|
|
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Proponuję przeprowadzić wybory moderatorów, ze względu na to, że obecni nie potrafią utrzymać porządku na forum. Proponuję, żeby prawo głosu miały osoby, które przynajmniej od około pół roku są zarejestrowane na forum, aby zapobiec głosowaniu w ciemno przez osoby, które nie orientują się jeszcze zbyt dobrze w gronie forumowiczów.
Proponuję wpisywać własne propozycje na potencjalnych kandydatów i jeśli wyrażą zgodę, to brać ich kandydaturę jako opcję do głosowania. Proponuję by takie wybory odbywały się cyklicznie, aby różne osoby miały szansę pomoderować i aby nie obciążać zbytnio kilku jednostek. Co więcej proponuję także, aby na pojedynczą kadencję wybrać dość sporo moderatorów, aby mieli łatwiejszą pracę i dzięki temu, aby była efektywniejsza. Na start wystawiam swoje kandydatury, do potwierdzenia przez owe, niżej wymienione, osoby: - Vesanya, - Zielarz Gajowy, - Zbyszek, - Lordini, - Bilu, - Bielik110, - Neurocosmic, - Draq, - Rugwa, - Foks, - Wyspiarz, - Soly, - Echelon, - Arhe, - Iumi, - Emmi, - PigsOnTheWings, - G00rmik, - Obenautka, - Tenshin, - MadziaKK, - B.Soul. Wnioskuję także o odwołanie obecnych moderatorów, przynajmniej Warmine, której z tego, co ostatnio pisała wynika, że jej się zbytnio nie chce, a odpowiedzialność zrzuca całkowicie na osoby niewinne zamieszania... oraz Twistoida, który wykorzystuje swój status moderatora do przekraczania granic przyzwoitości, bez uzasadniania wypisując obraźliwe teksty, zaburzające merytoryczną dyskusję w poszczególnych tematach. Żeby nie być gołosłownym, są to wypowiedzi, jak te, które chociaż już znajdują się w koszu, to jednak zostały wypowiedziane (napisane), cytuję: CYTAT(twistoid) idź już stąd bo tych twoich bękartów słownych nie da się czytać jebany narcyzie CYTAT(twistoid) ty chyba penisa ręką ćwiczyłeś CYTAT(twistoid) na chuj ci to oko w dupe se je wsadź pokemonie Podsumowując, wnoszę votum nieufności wobec czystych i rzetelnych intencji i kompetencji obecnych moderatorów oraz o wybranie nowych. Z wyrazami szacunku. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wg mnie niech starzy zostaną bo są the best roman i warmi, a jeżeli już bym musiał to wybrałbym deimonda xd
|
|
|
|
|
|
chyba the best w robieniu chaosu, poniżaniu ludzi i w bierności, oraz przerzucaniu odpowiedzialności...
|
|
|
|
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gdyby Twist miała jaja...powtarzam gdyby...
...to by sam już dawno odpuścił to "moderowanie". Niestety jaj nie ma i jest bardziej przywiązany emocjonalnie do tego stanowiska i tego forum niż mu się wydaje:) Twist to właśnie taki narcyz. Pewnie ma nawet lusterko kieszonkowe. Ja to jestem wszechwidzące oko. Ja o wszystkich wszystko wiem a oni o mnie nic. Ja Wam prawdę o Was powiem... Na wybory narcyza to Twist wygrywa bezapelacyjnie. Nie spotkałem w swoim życiu bardziej przemądrzałego człowieka. No, ale to fajna lekcja jak człowiek potrafi stworzyć sobie iluzję myśląc, że się z niej uwolnił:) Najlepsze jednak jest to, że Twist moderujesz forum o oobe a wg Ciebie oobe to syf:) Ciekawe jakby wyglądał człowiek po operacji plastycznej twarzy, gdyby chirurg twierdził, że takie operacje to syf i coś zbędnego. To forum bez szczerego zaangażowania moda zaczyna wyglądać właśnie jak człowiek po takiej operacji. Oszpecone. Garot powie, ale to ma swój urok:) Zaraz idę na pasowanie na przedszkolaka. Fajnie jest widzieć dzieci szczerze zaangażowane w to co robią. Twist wybrałbyś się do przedszkola. Może by Tobie to coś uświadomiło. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hahaha:D Pavvel wybacz - weź mnie z tej listy wykreśl:DJa mam życie prywatne:D
Moderowanie tego forum to jak oddzielanie dwoma igiełkami piasku od maku:D Aż do zajechania że się tak wyrażę. Warmi i Twistu jak i Zbyszzek czasem robią to z doskoku i charytatywnie. Myślisz że by Ci się nie znudziło po miesiącu? Ja bym tu łatwiej porządek zaprowadził - Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark a do reszty po prostu zastosować regulamin i po sprawie:D Oczywiście z przymrużeniem oka:D |
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
najpierw napisałem ale tera zastanowiłem się i znalazłem odpowiedi komentasz
zielarz ja nie jestem przebudzony ani nawet oświecony ciągle to podkreślam ile razy jeszcze będę to przypominał ;< tak wybory w przedszkolu niezła sprawa |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja proponuje:
rafal13-50 Koko Deimond ZielarzGajowy Tylko czy nowi mod.. Bedą lepsi niż ich poprzednicy? |
|
|
|
|
|
|
no co ty wiadomo że jestem najlepszym modem jakiego mogło zrodzić to forum
|
|
|
|
|
|
|
Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark
Deimond to gdzie byś się udzielał?:) Czy Ty naprawdę nie widzisz tego, że głównie zabierasz głos w tematach nie dotyczących oobe?:) Gdyby nie temat o piramidach to byś prawie postów nie miał na tym forum. Twierdzisz, że Ty masz życie prywatne i myślisz, że nikt oprócz Ciebie go nie ma?:) Twist ja ani razu nie twierdziłem, że jesteś przebudzony. Najważniejsze, że jesteś czułym sercem:) (IMG:http://i.iplsc.com/-/0002JULJLWUHW5YG-C0.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Kto jest właścicielem forum? Kto Twistoid'a wybrał na moda? Właściciel decyduje co ma być, a czego ma nie być na jego terytorium.
|
|
|
|
|
|
|
Postuluję wprowadzenie punktów obrazy.
Każdy będzie je sobie sam przyznawał kiedy poczuje się obrażony. Za każde 100 punktów dostanie możliwość strzelenia focha - czytaj trwałego wylogowania sie z forum:D |
|
|
|
|
|
|
Głupi pomysł z tymi wyborami. Po co zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje? Przynajmniej ja tak to widzę. Ktoś tu ma przerost ambicji chyba, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zawsze można samemu sobie założyć własną stronę np. fioletową albo zieloną...
|
|
|
|
|
|
|
Kto jest właścicielem forum? Kto Twistoid'a wybrał na moda? Właściciel decyduje co ma być, a czego ma nie być na jego terytorium. PurpleCat jest odpowiedzialny za forum i on tu wybierał moderatorów, ale sam nie ingeruje w forum. Najwyrażniej Purple się znudziło być adminem, ewantulnie moge go zastaąpić i unowoczesnić forum, jeżeli Purple śue zgodzi oddać posade ;) |
|
|
|
|
|
|
Ja uważam że wszyscy z listy się nadają.
Wszystkie te osoby są aktywne na forum i mają sporą wiedzę na temat OOBE. Ale nie wywalajcie tych starych modów, chyba że mówimy o tych którzy już dawien dawno na forum nie byli. A na temat Twista się zbyt wiele nie wypowiadam, mi tam on nie przeszkadza :) A już wgl dla mnie dobry materiał na moderatorów to: Vesanya, Zielarz Gajowy, Neurocosmic, Foks, Wyspiarz, PigsOnTheWings,MadziaKK, Zyga, B.Soul, Deimond. Jeśli zrobiłam jakiś błąd w przepisywaniu nicków to sory... Tych osób czytam notatniki dość często, poza tym widzę ich forumowe posty, uważam że są to osoby rzetelne i aktywne także czegóż chcieć więcej?? :) Reszta osób z listy też mi się gdzieś przewinęła, ale chyba ci których wypisałam wykazują się według mnie największą aktywnością. Chociaż CO JA TAM WIEM. |
|
|
|
|
|
|
PurpleCat jest odpowiedzialny za forum i on tu wybierał moderatorów, ale sam nie ingeruje w forum. Najwyrażniej Purple się znudziło być adminem, ewantulnie moge go zastaąpić i unowoczesnić forum, jeżeli Purple śue zgodzi oddać posade ;) rafal13-50 władza nad forum czasem przeszkadza w rozwoju. |
|
|
|
|
|
|
Ja nie chce moderatora, ja chce zarządzać forum czysto technicznie (kopie zapasowe, pilnowanie konfiguracji, aktualizacja softu, itp.) Moderatorzy by robili co do nich należy, ja bym tylko normalnie
działał w tle i nic poza tym. |
|
|
|
|
|
Warmi i Twistu jak i Zbyszzek czasem robią to z doskoku i charytatywnie. Myślisz że by Ci się nie znudziło po miesiącu? Ja bym tu łatwiej porządek zaprowadził - Zlikwidować bądź zamknąć na jakiś czas (pół roku) dział HidePark a do reszty po prostu zastosować regulamin i po sprawie:D Oczywiście z przymrużeniem oka:D Dlatego zaproponowałem, żeby na jedną kadencję działało wielu moderatorów, a kadencje były cykliczne, żeby się zmieniały co jakiś czas. Przecież regulamin chyba jakiś już obowiązuje (w teorii, bo w praktyce najwyraźniej nie). Zlikwidować... mówisz jak Kononowicz :/ zielarz ja nie jestem przebudzony ani nawet oświecony ciągle to podkreślam ile razy jeszcze będę to przypominał ;< tak wybory w przedszkolu niezła sprawa dobrze chociaż, że przestałeś podkreślać, że inni nie są, a są czymś wg. ciebie przeciwnym... skoro przyznajesz, że nie jesteś ani przebudzony, ani oświecony, to na jakiej podstawie walczyłeś jak wściekły w temacie o tamtych 7 punktach, traktując o tym, czym jest, a czym nie jest oświecenie, itp. hę? o.O' Głupi pomysł z tymi wyborami. Po co zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje? Przynajmniej ja tak to widzę. Ktoś tu ma przerost ambicji chyba, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zawsze można samemu sobie założyć własną stronę np. fioletową albo zieloną... Dobrze funkcjonuje :D Ahahahaha, trzymajcie mnie x) No fakt, forum się nie rozpadło, ale szkoda bardzo, jeszcze czego... to była by kwestia funkcji administratora nie moderatora. Moderatorów zaś tyczy się to, co tyczy się funkcji moderatorów, a na tym obszarze obecni nie bardzo się popisują wydajnością, a efekty na tym polu są jedne z gorszych... Nie wiem, gdzie tu widzisz przerost ambicji -.- Jeśli działanie na rzecz normalności jest dla ciebie przerostem ambicji, to nie wiem czym jest bierne przyglądanie się destrukcji. Jednak nie będę się powtarzał. Zainicjowałem takie coś, dając szansę na zmiany. Jeśli forumowicze sami nie wykażą inicjatywy i im to odpowiada, to tak zostanie, a ja nie będę naciskał. A propos ostatniego twojego zdania, ta strona nie należy do twista... A jeśli uważasz, że jeżeli prawnie strona należy do Purple Cata, to co? Forum ma służyć do tego, aby podlizywać się jemu i wypełniać na nim jego wolę? Forum jest forumowiczów i dla forumowiczów. I mam własną fioletową stronę... |
