę w rondelku, czy rzeczywiście jest szansa, żeby coś zmienić?
Proponuje profesjonalną ankietę do głosowania, tak jak to bywa na innych cywilizowanych forach. No chyba, że nas na to nie stać, to w ogólnie nie ma o czym gadać. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |