oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 8 9 10 11 >  
Closed TopicStart new topic
> Wybory Elekcyjne Moderatorów
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 21:22
Post #190

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Ja chętnie bym poczytał jakieś wymiany zdań o podróżach astralnych. Jakieś dochodzenie do wniosków...niestety Ty żalisz się, że na forum o oobe jest ezo bełkot a sam o oobe nic nie piszesz a do tego zasłaniasz się intymnością swoich podróży astralnych.

Jeśli zdradzasz tam swoją dziewczynę to pisz śmiało. Możemy podyskutować czy astralna zdrada przenosi się na ziemski grunt?
Go to the top of the page

+Quote Post
iumi
post 18.11.2013 - 21:23
Post #191

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Deimond, jak dla mnie to Ty zasmiecasz i trollujesz. Nie widzialam jeszcze zadnego posta Zielarza, w ktorym by prowokowal w takim stopniu jak Ty do zaczepek i obrazal, ale coz, moze jestem slepa albo uprzedzona ;D
Wysmiewasz sie z piramid? jestes malym czlowiekiem, bardzo malym.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:24
Post #192

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 21:22) *
Ja chętnie bym poczytał jakieś wymiany zdań o podróżach astralnych. Jakieś dochodzenie do wniosków...niestety Ty żalisz się, że na forum o oobe jest ezo bełkot a sam o oobe nic nie piszesz a do tego zasłaniasz się intymnością swoich podróży astralnych.

Jeśli zdradzasz tam swoją dziewczynę to pisz śmiało. Możemy podyskutować czy astralna zdrada przenosi się na ziemski grunt?

Zielu - przegiołeś i to wiesz gdzie już drógi raz - nie zareagowałem za pierwszym ale za drógim już tak. Jak chcesz tak grać to nie ze mną - to poniżej progu dyskusji.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 21:25
Post #193

Dupa Towarzystwa

Deimond nie zapominaj, że to Ty zaproponowałeś, że zrobisz model piramidy, ale widać nawet z modelem masz problem i robisz go już kilka miesięcy:)

Iumi nie sposób się z Tobą nie zgodzić:)

No i co zaraportowałeś? Jak ja miałbym Twoje przegięcia wyliczać to już dawno powinieneś dostać gołą dupą w pysk:) Wyluzuj się:) Łatwo się pisze o luzie, co?

Ja Ci do łóżka nie mam zamiaru wchodzić. Po prostu zadaję pytanie. Czy astralna zdrada przenosi się na ziemski grunt i karma ją rozlicza? Uważam to pytanie za dość sensowne.

Nie zapominaj też jak bardzo szydziłeś ze mnie w temacie piramid.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:29
Post #194

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 21:25) *
Deimond nie zapominaj, że to Ty zaproponowałeś, że zrobisz model piramidy, ale widać nawet z modelem masz problem i robisz go już kilka miesięcy:)

Iumi nie sposób się z Tobą nie zgodzić:)

No i co zaraportowałeś? Jak ja miałbym Twoje przegięcia wyliczać to już dawno powinieneś dostać gołą dupą w pysk:) Wyluzuj się:) Łatwo się pisze o luzie, co?

Wybacz ale nie atakowałem Twojej prywatności rodzinnej. Myślałem że ścieramy się na poglądy:... pomyliłem się - koniec dyskutowania Taki fajny misiu z ciebie jak brakuje argumentów. Już po sprawie nie tłumacz się.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:38
Post #195

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(iumi @ 18.11.2013 - 21:23) *
Deimond, jak dla mnie to Ty zasmiecasz i trollujesz. Nie widzialam jeszcze zadnego posta Zielarza, w ktorym by prowokowal w takim stopniu jak Ty do zaczepek i obrazal, ale coz, moze jestem slepa albo uprzedzona ;D
Wysmiewasz sie z piramid? jestes malym czlowiekiem, bardzo malym.