|
|
|
|
|
|
Dobrze funkcjonuje :D Ahahahaha, trzymajcie mnie x) No fakt, forum się nie rozpadło, ale szkoda bardzo, jeszcze czego... to była by kwestia funkcji administratora nie moderatora. Moderatorów zaś tyczy się to, co tyczy się funkcji moderatorów, a na tym obszarze obecni nie bardzo się popisują wydajnością, a efekty na tym polu są jedne z gorszych... Nie wiem, gdzie tu widzisz przerost ambicji -.- Jeśli działanie na rzecz normalności jest dla ciebie przerostem ambicji, to nie wiem czym jest bierne przyglądanie się destrukcji. Jednak nie będę się powtarzał. Zainicjowałem takie coś, dając szansę na zmiany. Jeśli forumowicze sami nie wykażą inicjatywy i im to odpowiada, to tak zostanie, a ja nie będę naciskał. A propos ostatniego twojego zdania, ta strona nie należy do twista... A jeśli uważasz, że jeżeli prawnie strona należy do Purple Cata, to co? Forum ma służyć do tego, aby podlizywać się jemu i wypełniać na nim jego wolę? Forum jest forumowiczów i dla forumowiczów. I mam własną fioletową stronę... Uderz w stół, a nożyczki się odezwią. Po czym to poznaję? Choćby po długości Twojej odpowiedzi na moją zaczepkę. Poza tym mam alergię na fiolety. Modli mnie... |
|
|
|
|
|
|
Alergie się leczy Zygusiu:)
(IMG:http://swojskapiwniczka.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9931ebecd741202b7df0920e00a31408.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Alergie się leczy Zygusiu:) (IMG:http://swojskapiwniczka.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9931ebecd741202b7df0920e00a31408.jpg) Dropsy miodowo mleczne.... (IMG:http://www.krakvet.pl/images/vitapol/vitapol_dropsy_dla_gryzoni.jpg) Na wyleczenie Alergenów u gryzoni, bo z tego co czytam znowu się gryziecie;) Proponuję wprowadzić, bany jedno, dwu, trzy dniowe dla tych którzy naginają nagminnie zasady...Jeżeli ktoś obraża drugiego człowieka, typu ,,ty cepie z kaktusami pod pachami, z marskością wątroby i żółtaczką typu C p***l sie'' lub delikatnie ,,jesteś idiotom'' itp... ma problem ze sobą i powinien sie leczyc, bany jedno, dwu, czy trzy dniowe powinny pomóc bo niekiedy ktoś jest poprostu nawalony a człowiek po pijaku różnie pisze znamy przykłady, zresztą sam nei jestem święty. Posty nie na temat jak nawet jest ich 10 to zostana usunięte, jeżeli ktoś troluje i pisze bezsens za bezsensem powinien dostac kopa na aut a usunięte zostały by tylko trolowane gadki....Nie można też wykluczyć że w każdym bezsensie jest ziarenko które mogło by rozwinąć temat.... Moderator powinien być stanowczy, opanowany i nei dać sobie w kasze dmuchać...Twist mimo wyidealizowanej swojej osoby :P jest spoko, tylko tak jak mówie budujemy to forum, fajnei jak by była tematyka tu zawarta trzymała się tematu...Ktoś opowiada o doznaniu ze swoich snów odrazu kierujemy go do notatnika, ale bądzmy szczerzy nikt nei ma czasu by czytać blog każdego z osobna, proponuję stworzyć zbiór wszystkich technik, i nowszych nawet powtarzających się poprzez obserwacje doznań innych można urozmaicić coś swojego... ,,Zbiór energii prosto w astral'';) |
|
|
|
|
|
Uderz w stół, a nożyczki się odezwią. Po czym to poznaję? Choćby po długości Twojej odpowiedzi na moją zaczepkę. Poza tym mam alergię na fiolety. Modli mnie... Bo twój post był zaczepieniem o temat, który chciałem rozwinąć, by coś ukazać, dokładniej argumentując swoje kontrowe stanowisko. Ty wysnułeś tylko niepopartą argumentami tezę, oraz też takowy zarzut. Ja go przynajmniej skontratgumentowałem, co z zasady potrzebuje więcej tekstu, c'nie? Jak masz alergię, to ją wylecz. |
|
|
|
|
|
|
Foks wg mnie o banie nie powinien decydować tylko Twist tylko MY. Jeżeli ktoś wg nas przegiął pałę to powinien być specjalny temat, gdzie my forumowicze "osądzamy" danego delikwenta i jego wypowiedzi a Twist jedynie realizuje nasz "wyrok". Osoba zagrożona banem powinna też mieć możliwość obrony.
Powinno być tak dlatego, że Twist jest nieobiektywny. On ma swoich pupili i im nigdy nie da bana a mi już nie raz dał tak dla jaj po prostu. Czy ban dla jaj jest zasadny? Uważam też, że ostatnie wypowiedzi Twista, gdzie obrażał ludzi i nie była ta konstruktywna krytyka tylko chamstwo powinny być przez założycieli tego forum odebrane jako kompromitacja takiego moda i powinien dostać bana na tą posadę:) Mógłbym być modem, ale podobnie jak Deimond mam prywatne życie i do tego jeszcze kota, który kilka razy w tygodniu rzyga. |
|
|
|
|
|
Dlatego myślę, że wielość modów by rozwiązała sprawę. Jeden by był nieobiektywny w stosunku do danej osoby, to drugi by był... Jeden by coś przeoczył, to drugi by nie przeoczył.
|
|
|
|
|
|
|
Foks wg mnie o banie nie powinien decydować tylko Twist tylko MY. Jeżeli ktoś wg nas przegiął pałę to powinien być specjalny temat, gdzie my forumowicze "osądzamy" danego delikwenta i jego wypowiedzi a Twist jedynie realizuje nasz "wyrok". Osoba zagrożona banem powinna też mieć możliwość obrony. Powinno być tak dlatego, że Twist jest nieobiektywny. On ma swoich pupili i im nigdy nie da bana a mi już nie raz dał tak dla jaj po prostu. Czy ban dla jaj jest zasadny? Uważam też, że ostatnie wypowiedzi Twista, gdzie obrażał ludzi i nie była ta konstruktywna krytyka tylko chamstwo powinny być przez założycieli tego forum odebrane jako kompromitacja takiego moda i powinien dostać bana na tą posadę:) Mógłbym być modem, ale podobnie jak Deimond mam prywatne życie i do tego jeszcze kota, który kilka razy w tygodniu rzyga. Zgodzę się z tobą, nie dodam nic więcej tylko nie my powinniśmy o tym osądzać...Ja też mam swoich pupili:) nazywa sie Maks jest ładnym psem....Czekam co inni na to....Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
|
A i zapomniałbym... Koniecznie trzeba włączyć możliwość dawania banów jednym modom przez drugich ;) Chociaż nie, bo wtedy mogłaby wybuchnąć wojna na bany i ostatni by miał samowolkę... Lepiej wydaje mi się zdałaby egzamin możliwość demokratycznego wpływu na modów, czyli jak np. zachowuje się nieodpowiednio to żeby mógł zostać zbanowany przez forumowiczów. Mod kontroluje forum, forum kontroluje moda.
|
|
|
|
|
|
|
A i zapomniałbym... Koniecznie trzeba włączyć możliwość dawania banów jednym modom przez drugich ;) Chociaż nie, bo wtedy mogłaby wybuchnąć wojna na bany i ostatni by miał samowolkę... Lepiej wydaje mi się zdałaby egzamin możliwość demokratycznego wpływu na modów, czyli jak np. zachowuje się nieodpowiednio to żeby mógł zostać zbanowany przez forumowiczów. Mod kontroluje forum, forum kontroluje moda. Paweł to nic nei da pisac na ten temat, ludzie albo zaczną sie zachowywać jak rządzący w tym kraju !! a w tym momęcie sie chichrają ,,ale chceca co ten paweł napisał, obgadam go na czacie hihihi'' Tak to juz jest i wcale sie nei shizuje, bo mi też pewno ....obrabiają;-)Nie przeszkadza im trolowanie, kultury psa starego nei nauczysz który ma swoje przyzwyczajenia.... |
|
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OM7vlJwDbN8
Pawełku kochany, powaga grzecznym i miłym jesteś chłopcem i wielki szacunek dla Ciebie za to, czy Ty dla jaj to robisz czy naprawdę sądzisz że będzie po twej myśli i z uporem maniaka walczysz o jej realizacje, żebyś się za mocno nie rozczarował to powiem Ci że nic nie zmienisz, ani świata ani ludzi na swoje widzimisię, jeżeli chcesz się wyżalić spoko. Powtrzymam się od dalej dysputy bo wyjdzie ezo bełkot a ty jak widzę uważasz się za ezoteryka. |
|
|
|
|
|
|
Mnie się podoba, tak jak jest. Im mniej ingerencji moderatorów, tym lepiej. W końcu są tu inteligentni ludzie, którym nie trzeba tyyyyyle tłumaczyć. Jestem przeciwnikiem jakichkolwiek banów. Co Wam się tu nie podoba? W ogóle ludzie zajmijcie się OBE, wróżeniem z fusów czy czymkolwiek takim...
|
|
|
|
|
|
|
Naprawcie forum, a później naprawcie świat ;p
|
|
|
|
|
|
|
a ja proponuje wybory erekcyjne! najbardziej obiektywne myślę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postuluję ustanowienie fioletowego koloru jako zarezerwowanego dla moderacji:D
Próg Focha (automatycznego bana) ustalić losowo dla każdego usera na losową i niewiadomą ilość punktów obrazy. Przypomnę że punkty obrazy każdy dodaje sam do swojego profilu gdy się obrazi na coś lub na kogoś:D |
|
|
|
|
|
|
Uwazam , ze Pavvel ma racje. Obecni moderatorzy nie spelniaja swojej funkcji w zakresie w jakim powinni. Warmine bardzo lubie, ale widac i slychac , ze jej sie nie chce. Roman ma wyjebane w stopniu podobnym, a w dodatku oczywiscie obraza kogo sie da, bo wydaje mu sie ze jest tu najwazniejszy. Straszy banami, a to jemu przydalby sie i to permanentny.
|
|
|
|
|
|
|
Roman - Przywal wszystkim w tym temacie BANA tygodniowego i zrób z tym porządek:D Spokój bedzie w końcu:D
Som dwa głowne punkty: 1. Moderator ma zawsze rację 2. Jeśli wydaje Ci się że moderator nie ma racji - patrz punkt 1. A tak poważnie byłem na forum na którym jakiekolwiek podważenie opini moda kończyło się banem - nawet błache. Wiec tu chyba nie jest źle:D |
|
|
|
|
|
|
Roman - Przywal wszystkim w tym temacie BANA tygodniowego i zrób z tym porządek:D Spokój bedzie w końcu:D Som dwa głowne punkty: 1. Moderator ma zawsze rację 2. Jeśli wydaje Ci się że moderator nie ma racji - patrz punkt 1. A tak poważnie byłem na forum na którym jakiekolwiek podważenie opini moda kończyło się banem - nawet błache. Wiec tu chyba nie jest źle:D Mowisz jak Roman. Moderator powinien szanowac innych a nie rzucac prostackimi wyzwiskami pod ich adresem. To najwidoczniej na tym forum, na ktorym byles, byly inne zasady. Nie wszedzie jest tak samo. Moderator nie jest nieomylny i nie ma zawsze racji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onieśmiela mnie skromność Pawła i różowy kolor, dlatego zgłaszam jego kandydaturę i uważam że sam sobie najlepiej da rade, Pawełku aż taka skromność przecież byłbyś najlepszym moderatorem z tych wszystkich podanych przez Ciebie, nie można się nie doceniać, trzeba wiedzieć ile nasza praca warta.
|
|
|
|
|
|
|
"Twój post jest dowodem na to że nie masz za grosz poczucia humoru - lub go nie rozumiesz:D Przecież ja też bym wtedy dostał:)
Przyznaj sobie punkt obrazy:D " "Mam, ale ten temat traktuje serio. A Ty sie tak nie spinaj, bo Ci zylka peknie ;P Go to the top of the pageReport Post Thanks" Panie przyszły moderatorze czy widzi Pan jak Oni się lubią? Proponuje bana za wszczynanie kłótni. |
|
|
|
|
|
|
Ja się nie spinam - wręcz przeciwnie właśnie sie rozpi(ę)łem:D
A ja proponuję obejrzeć bo czytać was się nie da tak się się spięniliście:D płacze przy każdym odcinku ;D: |
|
|
|
|
|
|
Panie przyszły moderatorze czy widzi Pan jak Oni się lubią? Proponuje bana za wszczynanie kłótni. Kto tu wszczyna klotnie? Ja tylko odpowiadam na posta, nikogo nie obrazam, ani nie prowokuje, dlatego nie widze powodu zeby dostac banana. Masa, wypij sobie meliske, albo idz pobiegac, bo widze, ze miales zly dzien. |
|
|
|
|
|
|
Będę się spinał bo mam 100% ostrzeżeń nie raz miałem bana na miesiąc nie raz krócej ale nie mogę powiedzieć że któryś z moderatorów zawziął się na mnie jak Pani w podstawówce czy liceummi i oceniała mnie do końca tak samo, patrz kurwa skończyłem studia. Na najlepszej uczelni w polsce no może się to zmieniać ale 4 nigdy nie będzie a teraz jestem nie cudacznikiem życiowym. Bolało jak cholera, ale dobrze że bolało, może się należało.
|
|
|
|
|
|
|
Kto tu wszczyna klotnie? Ja tylko odpowiadam na posta, nikogo nie obrazam, ani nie prowokuje, dlatego nie widze powodu zeby dostac banana. Masa, wypij sobie meliske, albo idz pobiegac, bo widze, ze miales zly dzien. Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IUMI, niech tak będzie.
Ps. Złaź ze sceny bo gram najpiękniejsza symfonie frustrata seksualnego. Ps. Kto umie grać na jakimś instrumęcie?, ja wiem że tu same mądre ludzie, ale chyba nie każdy umieć grać tak pięknie jak maluje Roman. |
|
|
|
|
|
|
Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D |
|
|
|
|
|
|
Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p
|
|
|
|
|
|
|
Napisał bym coś ale mogło by się komuś zrobić przykro...Iumi ma racje...A reszta chyba nie je warzyw...
,,Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p '' ,,Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D '' Itp.............. Chciał bym do niektórych tematów podchodzić z powagą, z pewnością nauczył bym się więcej...Czerpał bym korzyści ze źródła wiedzy, piękne przedstawienie....Nie dziwie się że większość ludzi nie wypowiada sie na tym forum o swoich przeżyciach astralnych jak i tych inno wymiarowych... Nie jestem marudnym gnojem! chciałbym tylko czerpać informacje łączyć je ze swoja wiedzą i korzystać ze źródełka eksterioryzacji czy jak to kto chce zwać ! |
|
|
|
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć.
Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Ps. Iumi nie miałem gorszego dnia, chce tylko pokazać że mieli rajcie. Bo mieli. Gówno wiedzą i gównem uwielbią się zajadać. Ja, ja ja tyko jestem obserwatorem. Ves dawno nie przytulałaś mężczyzny i z nikim nie współżyłaś że nazywasz mnie frustratem seksualnym, naprawdę mnie to boli że taka cudowna kobieta nie zaspokojona. |
|
|
|
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć. Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Masz racje, nie mogl bym wyrazic tego lepiej. |
|
|
|
|
|
|
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów.
|
|
|
|
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza.
Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( |
|
|
|
|
|
|
Deimond jak zgrywasz takiego śmieszka to jest temat "śmiejmy się". Tam możesz wykazać się poczuciem humoru bo tutaj zgrywasz durnia jedynie i kpisz z tematu.
Taki fajny jesteś, że o oobe tak jak myślałem nic nie masz do powiedzenia. Podróżnik jak z koziej dupy trąba:) Jeśli się mylę to wypowiedz się wreszcie coś o oobe może? Dobra jadę do pracy bo jak Deimond mam prywatne życie:) |
|
|
|
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza. Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( Ja bym tak się nie przejmował - Zielarz zmienia świat. Zobacz co wyskakuje teraz w google grafikach jak szukasz czegoś o piramidach (np hasła wielka piramida energia): https://www.google.pl/search?q=wielka+piram...470%3B640%3B511 (bez obaw link jest do obrazka obok:)) Także Zielu że tak powiem dużo robi ....we własne podwórko:D Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. |
|
|
|
|
|
|
jak tam wybory? wybraliście już kogoś? wiadomo że jestem tu najlepszym modem pod słońcem
|
|
|
|
|
|
|
Dobra niech się zgłoszą ci, co chcą być modami.
|
|
|
|
|
|
|
wybory odwołane możecie się rozejść :D
|
|
|
|
|
|
|
O nieeee. Forum się psuje....
Jakieś rewolucję, ścianie głów- tak to odbieram. Tak naprawdę każdy z użytkowników tego forum ponosi odpowiedzialność za aktualny stan rzeczy. Zarówno Ci co pisza, jak i ci co nie piszą. Brak reakcji też jest reakcją. Większość tutaj jest już dorosła, a zachowujecie się jak małe dzieci a jak idzie nie po waszej myśli to zaczynacie bluzgać albo na skargę do Warmii lub Romana. Czy znacie takie pojęcie jak samokontroli ??? A jak ktoś przypadkiem coś dojebie bo jest wqrwiony i piszę pod wpływem emocji - to jest rozwiązanie. Jakie? Uwaga - można edytować poeta. Np: "przepraszam poniosło mnie". Rada na przyszłość nie traktujcie krytyki jako ataku na was i szanujcie się wzajemnie |
|
|
|
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów. Zielarzu? http://www.dzogczen.pl/menu-wiadomosci/295...-listopada.html :-)))) :-P |
|
|
|
|
|
|
Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. |
|
|
|
|
|
|
Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. Nie napisałem że ma chęć przejęcia moda ale zmiany moderacji: http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010874 http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010907 Ja nie zaczepiam - widziałaś Ziela pościk w temacie wielkiej piramidy? Smacznego:) |
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac.
|
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac. Nie spalem od godziny 15-tej poprzedniego dnia dzis sie zacznie to co kocham...ekstra trans....luddzie szanujcie sie bo bedziecie tkwili w tym ....hmmmm dlugo;) 24 h jak nie forum dobra ksiazla to praca, kyora robi pompe lepiej niz sport.... |
|
|
|
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac. No to jest jakiś nowy typ widzenia wybiórczego:) Przeczytaj ostatni post Ziela w tym temacie i moze dostrzerzesz tam takie słowo jak dureń. Widzisz juz ? No to teraz powiedz ładnie kto zaczepia i próbuje obrażać. |
|
|
|
|
|
|
To jeśli z nowym dobrym modem się nie uda, to chociaż może jakaś rada plemienna ;]
Tak jak są punkty prestiżu, powinna być pula punktów zaufania. Każdy użytkownik powiedzmy zaczynałby z setką takich punktów, nie da się ich dopisać, czy doprodukować, jak przyznajesz komuś taki punkt, bo go naprawdę cenisz, odejmujesz jeden sobie. Trzy osoby z najwyższą punktacją są w radzie plemiennej ;] i moderują. Tylko technicznie to ogarnąć byłby problem. Ale to takie tam o niczym moje gadanie. |
|
|
|
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielarz na moderatora , bedzię mógł sobie bany dawac a tak czeka aż twist go zbanuje :D
Nie no żart |
|
|
|
|
|
|
uwaga tera wybory som UWAGA GŁOSUJE kurde nie trafiłem
|
|
|
|
|
|
|
Kto mnie popiera abym był nowym PurpleCatem, jęzeli wybierzecie mnie to moderatorami będą Deimond i ZielarzGajowy, Kto za? Unowoczesnie forum
i udostepnie ankiety, itp. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AHAHAHA NOWYM PURPLEKATEM HAHAHAHAHA omatko chyba czas zrobić porządki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja popieram rafal ale co do deimonda i zielarza to nie wiem.