Do stóp panienki nie dorastam:D Może zechciała by Pani zamieścić Tu nieco bardziej obszerną interpretację filmu którego jest pani wielbicielką?
Może tak by Wielce Wielmożna Pani Zechciała Rozwinąć temat ze swojego punktu widzenia.
Sam nie wiem jak odpowiedzieć na pytanie Co o Tym myślicie:D

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 21:41
Post #196

Dupa Towarzystwa

Nie tłumaczę stary:) Na żartach się nie znasz? Dopiero o lizaniu sytów Twista pisałeś a tu nagle taki sztywniak?:)

bo pierdzisz w stołek i chlejesz browary. Ważniejsza dla Ciebie jest ta wiara niż tego doświadczyć. Ty woli wierzyć niż tam pojechać. Sprzedaj butelki - nie chlej piwska - pozbieraj na bilet

Wpierdalasz się w moją prywatność tylko wg Ciebie to są żarty...a jak ktoś wjebuje się w Twoje życie to luz nagle znika:)

Po prostu teraz ja z Ciebie trochę sobie pozlewam bo dziwisz się, że na forum o oobe mało jest o oobe a sam nic na ten temat nie piszesz:)

Ja piszę o piramidach bo uważam, że na ich temat coś wiem a skoro Ty wiesz coś fajnego o oobe to dziel się tym na forum.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:42
Post #197

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 21:41) *
Nie tłumaczę stary:) Na żartach się nie znasz? Dopiero o lizaniu sytów Twista pisałeś a tu nagle taki sztywniak?:)

bo pierdzisz w stołek i chlejesz browary. Ważniejsza dla Ciebie jest ta wiara niż tego doświadczyć. Ty woli wierzyć niż tam pojechać. Sprzedaj butelki - nie chlej piwska - pozbieraj na bilet

Wpierdalasz się w moją prywatność tylko wg Ciebie to są żarty...a jak ktoś wjebuje się w Twoje życie to luz nagle znika:)

Wpierdalam się w Twoje żcie a nie Twoich bliskich. To jest mała różnica której zdaje się nie dostrzegasz ostatnio. I to na temat który sam pisałeś ... wiesz Zielu bronisz alku itp. Przepraszam Cie jeśli Cie uraziłem chcialem Cie zmotywować.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 21:47
Post #198

Dupa Towarzystwa

Aha...czyli Ty kpić z mojego życia możesz i się w nie wpierdalać? To jest ok? Stary wyluzuj.

Jakbym miał się obrażać za wycieczki rodzinne to masa powinen być u mnie stracony a tak nie jest bo potrafię w przeciwieństwie od Ciebie najwyraźniej oddzielić forum, internet od normalnych relacji.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:48
Post #199

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 21:47) *
Aha...czyli Ty kpić z mojego życia możesz i się w nie wpierdalać? To jest ok? Stary wyluzuj.

Z mojego również możesz - tylko odnosić się do bliskich i ich obrażać to przesada - nie uważasz? I tu popieram pavvla - ban na takie posty. I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę - jak widzę post ten został usunięty. Teraz potwierdziłeś że nie możesz się powstrzymać.Są pewne granice dyskusji ktoórych Ty zdaje się nie rozumesz. Powodzenia - Pavvel i Iumi gratuluję wyboru faworyta.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 21:50
Post #200

Dupa Towarzystwa

Dobra walnij cytatem, gdzie obraziłem kogoś z Twoich bliskich bo chcę wiedzieć za co przeprosić.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 21:58
Post #201

Dusza Towarzystwa

Notatnik

http://www.oobe.pl/park/Z-Wielka-Piramida-...rgia-t8486.html

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 22:04
Post #202

Dupa Towarzystwa

Partnerce zrobić kupę na klatę?:) Odlot:)

Nie mam zamiaru tego tłumaczyć i przepraszać bo nie chodziło mi o Twoją partnerkę tylko generalnie partnerkę...czy to Twoją czy moją czy kogokolwiek innego. To był skrót myślowy.

Mogę przeprosić Twoją partnerkę jeśli poczuła się urażona a Ty weź się w garść i weź to na klatę i jakoś to przełknij.