Moim zdaniem Rafał + ta ekipa co była. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysle że rafał mógłby zainstalować pomoc dla modów tych co są np. eliminator bluzgów i wyzwisk, cos jak jest na czatach wp.pl. Poza tym można by wprowadzić punktację negatywną od userów ktora by działała podobnie jak na YT, gdy nie widac opinii bo zebrała za dużo negatywnych komentarzy. Wtedy moderator, nasz kochany TWISTO miałby mniej roboty i aktywizowałby się wtedy gdy rzeczywiście pojawił by się jakiś większy problemos. ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Jesteś krwią we mnie, sokiem, śliną,
substancją trawiącą, zapachem, systemem nerwowym, poruszającym gałki oczu i narządy mowy. Jesteś poranną erekcją wszystkich włosów skóry, dłonią, palcami nad którymi nie mam władzy, kiedy chcą dotykać. UWAGA UWAGA - OGLASZAM WYBORY. Kogo wybierac bedziemy? Bedziemy wybierac erekcyjnych kandydatow. Wymagania : -glownym wymogiem jest udokumentowana EREKCJA SPOSROD nadeslanych kandydatur bedziemy wybierac. Czas: dzisiaj maksymalnie do 23:59 W tym temacie prosze zamieszczac swoje CV |
|
|
|
|
|
|
np. eliminator bluzgów i wyzwisk, cos jak jest na czatach cenzurowanie tekstu? Wtedy moderator, nasz kochany TWISTO miałby mniej roboty i aktywizowałby się wtedy gdy rzeczywiście pojawił by się jakiś większy problemos. no i wtydy byłoby git ;) Fragles: Jesteś krwią we mnie, sokiem, śliną, substancją trawiącą, zapachem, systemem nerwowym, poruszającym gałki oczu i narządy mowy. Jesteś poranną erekcją wszystkich włosów skóry, dłonią, palcami nad którymi nie mam władzy, kiedy chcą dotykać. Zostań poetą, wyraźnie masz talent ;) [edit] Pavveł na moda!! |
|
|
|
|
|
Albo zastosować słownik bluzgów i jeśli dany post zawierałby któreś ze słów, znajdujące się w tym słowniku, to nie dałoby się tego posta zatwierdzić... W ten sposób nikt nie mógłby przeklinać na forum :)
Ja jestem za tym, aby Rafał zrobił zmiany techniczne, bo nawet w przedsiębiorczości tam, gdzie nie ma zmian, innowacji, tam działalność podupada... PurpleCatowi widocznie nie chce się nic z tym robić, a Rafał ma zapał do pracy, więc czemu nie... Tylko i tak ostatecznie to PurpleCat będzie musiała się zgodzić, ale jeśli przynajmniej z naszej strony będzie ustalone co i jak, to chyba nie będzie z tym problemów? [Edit]: Dzięki za głos :) Ale nie mam czasu czytać wszystkich postów :/ ... Ewentualnie jakbym był jednym z wielu, to może wtedy. Bycie modem to nie szpan, to odpowiedzialność. |
|
|
|
|
|
|
Albo zastosować słownik bluzgów i jeśli dany post zawierałby któreś ze słów, znajdujące się w tym słowniku, to nie dałoby się tego posta zatwierdzić... W ten sposób nikt nie mógłby przeklinać na forum :) Ja jestem za tym, aby Rafał zrobił zmiany techniczne, bo nawet w przedsiębiorczości tam, gdzie nie ma zmian, innowacji, tam działalność podupada... PurpleCatowi widocznie nie chce się nic z tym robić, a Rafał ma zapał do pracy, więc czemu nie... Tylko i tak ostatecznie to PurpleCat będzie musiała się zgodzić, ale jeśli przynajmniej z naszej strony będzie ustalone co i jak, to chyba nie będzie z tym problemów? [Edit]: Dzięki za głos :) Ale nie mam czasu czytać wszystkich postów :/ ... Ewentualnie jakbym był jednym z wielu, to może wtedy. Bycie modem to nie szpan, to odpowiedzialność. Popieram. Moderatorem nie można być, nim trzeba się urodzić ;) oobe.xorg.pl Szukam moderatorów *co za ironia ;) |
|
|
|
|
|
|
Wyspiarz myślałem, że jesteś bardziej otwarty na ludzi a tu? Zaskoczenie bo nawet nie miałem okazji być tutaj modem, ale Ty już wiesz, że byłby to wybór - gniot:) Chyba wiesz czy nie, że lepiej być pozytywnie nastawionym?
Madlene dzięki, ale ja sobie wyrobiłem własną jogę ruchu - spoczynku na drzewie:) (IMG:http://images63.fotosik.pl/382/32ff158f6ef2dd91gen.jpg) Jakby ktoś nie rozpoznał to Radunia obok Ślęży, gdzie Słowianie czcili księżyc:) |
|
|
|
|
|
|
Ja mam nowa kandydature erekcyjna:
Gruzol na moda:D i wszedzie bedzie erekcja:D |
|
|
|
|
|
|
Trudne sprawy chca nakrecic z nami nowy odcinek;) pt. Wybor moda...
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
jak już ma być nowy mod to tylko ksiądz!!!
|
|
|
|
|
|
|
Ale ten temat to tak, żeby sobie pogadać, mieszając mętną wodę w rondelku, czy rzeczywiście jest szansa, żeby coś zmienić?
Proponuje profesjonalną ankietę do głosowania, tak jak to bywa na innych cywilizowanych forach. No chyba, że nas na to nie stać, to w ogólnie nie ma o czym gadać. |
|
|
|
|
|
|
Ale ten temat to tak, żeby sobie pogadać, mieszając mętną wodę w rondelku, czy rzeczywiście jest szansa, żeby coś zmienić? Proponuje profesjonalną ankietę do głosowania, tak jak to bywa na innych cywilizowanych forach. No chyba, że nas na to nie stać, to w ogólnie nie ma o czym gadać. PurpleCat daj tu ankiety na wyboru moderatora.* *-I tak nie da ;P |
|
|
|
|
|
|
PurpleCat daj tu ankiety na wyboru moderatora.* *-I tak nie da ;P Truuuudne spraaawy , nie ma moooda PurpleCat nie dał ankiety...odc.2 Jak to Zielarz Gajowy po konsumpcjii ziół na uspokojenie olał Deimonda i jego szajkę produkującą dopalacze pod przykrywką fora internetowego. To skandal krzyknął Twist wziąwszy balona i pod pompując swymi emocjami za radą wyspiarza, który twierdzi iż Zielarz nie nadałby sie na moda z powodu zapachu choinki odświeżającej w jego aucie. Za sprawą werbeny i plemienia Anadenanthera zarzył Foks doodbytniczo halucynogen który rzekomo miał uspokoić jego skołatane nerwy. Koko powiedziałą spoko, natne swoja szyję i będe wcierała w ranę sok z przeciętej cebulki gatunku Pancratium. Wszyscy powariowali żekł DS uśmiechajac sie do siebie ,,ja zajmuję się oobe, fakt widzę Jezusa ale sam sobie jestem modem'' Całość była pokryta czekoladą z Masy kakaowej, dokładnie z masy z dodatkiem alkoholu. Niczym Chukchee z Syberii z drewnianym naczyniem na mocz, zwraca mocz do obiegu wzmacnia i podtrzymuje działanie grzybu Amanita muscaria. Wszyscy są na jakiejs fazie nawet Iumi która nei pozwoli na sobie sie innym wyładować. Całość do zobaczenia w kolejnym odcinku pt. ,,Modyy Modyy Modyy nikt z nas nei ma juz wątroby'' Pozdro Foks!! jedyna osoba która mimo trudnosci sprawy nie wymiotuje bo bania schodzi...:)Rafał zajmie sie oprawą, Twist zostanie Twistem, Ziel nie odpuści tematu Piramid mimo życia prywatnego które każdy z nas ma, a cała reszta pracując nad sobą z powodu życzliwości zażegna problem... Problem jest w tym żeby było wiecej szacunku, jeżeli mamy cos tworzyć nie sp**y tego jak panowie z naszego pięknego rządu ;-) Bo jeszcze nam wprowadza podatek od oobe i juz w ogóle będę musiał wykupić abonament, wezmę wszystkie weekendy i już nic mi sie nei przyśni z powodu stresu i agresji współpracowników.... Ave Astral, Moder Tocking w kolejnym odcinku... |
|
|
|
|
|
|
Hahaha :D
"Jak dzieci w piaskownicy..." Temat tak bardzo polityczny, urzeka mnie to :). Trudne sprawy... --> Durne sprawy :D Mi tam z resztą to nie przeszkadza. Ani jak jest, ani ten temat ;). |
|
|
|
|
|
|
Podatek od snów, obe i marzeń, to by dźwignęło gospodarkę ;]
A 'pasterz' skarbówki chodziłby po astralu i zapamiętywał, który tylko wisi nad ciałkiem w nocy, a który się urwał i bieży ;] Mam nadzieję skarbówka tego nie czyta ;] Sorki za offtop. |
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie na dłuższa metę bany nic nie pomogą.
Tzn. wiadomo, człowiek się zamknie, nic pisać nie będzie. Ale co z tego jak potem wróci i znowu zacznie? I tak w kółko? To nie forum powinno się zmienić tylko ludzie !!! Najbardziej bawi mnie to, że na tym forum jest mnóstwo ludzi którzy nie mają z tą tematyką wgl. do czynienia, nie chcą rozwinąć się duchowo, i nic nie robią tylko śmieją się z tych którzy coś chcą zrobić w tym kierunku. Skąd oni się wgl. wzięli? Skoro nie lubię gotować to po co zapisuje się na forum kulinarne? Forum to internetowa społeczność która łączy ludzi o wspólnych zainteresowaniach i pasjach, osoby które nie chcą się przyłączyć i tylko stoją z boku wyśmiewając innych forumowiczów niszczą cały system. To w nich jest problem, ale nie wiem czy pomogą tutaj bany. Jak dla mnie takie osoby powinny po prostu przejrzeć na oczy, zobaczyć że tutaj nie pasują, i przestać marnować czas wypisując jakieś głupoty :/ Bany tu raczej nie pomogą! Bo człowiek upartym zwierzęciem jest, i jeśli nie zrozumie że dana aktywność jest niepotrzebna to nawet jakby mu zabrać ją spod nosa to i tak znajdzie sposób by znowu to robić. Niech każdy z Nas zada sobie pytanie czy aktywność na tym forum jest dla niego potrzebna, i czy nie krzywdzi na nim innych ludzi. Jeśli nasze sumienie jest czyste to spoko, piszcie sobie tu dalej, ale skoro uważacie że to forum jest ble i wgl. fuj to co tu jeszcze robicie? |
|
|
|
|
|
|
Truuuudne spraaawy , nie ma moooda PurpleCat nie dał ankiety...odc.2 Jak to Zielarz Gajowy po konsumpcjii ziół na uspokojenie olał Deimonda i jego szajkę produkującą dopalacze pod przykrywką fora internetowego. To skandal krzyknął Twist wziąwszy balona i pod pompując swymi emocjami za radą wyspiarza, który twierdzi iż Zielarz nie nadałby sie na moda z powodu zapachu choinki odświeżającej w jego aucie. Za sprawą werbeny i plemienia Anadenanthera zarzył Foks doodbytniczo halucynogen który rzekomo miał uspokoić jego skołatane nerwy. Koko powiedziałą spoko, natne swoja szyję i będe wcierała w ranę sok z przeciętej cebulki gatunku Pancratium. Wszyscy powariowali żekł DS uśmiechajac sie do siebie ,,ja zajmuję się oobe, fakt widzę Jezusa ale sam sobie jestem modem'' Całość była pokryta czekoladą z Masy kakaowej, dokładnie z masy z dodatkiem alkoholu. Niczym Chukchee z Syberii z drewnianym naczyniem na mocz, zwraca mocz do obiegu wzmacnia i podtrzymuje działanie grzybu Amanita muscaria. Wszyscy są na jakiejs fazie nawet Iumi która nei pozwoli na sobie sie innym wyładować. Całość do zobaczenia w kolejnym odcinku pt. ,,Modyy Modyy Modyy nikt z nas nei ma juz wątroby'' Pozdro Foks!! jedyna osoba która mimo trudnosci sprawy nie wymiotuje bo bania schodzi...:)Rafał zajmie sie oprawą, Twist zostanie Twistem, Ziel nie odpuści tematu Piramid mimo życia prywatnego które każdy z nas ma, a cała reszta pracując nad sobą z powodu życzliwości zażegna problem... Problem jest w tym żeby było wiecej szacunku, jeżeli mamy cos tworzyć nie sp**y tego jak panowie z naszego pięknego rządu ;-) Bo jeszcze nam wprowadza podatek od oobe i juz w ogóle będę musiał wykupić abonament, wezmę wszystkie weekendy i już nic mi sie nei przyśni z powodu stresu i agresji współpracowników.... Ave Astral, Moder Tocking w kolejnym odcinku... Foks zostań reżyserem!!! Masz do tego powołanie. Ciekawe cytaty: "Jak dzieci w piaskownicy..." Temat tak bardzo polityczny, urzeka mnie to :). Trudne sprawy... --> Durne sprawy :D Jak dla mnie na dłuższa metę bany nic nie pomogą. |
|
|
|
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No offence ale jeśli chodzi o moderowanie romana to romek mi pasuje do typu człowieka który chodzi na imprezy i wyrywa laski tekstem "zainteresowałaś mnie, nie spierdol tego" i zastanawiam się jak bardzo musiał zbłądzić żeby trafić na forum o duchowości.
Nie żeby coś ale człowiek witający się z dziewczyną z forum tekstem "poka dupe" ma moderować tematy o dobroci albo o czymkolwiek związanym z kulturą to ja dziękuję i chyba przejdę się na forum miłośników gumowych kaczek kąpielowych bo tam prawdopodobnie moderacja jest na o niebo wyższym poziomie niż tu. |
|
|
|
|
|
|
No offence ale jeśli chodzi o moderowanie romana to romek mi pasuje do typu człowieka który chodzi na imprezy i wyrywa laski tekstem "zainteresowałaś mnie, nie spierdol tego" i zastanawiam się jak bardzo musiał zbłądzić żeby trafić na forum o duchowości. Nie żeby coś ale człowiek witający się z dziewczyną z forum tekstem "poka dupe" ma moderować tematy o dobroci albo o czymkolwiek związanym z kulturą to ja dziękuję i chyba przejdę się na forum miłośników gumowych kaczek kąpielowych bo tam prawdopodobnie moderacja jest na o niebo wyższym poziomie niż tu. Ze mna sie zawsze wita tekstem " poka cycki" albo " poka cipke", takze no.... |
|
|
|
|
|
|
Ze mna sie zawsze wita tekstem " poka cycki" albo " poka cipke", takze no.... O tym mówię. Gdyby to było forum o tym jak w 3 sekundy sprawić żeby kobieta Cie znienawidziła to tam Romek mógłby być nawet adminem ale to jest forum o podróżach astralnych. Ludzie chcą się tutaj czegoś nauczyć, czegoś dowiedzieć. Ja kiedy wszedłem na forum i dostałem na wejście ksywę guwnard to skarpety mi opadły bo myślałem że panuje tutaj troszke większy poziom. |
|
|
|
|
|
|
Stałeś się ofiarą swojego myślenia, jeżeli chcesz zaliczyć poziomy polecam super mario.TO JEST FORUM O OPBE TO JAK FORUM NAVY SEALS TUTAJ PIPY STAJOM SIĘ MENSZCZYZNAMI A KOBIETY TEŻ STAJOM SIĘ MENSZCZYZNAMI POPYTAJCIE STARYCH URZYSZKODNIKÓW TO JAK TRADYCJA
|
|
|
|
|
|
|
Guwnard a liczyłeś na normalnych ludzi? Na forum pod taką nazwą? :D
Wybierzmy romana, on nam wszystko naprawi zobaczycie :) Forum Romanum |
|
|
|
|
|
|
Niektórym to się w dupalkach poprzewracało coś. Nie ma tu demokracji, temat nic nie zmieni bo moderator jest jeden, jedyny i niepowtarzalny ^^ Jak ktoś się obraża o guwnarda, albo o teksty 'poka dupe' to najwidoczniej jest zniewieściały :> Nie wiem kto o zdrowych zmysłach podjąłby się moderowania tego forum. Cały dzień większość z was pisze ściany tekstów o tematyce duchowo spiskowo niewiadomo jakiej i w zasadzie opieracie swoją wiedzę na jakichś wewnętrznych przypuszczeniach. Moderator musi to czytać i wymaga to wielkiego wysiłku i poświęcenia. Romanowi może lekko przepaliły się obwody od czytania postów co niektórych :D Joł.
|
|
|
|
|
|
|
Roman powoli staje się odporny na różnego rodzaju tortury psychologiczne, nie psujcie mu zabawy :(
|
|
|
|
|
|
|
Dagon przedstawił sytuację lepiej niż ja bym se to wymyślił. Ja kiedyś po prostu takie posty wywalałem, spamy itd. rzeczy nie wynikające z doświadczeń, bajeczki ale odkond stałem się tolerancyjny same baty dostaje, dla waszej wiadomości za wiele lat włożonych w moderację tutaj za fryty podziękował mi tylko Darek, nawet cat tego nie robi jego interesują tylko pieniądze i reklamy, a ja jak mudżyn się poświęcam od wielu lat także jak chcecie forum bon tonu dla księżniczek i męskich pip to nie musicie tu być.Moderator to nie robot też ma prawo mu się coś nie podobać, jakiś trol czy pojeb rozpieszczany przez mamusię inna durna baba której się wydaje że pozjadała rozumy a nie ma kto jej sprowadzić do pionu. Swoją drogą trzeba być pojebanym żeby moje żarciki traktować poważnie.
|
|
|
|
|
|
Stałeś się ofiarą swojego myślenia, jeżeli chcesz zaliczyć poziomy polecam super mario.TO JEST FORUM O OPBE TO JAK FORUM NAVY SEALS TUTAJ PIPY STAJOM SIĘ MENSZCZYZNAMI A KOBIETY TEŻ STAJOM SIĘ MENSZCZYZNAMI POPYTAJCIE STARYCH URZYSZKODNIKÓW TO JAK TRADYCJA Patrzysz czysto z jednego punktu widzenia, w dodatku mało inteligentnie. Najlepiej zrzucić całą odpowiedzialność na drugą osobę, ale jaki inteligentny motyw kieruje Tobą, by wyzywać i poniżać ludzi? Co chcesz tym osiągnąć? Ludzie mogą to ignorować, owszem, ale dążąc do większej efektywności forum, takie teksty nie zwiększają przepustowości interesujących danych. W dodatku trzeba tracić energię na filtrowanie, co jest nieefektowne. Roman, po prostu Twoja akcja spotyka się z adekwatną reakcją, która mówi, że ludzie nie chcą, abyś się zwracał do nich w ten sposób. Uszanuj to. Dagon przedstawił sytuację lepiej niż ja bym se to wymyślił. Ja kiedyś po prostu takie posty wywalałem, spamy itd. rzeczy nie wynikające z doświadczeń, bajeczki ale odkond stałem się tolerancyjny same baty dostaje, dla waszej wiadomości za wiele lat włożonych w moderację tutaj za fryty podziękował mi tylko Darek, nawet cat tego nie robi jego interesują tylko pieniądze i reklamy, a ja jak mudżyn się poświęcam od wielu lat także jak chcecie forum bon tonu dla księżniczek i męskich pip to nie musicie tu być.Moderator to nie robot też ma prawo mu się coś nie podobać, jakiś trol czy pojeb rozpieszczany przez mamusię inna durna baba której się wydaje że pozjadała rozumy a nie ma kto jej sprowadzić do pionu. 'O.o I Ty mówisz o tolerancyjności? Wiesz co to słowo w ogóle znaczy?! W dodatku piszesz tak, jakbyś był niedopieszczony, bo nikt Cię nie pochwalił za pracę jaką wykonujesz. Uparcie twierdzisz, jaki ten Twój umysł wyzwolony, a jak widać jedyne co wypuściłeś spod kontroli, to Twój egoizm. Coś ci się poprzewracało we łbie koleś. |
|
|
|
|
|
|
idź płakać gdzie indziej nie mów mi co mam robić pipo rzygać mi sie chce od twojego narcystycznego pierdolenia i nawet jakbym mial nie być moderatorem bedę ci to pisał
|
|
|
|
|
|
|
idź płakać gdzie indziej nie mów mi co mam robić pipo rzygać mi sie chce od twojego narcystycznego pierdolenia i nawet jakbym mial nie być moderatorem bedę ci to pisał Hahahahaha xD Mowi to ten, ktory wymaga od innych dystansu do siebie. Piszesz to, bo ktos Cie wyprowadzil z rownowagi, bo sie zloscisz, a przeciez podobno wyzbyles sie negatywnych emocji poprzez czesta medytacje, wiec jak to jest? |
|
|
|
|
|
idź płakać gdzie indziej nie mów mi co mam robić pipo rzygać mi sie chce od twojego narcystycznego pierdolenia i nawet jakbym mial nie być moderatorem bedę ci to pisał Szkoda na Ciebie słów. Nie jesteś widać w stanie zrozumieć nawet najprostszego przekazu. Zachowujesz się jak 7-letni skrzywdzony malec, który próbuje się dowartościować przez poniżanie innych, bo nie potrafi żyć w społeczeństwie i boi się, że inni go zdominują. To nie jest obraza. To jest fakt. Zwykłe porównanie, które pasuje do Twojego przypadku. Nie obrażam Cię, jedynie przedstawiam Ci fakty, co byś może przejrzał. Ale wybór należy do Ciebie. I to Twoje zachowanie pokazuje, że jesteś ofiarą swojego myślenia, bo tylko ofiara się tak zachowuje, jak Ty. Silny człowiek nie poniża innych ludzi, on ich podnosi. Nie trudź się na odpowiedź, bo i tak Ci nie odpowiem. Narq. |
|
|
|
|
|
|
połacz z nim księżno windsoru śmindsoru co się obraziła bo nie byłą w centrum uwagi bo jejn temaciq poszedł do kosza, jeżeli chcesz wierzyć w miłość to pooglądaj sobie słabe filmy amerykańskie paweł używa słowa miłość bo chce przyciągnąć do siebie jedynie laski które uwierzą że jest inny wrażliwy, ale jest po prostu rozpieszczany i aspołeczny nie umie się znaleźć w grupie ludzi, przy nim każdy mistrz duchowy spierdalałby gdzie pieprz rośnie bo ten starałby się mu udowadniać że on wszystko wie lepiej , niczego się nie wyzbyłem jestem normalnym człowiekiem nie jakimś pojebem co am się za lepszego od innych bo nie odczuwa gniewu, nie odczuwać gniewu to jak nie żyć zresztą co ty wiesz idź lepiej naprawiać swój związek pani mądralińska bo nie masz nawet siły wyjść z toksycznej relacji taka jesteś słaba, w dodatku znalazłaś se sidekicka guarda i lajkujecie się nawzajem ten koleś co to w ogóle jest
|
|
|
|
|
|
|
Przecież napisał, że trzeba byc pojebanym żeby dosłownie traktować jego żarty. Dajcie sobie buzi na zgodę :*
|
|
|
|
|
|
Przecież napisał, że trzeba byc pojebanym żeby dosłownie traktować jego żarty. Dajcie sobie buzi na zgodę :* Chyba trzeba być pojebanym, żeby tak żartować. I podobnym, żeby to propagować -.-' Nikt nie traktuje dosłownie tych żartów, bo to głupie wymysły. Ale filtrowanie tych głupich wymysłów męczy. Tu nie ma żadnej kłótni, żeby się godzić. Tu są najzwyczajniej w świecie roszczenia o normalne traktowanie... |
|
|
|
|
|
|
połacz z nim księżno windsoru śmindsoru co się obraziła bo nie byłą w centrum uwagi bo jejn temaciq poszedł do kosza, jeżeli chcesz wierzyć w miłość to pooglądaj sobie słabe filmy amerykańskie paweł używa słowa miłość bo chce przyciągnąć do siebie jedynie laski które uwierzą że jest inny wrażliwy, ale jest po prostu rozpieszczany i aspołeczny nie umie się znaleźć w grupie ludzi, przy nim każdy mistrz duchowy spierdalałby gdzie pieprz rośnie bo ten starałby się mu udowadniać że on wszystko wie lepiej , niczego się nie wyzbyłem jestem normalnym człowiekiem nie jakimś pojebem co am się za lepszego od innych bo nie odczuwa gniewu, nie odczuwać gniewu to jak nie żyć zresztą co ty wiesz idź lepiej naprawiać swój związek pani mądralińska bo nie masz nawet siły wyjść z toksycznej relacji taka jesteś słaba, w dodatku znalazłaś se sidekicka guarda i lajkujecie się nawzajem ten koleś co to w ogóle jest Nie wierze, to jak slaby jestes... Ponizasz innych jak Cie zdenerwuja, obrazasz, a tak naprawde pokazujesz tylko swoja slabosc ;D Uwazaj, bo sie zesrasz z tych emocji. |
|
|
|
|
|
|
A kim trzeba być żeby filtrować ściany tekstów? :D i to niektóre od czapy i nie wstrzelone w temat. Na normalnym forum offtopy się usuwa a za nadużywanie tego kara się warnem. Obraza moderatora to również warn.