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 22:05
Post #203

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 22:04) *

Nie mam zamiaru tego tłumaczyć i przepraszać bo nie chodziło mi o Twoją partnerkę tylko generalnie partnerkę...czy to Twoją czy moją czy kogokolwiek innego. To był skrót myślowy.

Mogę przeprosić Twoją partnerkę jeśli poczuła się urażona a Ty weź się w garść i weź to na klatę i jakoś to przełknij.

A nie pomyślałeś ż ona również jest na forum? Zielu przegiąłeś i tyle.
Człowiek który sięga po takie "merytoryczne" argumenty .... no cóż - nie ma ich wcale.

+Quote Post
Dagon
post 18.11.2013 - 22:10
Post #204

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jezu, ale spam.

(IMG:http://www.echochrystusakrola.org/images/jezus-2.jpg)

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 22:13
Post #205

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 22:04) *

Jakiś Ty kurwa teraz słodki:D Zesraj się na dzieci (jakiekolwiek - nie mówię że Twoje) - niech se baraszkują w Twoim gównie słodko co? Niech se bełtają może coś zielonego wyajdą - oświecenie - może na fioletowo zaczną pisać- przyjemnie Tobie jaśnie oświecony ?- sorrry ale mi nerwwy na tego debila pjanego chwyciły....A zapomniałem zpytać - jara Cie to?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 22:15
Post #206

Dupa Towarzystwa

Nie daje mi to spokoju...czy to Jezus jest podobny do mnie czy ja do niego?

(IMG:http://images64.fotosik.pl/316/b731870cda281b3e.jpg)

Jak będziesz miał dzieci to gwarantuję Ci, że to one Cię osrają nie raz:) Uważaj przy przewijaniu:) Mnie takie teksty nie ruszają. Za dużo czytałem o dzogczen:)

+Quote Post
iumi
post 18.11.2013 - 22:16
Post #207

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Deimond jestes lysym dresem, czy pryszczatym nerdem? A moze pakujesz na silce 4 razy w tyg zeby podniesc pewnosc siebie? Bo rozmowa z Toba wyglada troche jak rozmowa z tepym skinem :D
A w temacie piramid nie mam nic do powiedzenia Tobie, bo jak widac sensowne argumenty do Ciebie nie przemawiaja. Moge o tym porozmawiac z kims, kogo to interesuje.
Ah, i jeszcze jedno Pozdro

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 22:20
Post #208

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(iumi @ 18.11.2013 - 22:16) *
Deimond jestes lysym dresem, czy pryszczatym nerdem? A moze pakujesz na silce 4 razy w tyg zeby podniesc pewnosc siebie? Bo rozmowa z Toba wyglada troche jak rozmowa z tepym skinem :D
A w temacie piramid nie mam nic do powiedzenia Tobie, bo jak widac sensowne argumenty do Ciebie nie przemawiaja. Moge o tym porozmawiac z kims, kogo to interesuje.
Ah, i jeszcze jedno Pozdro

sensowne ma jak zwykle wiele zaczeć - nie wiem co do mnie piszesz:nerdy , skiny dresy:D

+Quote Post
Deimond
post 18.11.2013 - 22:28
Post #209

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 18.11.2013 - 22:15) *
Nie daje mi to spokoju...czy to Jezus jest podobny do mnie czy ja do niego?

(IMG:http://images64.fotosik.pl/316/b731870cda281b3e.jpg)

Jak będziesz miał dzieci to gwarantuję Ci, że to one Cię osrają nie raz:) Uważaj przy przewijaniu:) Mnie takie teksty nie ruszają. Za dużo czytałem o dzogczen:)

Chuj mnie to obchodzi - nie śliń się tak.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 18.11.2013 - 22:32
Post #210

Dupa Towarzystwa

Spoko. Ludzie muszą się obrażać bo inaczej co by było z wybaczania? Ja Tobie wybaczam a Ty sraj się dalej.

+Quote Post

11 Stron V  « < 8 9 10 11 >
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park