|
|
|
|
|
|
|
A kim trzeba być żeby filtrować ściany tekstów? :D i to niektóre od czapy i nie wstrzelone w temat. Na normalnym forum offtopy się usuwa a za nadużywanie tego kara się warnem. Obraza moderatora to również warn. Na normalnych forach panuje szacunek, jak roman nam tak my romanowi. A jak nie chce byc moderatorem to niemusi, nikt go nie zmusza. Niech przestanie sie zalic jakie to trudne i niewdzieczne zadanie. |
|
|
|
|
|
A kim trzeba być żeby filtrować ściany tekstów? :D i to niektóre od czapy i nie wstrzelone w temat. Na normalnym forum offtopy się usuwa a za nadużywanie tego kara się warnem. Obraza moderatora to również warn. No to widać to nie jest normalne forum podług tego, co piszesz, bo tu się offtopów nie usuwa, co więcej sam moderator jest jednym z mistrzów robienia offtopów. Co jeszcze więcej moderator sam obraża. Co więc się należy Twoim zdaniem za obrazę przez moderatora? |
|
|
|
|
|
|
No to widać to nie jest normalne forum podług tego, co piszesz, bo tu się offtopów nie usuwa, co więcej sam moderator jest jednym z mistrzów robienia offtopów. Co jeszcze więcej moderator sam obraża. Co więc się należy Twoim zdaniem za obrazę przez moderatora? Nic? Temat offtopowania podnoszony był wielokrotnie i jakiś czas temu jak roman wziął się za was to był raban bo blokujecie swobodę wypowiedzi xD ja jebie ale to było żałosne. |
|
|
|
|
|
|
Aspołeczny koleś który nie rozumie że ktoś go nie lubi i tego jak się wymądrza i pokrzywdzona przez życie laska która szuka uwagi bo jej chłopak ma ją gdzieś i woli kolegów i szuka piesków ,którzy poświęcą uwagę żeby ona czuła się dowartościowana.Daj spokój dagon to ni ma sensu NI MA SENSU KÓPOWAĆ KREDĘSU NIE WIDZISZ CI LUDZIE CIERPIOM W SWOICH SKURACH
|
|
|
|
|
|
|
Aspołeczny koleś który nie rozumie że ktoś go nie lubi i tego jak się wymądrza i pokrzywdzona przez życie laska która szuka uwagi bo jej chłopak ma ją gdzieś i woli kolegów i szuka piesków ,którzy poświęcą uwagę żeby ona czuła się dowartościowana.Daj spokój dagon to ni ma sensu NI MA SENSU KÓPOWAĆ KREDĘSU zalosny sposob na obrone, serio xD |
|
|
|
|
|
|
ps. to prafda
|
|
|
|
|
|
|
To może na szybko analiza romana?
Koleś który sfrustrowany życiem od rana przychodzi wyładować sie na forum którego przez ogromne i niefortunne zrządzenie losu jest moderatorem. Nie ma szacunku do nikogo być może dlatego że nie miał kto go nauczyć (nie miałeś mamy?) Dzięki ludziom jak Dagon który wchodzi mu w tyłek bez wazeliny nadal wierzy że skoro ma ludzi którzy się z nim zgadzają, może robić co chce. W niezwykle chamski i wyszukany sposób zwraca się do każdego jakby byli gorsi od niego ale wybacz roman. Wszyscy którzy mają choć odrobine kultury i godności są tu lepsi od Ciebie. |
|
|
|
|
|
|
To może na szybko analiza romana? Koleś który sfrustrowany życiem od rana przychodzi wyładować sie na forum którego przez ogromne i niefortunne zrządzenie losu jest moderatorem. Nie ma szacunku do nikogo być może dlatego że nie miał kto go nauczyć (nie miałeś mamy?) Dzięki ludziom jak Dagon który wchodzi mu w tyłek bez wazeliny nadal wierzy że skoro ma ludzi którzy się z nim zgadzają, może robić co chce. W niezwykle chamski i wyszukany sposób zwraca się do każdego jakby byli gorsi od niego ale wybacz roman. Wszyscy którzy mają choć odrobine kultury i godności są tu lepsi od Ciebie. Musi być jakaś równowaga, nie może być tak, że wszyscy jedziecie po nim i nie ma kogoś po drugiej stronie barykady. Poza tym rozumiem jego żarty i dowcip, chyba jako jeden z nielicznych. Guwnard, heehehehehe. |
|
|
|
|
|
Aspołeczny koleś który nie rozumie że ktoś go nie lubi i tego jak się wymądrza i pokrzywdzona przez życie laska która szuka uwagi bo jej chłopak ma ją gdzieś i woli kolegów i szuka piesków ,którzy poświęcą uwagę żeby ona czuła się dowartościowana.Daj spokój dagon to ni ma sensu NI MA SENSU KÓPOWAĆ KREDĘSU NIE WIDZISZ CI LUDZIE CIERPIOM W SWOICH SKURACH Odpowiedz sobie na pytanie, co kieruje człowiekiem, że nie akceptuje kogoś, komu przykleja swój fikcyjny twór myślowy pod pojęciem "nielubienie"... oraz co kieruje człowiekiem, że merytoryczną argumentację przyrównuje do pejoratywnego wyrażenia "wymądrzać się". Obie czynności nie mają logicznego sensu i są odbiciem problemów psychicznych osoby, która je wywołuje. Cóż, niestety... Ale może to do Ciebie coś przemówi. A jeśli logiczna, bezpośrednia argumentacja, jak do dorosłego, dojrzałego, bystrego człowieka, Ci nie odpowiada, no to trzeba Cię traktować jak dziecko. Tak Romuś, namęczyłeś się, a my ci dupę zawracamy, przepraszamy, nie będziemy <tuli> :* Tylko nie zdziw się, jak zostaniesz sam na tym forum, a przy Tobie grupka adoratorów Twojego niedojrzałego zachowania, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Żadnych nowych zainteresowanych, których będziecie skutecznie odstręczać i żadnych głębszych dyspót, jeno pseudointeligentne sarkazmy ze sprośnymi zdjęciami i wyzwiskami. |
|
|
|
|
|
|
Pawłowi chodzi tylko o dymanko serio. Stroszy pióra jak paw nie widzicie tego?Chce mu się samicy, ale żadna nie zechce takiego bufona, chyba że go wykorzystać do swoich celów co podchwyciły już pewne kobiety moncicielki.
ciekawe czy temat będzie miał więcej wyświetleń ze względu na ożywioną dyskusję stawiam wynik 1500 o piętnastej |
|
|
|
|
|
|
Pavveł czyżbyś w dzieciństwie miał problem z wyzwiskami i poniżaniem? :> Tak tylko pytam z ciekawości. Taka moja pseudo psychologiczna ocena.
|
|
|
|
|
|
|
Pawłowi chodzi tylko o dymanko serio. Stroszy pióra jak paw nie widzicie tego?Chce mu się samicy, ale żadna nie zechce takiego bufona, chyba że go wykorzystać do swoich celów co podchwyciły już pewne kobiety moncicielki. Nie pograzaj sie. Bo ktos moglby pomyslec, ze Tobie brakuje kobiety i dobrego seksu. Widze, ze mu zazdroscisz, ale nie martw sie, pomedytuj jeszcze troche a uczucie zazdrosci Cie opusci i bedziesz wolnym czlowiekiem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W sumie to znam już odpowiedź na moje pytanie. Jak według was roman powinien się do was zwracać?
|
|
|
|
|
|
|
Ale ja nie ukrywam że mi brakuje :D No trochę mu zazdroszczę bo sam bym się za Ciebie wziął ale ty nie szukasz zdrowej relacji i do końca życia będziesz przyjaźnić się i wiązać z jakimiś popaprańcami, ja już ci współczuję.
Nie pawełku nie mam problemu ze zdrowym wyrażaniem swoich emocji, natomiast ty masz problem z ich tłumieniem bo wydaje ci się że jak czegoś nie powiesz to jesteś lepszy a prawda jest tak że jesteś zbyt słaby żeby być facetem i nie jesteś w stanie wyrażać swoich emocji co doprowadzi cię do nerwicy, jeżeli już nie cierpisz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To takie trudne do pojęcia Roman oraz Dagon że was tu nikt nie lubi? Każda odpowiedź na nasze posty w stylu "ty też jesteś głupi i do tego gruby" pogłębia dół w którym jesteście a wszyscy z góry sikają na was ciepłym moczem z uśmiechem na twarzy.
|
|
|
|
|
|
|
Nikt czyli kto, ty jumi i paweł, vesnaya zielarz, parę innych osób? lol
|
|
|
|
|
|
|
To takie trudne do pojęcia Roman oraz Dagon że was tu nikt nie lubi? Każda odpowiedź na nasze posty w stylu "ty też jesteś głupi i do tego gruby" pogłębia dół w którym jesteście a wszyscy z góry sikają na was ciepłym moczem z uśmiechem na twarzy. To, że my was nie lubimy wystarczy :D wyjebane mam tak szczerze na to. Poza tym kto dał ci prawo do mówienia za wszystkich? Obraziłem was kiedyś? xD jeju dzisiejsza młodzież to miękkie emo pipki jak ten z sali samobujcuf. Powinna wrócić zetka... PS. też zaliczam się do młodzieży żeby nie było. |
|
|
|
|
|
|
Ja tam do was nawet nic nie mam, ale skoro już chcecie żebym o was coś powiedział, to w jaki sposób działacie, to proszę bardzo, nie ma problemu. Na początku byłem zdenerwowany, ale teraz mi trochę przykro ,miałem tego nie pisać bo to trochę poniżej pasa, no trudno wyciągneliście macie.
|
|
|
|
|
|
|
To, że my was nie lubimy wystarczy :D wyjebane mam tak szczerze na to. Poza tym kto dał ci prawo do mówienia za wszystkich? Dagon, proponuje zebys zalozyl kolko wzajemnej adoracji romana :D Bedziecie mogli rzucac razem slabymi tekstami i starac sie ukryc ze w prawdziwym zyciu jestescie slabi i samotni, dlatego wyladowujecie sie w sieci. |
|
|
|
|
|
W sumie to znam już odpowiedź na moje pytanie. Jak według was roman powinien się do was zwracać? Na prawdę jesteś tak ślepy, że pytasz, czy tylko takiego udajesz? Odpowiedź: normalnie, kulturalnie, ze standardowym szacunkiem, jakiego się wymaga od każdej osoby w stosunku do każdej innej... Ale ja nie ukrywam że mi brakuje :D No trochę mu zazdroszczę bo sam bym się za Ciebie wziął ale ty nie szukasz zdrowej relacji i do końca życia będziesz przyjaźnić się i wiązać z jakimiś popaprańcami, ja już ci współczuję. Nie pawełku nie mam problemu ze zdrowym wyrażaniem swoich emocji, natomiast ty masz problem z ich tłumieniem bo wydaje ci się że jak czegoś nie powiesz to jesteś lepszy a prawda jest tak że jesteś zbyt słaby żeby być facetem i nie jesteś w stanie wyrażać swoich emocji co doprowadzi cię do nerwicy, jeżeli już nie cierpisz. Czego niby zazdrościsz, że zgadzamy się w pewnym temacie, to Ty już tworzysz powiązania jakoby było to równoważne ze związkiem, przez co włącza Ci się zazdrość? Jesteś dziecinnie niepoważny o.O' Zacznijmy od tego, że Ty nie masz zdrowych emocji. Ja nie tłumię negatywnych emocji, ja wybieram ich nie mieć (przy czym wyrażenie "negatywny" jest względne). Nie muszę się powstrzymywać przed poniżaniem innych, bo nie mam takiej ani chęci, ani potrzeby. Co więcej poniżanie nie ma nic wspólnego z męskością, a raczej z chamstwem. Do czego mnie próbujesz sprowokować, do wyzwisk? :D Chyba żartujesz, niżej spaść nie mogłeś?... Żadnych argumentów nie przedstawiasz, tylko prowadzisz jakieś chore gry uwikłane w problemy z egoizmem Twojego ego. Daruj sobie. Kończę z Tobą. Życzę Ci, aby Ci się wiodło jak najlepiej, naprawdę. 3maj się. |
|
|
|
|
|
|
Ja tam do was nawet nic nie mam, ale skoro już chcecie żebym o was coś powiedział, to w jaki sposób działacie, to proszę bardzo, nie ma problemu. Na początku byłem zdenerwowany, ale teraz mi trochę przykro ,miałem tego nie pisać bo to trochę poniżej pasa, no trudno wyciągneliście macie. Przykro Ci? a nie pomyslales ze nam moze byc przykro przez to co piszesz? masz co chciales :D |
|
|
|
|
|
|
Dagon, proponuje zebys zalozyl kolko wzajemnej adoracji romana :D Bedziecie mogli rzucac razem slabymi tekstami i starac sie ukryc ze w prawdziwym zyciu jestescie slabi i samotni, dlatego wyladowujecie sie w sieci. XD To wasze kółeczko całe dnie spędza na forum. Kiedy ja tu ostatnio byłem? mam swoje życie prywatne. W zasadzie to brakuje mi samotności. |
|
|
|
|
|
|
Dagon kochasz mnie? bo nikt mnie już nie kocha zostań mojom żonom.plz
|
|
|
|
|
|
|
Dagon kochasz mnie? bo nikt mnie już nie kocha zostań mojom żonom.plz Tak! Zróbmy ślub na forum 8s (IMG:http://www.lotrjewellery.com/images/the%20one%20ring%20lotr.jpg) Przyjmij obrączkę. |
|
|
|
|
|
WIEEEEEEM! OLŚNIŁO MNIE!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
Przenieśmy forum, zróbmy drugie lepsze, od nowa. Wszyscy się przeniosą, tylko Roman i spółka zostaną sobie tutaj :) Nie będzie też trzeba czekać na pozwolenia ulepszeń od PurpleCata, który chyba całkowicie zapomniał o tym forum. Rafał, co Ty na to? Będziesz w końcu mógł z'upgrade'ować forum ;) Hm? :3 Jedynie nie będzie się dało przenieść stąd dotychczasowej treści... :/ |
|
|
|
|
|
|
WIEEEEEEM! OLŚNIŁO MNIE!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD Przenieśmy forum, zróbmy drugie lepsze, od nowa. Wszyscy się przeniosą, tylko Roman i spółka zostaną sobie tutaj :) Nie będzie też trzeba czekać na pozwolenia ulepszeń od PurpleCata, który chyba całkowicie zapomniał o tym forum. Rafał, co Ty na to? Będziesz w końcu mógł z'upgrade'ować forum ;) Hm? :3 Jedynie nie będzie się dało przenieść stąd dotychczasowej treści... :/ Z Twoja latwoscia i szybkoscia pisania z pewnoscia na nowym forum nadrukujesz wiele ton tekstu:) Powodzenia w inicjatywie - w koncu napisales cos z czym sie w zupelnosci zgadzam:D |
|
|
|
|
|
|
Oj ludzie, zero poczucia humoru czy ironii. Na siłę chcecie być fajni w oczach każdego. Spinać się dalej, bo się fajnie czyta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paweł ja wiem że ty byś chciał rzomdzić i dzielić nie trudno zgadnąć że jeteś skupiony tylko na sobie i swoich widzimisię, wszystkich krytykujacych ciebie zamknalbys w wiezieniu:D
|
|
|
|
|
|
|
ANKIETA - wybór moderatora rezerwowego.
Zapraszam do wyboru jednego nowego moderatora posiłkowego. Oferuję moją kandydaturę. Obiecuję zrobić tu porządek. Obiecuję wam drugą Japonię albo drugi Tybet do wyboru. Tak czy owak każdy będzie musiał nauczyć się medytować nawet taki masa nauczy się tego. Każdy głosujący ma prawo oddać jeden głos. Nie ma możliwości zmiany głosu. Jeśli odda się głos na jedną osobę, to nie ma możliwości oddania kolejnego głosu w późniejszym czasie. Czas trwania ankiety - 3 dni. EDIT: w wyniku tajnego głosowania PURPLE KAT'em został oryginalny PURPLE KAT i powiedział że nie ma mozliwości dziedziczenia tego tytułu bo to nie Watykan. PURPLE KAT podobnie jak Pan Papież Franciszek ceni sobie skromność i prostotę dlatego PURPLE KAT może być tylko jeden ! |
|
|
|
|
|
|
ANKIETA - wybór moderatora rezerwowego. Zapraszam do wyboru jednego nowego moderatora posiłkowego. Oferuję moją kandydaturę. Obiecuję zrobić tu porządek. Obiecuję wam drugą Japonię albo drugi Tybet do wyboru. Tak czy owak każdy będzie musiał nauczyć się medytować nawet taki masa nauczy się tego. Każdy głosujący ma prawo oddać jeden głos. Nie ma możliwości zmiany głosu. Jeśli odda się głos na jedną osobę, to nie ma możliwości oddania kolejnego głosu w późniejszym czasie. Czas trwania ankiety - 3 dni. EDIT: w wyniku tajnego głosowania PURPLE KAT'em został oryginalny PURPLE KAT i powiedział że nie ma mozliwości dziedziczenia tego tytułu bo to nie Watykan. PURPLE KAT podobnie jak Pan Papież Franciszek ceni sobie skromność i prostotę dlatego PURPLE KAT może być tylko jeden ! Zapraszam do wyboru jednego nowego moderatora posiłkowego. Wyspiarz jest git, może zostać moją prawą ręką :P |
|
|
|
|
|
paweł ja wiem że ty byś chciał rzomdzić i dzielić nie trudno zgadnąć że jeteś skupiony tylko na sobie i swoich widzimisię, wszystkich krytykujacych ciebie zamknalbys w wiezieniu:D Kochany Romku, jak powtarzałem to nie raz, jestem otwarty na krytykę, tylko konstruktywną i popartą argumentami, nie zaś nastawioną na niepoparte merytoryką poniżanie. I nie jestem skupiony na sobie, bo piszę te całe tony tekstu głównie dla innych. Ale wiesz co? Chyba właśnie pora zająć się bardziej sobą i życiem poza internetem. Arivederci... PS: No wyspiarz morze być. Jest chętny, rzetelny, ma dobre intencje i kulturę osobistą na wysokim poziomie. Daję mu swój vote, jak coś. |
|
|
|
|
|
|
już chyba trzeci raz w ciągu paru lat odchodzisz:D może znajdź sobie przyjaciół i dziewczynę która będzie do ciebie miała cierpliwość widzisz takie twoje pisanie nic nie daje to nic nie zmienia ani nie zmieni do tego trzeba mieć szczęście i nikt nie wie jak to się dzieje dlatego ci wszyscy nauczyciele nie są w stanie nic dać swoim uczniom bo sami nie wiedzą jak te zmiany zaszły w ich życiu, to nie chodzi o to żeby się lizać po jajkach argumentami i wynajdywać logiczne wytłumaczenia wszystkiego bo życie samo w sobie jest kompletnie neilogiczne to umysł podejmuje próby usystematyzowania umysł chce żeby wszytsko stało się znajome, a tak nie jest, ty wszystko systematyzujesz to nie o to chodzi, w duchowości chodzi o to żeby oddać kontrolę całkowicie się poddać i przestać wytwarzać wnioski a nie budować nowe konstrukcje słowne i logicznie argumentować, w skrócie nie stać się inteligentnym w dyskusji tylko totalnym głupcem
|
|
|
|
|
|
|
TRUDNE SPRAWY, odc.3 pt "GDZIE TAK NAPRAWDĘ JEST PURPLE KAT?" |
|
|
|
|
|
|
lol dzięki za to wyspiarz
|
|
|
|
|
|
już chyba trzeci raz w ciągu paru lat odchodzisz:D może znajdź sobie przyjaciół i dziewczynę która będzie do ciebie miała cierpliwość widzisz takie twoje pisanie nic nie daje to nic nie zmienia ani nie zmieni do tego trzeba mieć szczęście i nikt nie wie jak to się dzieje dlatego ci wszyscy nauczyciele nie są w stanie nic dać swoim uczniom bo sami nie wiedzą jak te zmiany zaszły w ich życiu, to nie chodzi o to żeby się lizać po jajkach argumentami i wynajdywać logiczne wytłumaczenia wszystkiego bo życie samo w sobie jest kompletnie neilogiczne to umysł podejmuje próby usystematyzowania umysł chce żeby wszytsko stało się znajome, a tak nie jest, ty wszystko systematyzujesz to nie o to chodzi, w duchowości chodzi o to żeby oddać kontrolę całkowicie się poddać i przestać wytwarzać wnioski a nie budować nowe konstrukcje słowne i logicznie argumentować, w skrócie nie stać się inteligentnym w dyskusji tylko totalnym głupcem Bo odchodzę na pewien czas, nie permanentnie. Wszystko coś zmienia. Że ty nie wiesz jak twoje zmiany zaszły w twoim życiu, nie znaczy, że u innych tak jest. Świat nie jest chaotyczny, jest uporządkowany, a więc do zrozumienia w pewnym zakresie, a to że jest przy tym nieskończony, to swoją drogą, ale to nie przeszkadza rozumieć pewnych jego aspektów. Najpierw się uczysz korzystać z programu, potem jak działa program, potem uczysz się jak działa tworzenie programów, potem jak działa działanie tworzenia programów... Ty zdaje się utknąłeś zaraz po tym, jak dowiedziałeś się jak działa program i próbujesz wszystkim wmówić, że skoro ty dalej nie zabrnąłeś w rozumieniu, to dalej się nie da... W duchowości z pewnością nie chodzi o poniżanie drugiej osoby, która jest innym tobą. Widać po twoim zachowaniu i tym, co i jak piszesz, mało wiesz o duchowości, a próbujesz o niej pouczać. W duchowości nie chodzi o to, aby oddać kontrolę i przestać wytwarzać wnioski, lecz chodzi o to, aby osiągnąć równowagę pomiędzy świadomym odbieraniem wrażeń i ich tworzeniem w rzeczywistości, oraz aby przestać wytwarzać fałsz, a zacząć szczerze i mądrze dążyć do tego, czego się pragnie, a każda istota pragnie wrażeń, pozytywnych wrażeń, jak najwięcej ich. Te pozytywne wrażenia w swej prawdziwej formie objawiają się dopiero gdy wykroczy się poza dualizm dobrych i złych doświadczeń i zrozumie, że wszystkie są ze sobą powiązane i dążą ewolucyjnie do tego pozytywu (z braku lepszego słowa, używam właśnie tego). "[...] w skrócie nie stać się inteligentnym w dyskusji tylko totalnym głupcem" Nie rozśmieszaj nikogo, wiesz? Chcesz powiedzieć, że ty prowadzisz inteligentne dyskusje? Może w tym poście wreszcie coś zargumentowałeś, ale co przedtem? Może mój głupi błąd, że próbuję słowami wskazać na coś, co jest niewytłumaczalne w słowach i mam nadzieję, że ktoś to zrozumie, i taka osoba jak ty potem patrzy na palec, zamiast na księżyc, gdy palcem jej wskazać księżyc... Nie próbuję tego wyjaśnić w słowach, bo to trzeba doświadczyć samemu, o czym też pisałem, ale przynajmniej próbuję wskazać, dając merytoryczne argumenty i skupiając się na suchej logice, którą próbuję z jakimś przybliżeniem opisać to, co wynika sponad logiki. Nie da się logiką odtworzyć tego w drugą stronę, ale da się dzięki temu skupić na tym swoją uwagę. Zaś to co ty robisz, to zaniechanie niemal wszelkiej inteligencji w dyskusji i chcąc wskazać na brak sensu wyjaśniania czegoś słowami, co nieopisywalne, robisz coś zupełnie innego - obrażasz i poniżasz ludzi, oraz tworzysz grę w odbijanie piłeczki przez niezrównoważone ego w zupełnie odbiegającym od sedna kierunku. Totalnie to się nie trzyma kupy. A jak napisałem, nie próbuję wyjaśnić tego, co nieopisywalne, ale jedynie na to wskazać, jedynie przybliżyć. A to jest akurat możliwe za pomocą słów, choć dosyć trudne i nie zawsze wychodzi, bo to zależy od wszystkich stron dyskusji, nie tylko od jednej. Ale do tego służy forum. Więc nie mów tu o tym, kto jest inteligentny, a kto głupcem, bo niestety wykazujesz swoją obłudę, hipokryzję i zakłamanie samego siebie :/ Pa. |
|
|
|
|
|
|
już chyba trzeci raz w ciągu paru lat odchodzisz:D może znajdź sobie przyjaciół i dziewczynę która będzie do ciebie miała cierpliwość widzisz takie twoje pisanie nic nie daje to nic nie zmienia ani nie zmieni do tego trzeba mieć szczęście i nikt nie wie jak to się dzieje dlatego ci wszyscy nauczyciele nie są w stanie nic dać swoim uczniom bo sami nie wiedzą jak te zmiany zaszły w ich życiu, to nie chodzi o to żeby się lizać po jajkach argumentami i wynajdywać logiczne wytłumaczenia wszystkiego bo życie samo w sobie jest kompletnie neilogiczne to umysł podejmuje próby usystematyzowania umysł chce żeby wszytsko stało się znajome, a tak nie jest, ty wszystko systematyzujesz to nie o to chodzi, w duchowości chodzi o to żeby oddać kontrolę całkowicie się poddać i przestać wytwarzać wnioski a nie budować nowe konstrukcje słowne i logicznie argumentować, w skrócie nie stać się inteligentnym w dyskusji tylko totalnym głupcem Znajdź poszanowanie w twoich wypowiedziach w stosunku do ludzi. ,,Znajdz sobie przyjaciół, dziewczynę....'' Znajdz w sobie to co bardziej człowiecze od zwierząt, nie narzucaj ludziom swoich wartości. W skrócie dyskusje mogą zawierać słowa, ciekawą składnie... Nie to czyni nas lepszym a wyrozumiałość większą od pogłębiających nas w myśleniu o tym co w naszym przekonaniu jest silniejszym środkiem budulca naszego Ego ;) Szanujcie sie... |
|
|
|
|
|
|
ale skąd masz pewność że jest tak jak piszesz ? paweł skoro wiesz że nie da się wytłumaczyć czegoś logicznie to po co to robisz? powinieneś zdać sobie sprawę że to nie ma sensu nic tym nie osiągniesz
|
|
|
|
|
|
|
Ja kce być moderatorem zgłąszam swojo kandydature.
Głosujcie na mnie, a Jutro będzie lepsze. |
|
|
|
|
|
|
„Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić - to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz.”
- Albert Einstein |
|
|
|
|
|
|
JAk mnie wybierzeta to:
-offtopów nie będzie -obrażania nie będzie -banów nie będzie niczego nie będzie. Pavvel - nie odchódź.... źeś focha puścił :D Roman daj zesz mu na tydzień moda czy cuś - pobawi się chłopak i mu przejdzie:D Ten temat jest "gupi" aż do śmiechu- sprawa drogi Pavvle jest prosta aż do bólu - przeszkadza ci jakiś post w temacie bo jest nie na temat bądź obraża innych itp - wysyłasz raport i problemu ni ma. Obruszyłeś się nie wiadomo za co i na kogo - Twist jak każdy inny użytkownik może wyrażać swoją opinię. Jak ci się nie podoba jego post to jest szansa że Warminka lub Zbychu go usunie jak to zgłosisz. Ba nawet Roman pewno usunie bo często tak robi:D Zrobiłeś z igły widły napuszyłeś się i strzeliłeś fioletowego natchnionego i duchowego focha:D A jak ktoś Twista nie zna i czai jego poczucia humoru - no cóż - czasem go Suty Swendzom:D |
|
|
|
|
|
|
A PS.
Na mnie Twistu nawet na zlotach mówi Dejmon czy jakoś tak (Weź przypomnij Roman) i ani mi się śni za to się na niego obrażać:D No chyba że ktoś w nicku zawarł całe swoje EGO i filozofię :D Ale Guwnard:D Mnie rozwalił :D Chłopaki więcej dystansu:D |
|
|
|
|
|
|
JAk mnie wybierzeta to: -offtopów nie będzie -obrażania nie będzie -banów nie będzie niczego nie będzie. NAWET FORUM!!! Pavvel - nie odchódź.... źeś focha puścił :D Roman daj zesz mu na tydzień moda czy cuś - pobawi się chłopak i mu przejdzie:D Ten temat jest "gupi" aż do śmiechu- sprawa drogi Pavvle jest prosta aż do bólu - przeszkadza ci jakiś post w temacie bo jest nie na temat bądź obraża innych itp - wysyłasz raport i problemu ni ma. Obruszyłeś się nie wiadomo za co i na kogo - Twist jak każdy inny użytkownik może wyrażać swoją opinię. Jak ci się nie podoba jego post to jest szansa że Warminka lub Zbychu go usunie jak to zgłosisz. Ba nawet Roman pewno usunie bo często tak robi:D Zrobiłeś z igły widły napuszyłeś się i strzeliłeś fioletowego natchnionego i duchowego focha:D A jak ktoś Twista nie zna i czai jego poczucia humoru - no cóż - czasem go Suty Swendzom:D |
|
|
|
|
|
|
Aż mi się sprawa z DS em przypomniała - jak te wszystkie duchowo rozwinięte istoty jeździły po nim - a robi człowiek na prawdę fajne do rzeczy filmy ostatnio - w odróżnieniu od bełkotu tu uprawianego. Po prostu mam wrażenie że ludziom się fora pomyliły - zawsze jest jakieś ejoba czy eioba czy takie tam - i tam można wróżenie z kart systematyzować.
A o ile dobrze jeszcze czytam to w pasku tytułu jest wpisane oobe.pl a nie piramidy.pl czy czakry pl. czy ujemuje.pl. I nie jest to istotne czy oobe się wyczerpało czy nie - bo to nie ma nic do rzeczy. No bo co - jak w temacie głucho to zmieniamy tematyke forum? Bez sensu. Ja sugeruję zmianę forum takim osobom - wszyscy z tym się będą lepiej czuli - łącznie z Tymi osobami że są we właściwym miejscu i piszą o właściwych rzeczach dla tego miejsca przeznaczonych. A zdradzę wam tajemny sekret i tajemnicę - wiecie że można się zarejestrować na dwóch forach??? Bajer co? A na trzech to nie próbowałem. Pewnie nie. Bo ja akurat słucham Blood Scandinavian Terror Metalu ;D więc tu będę paćkał takie tematy i będę wielce oburzony czemu ktoś się na to obrusza. Proponuję przemianować oobe.pl na FORD.pl czyli Forum O Rozwoju Duchowym .pl |
|
|
|
|
|
|
Aż mi się sprawa z DS em przypomniała - jak te wszystkie duchowo rozwinięte istoty jeździły po nim - a robi człowiek na prawdę fajne do rzeczy filmy ostatnio - w odróżnieniu od bełkotu tu uprawianego. Po prostu mam wrażenie że ludziom się fora pomyliły - zawsze jest jakieś ejoba czy eioba czy takie tam - i tam można wróżenie z kart systematyzować. A o ile dobrze jeszcze czytam to w pasku tytułu jest wpisane oobe.pl a nie piramidy.pl czy czakry pl. czy ujemuje.pl. I nie jest to istotne czy oobe się wyczerpało czy nie - bo to nie ma nic do rzeczy. No bo co - jak w temacie głucho to zmieniamy tematyke forum? Bez sensu. Ja sugeruję zmianę forum takim osobom - wszyscy z tym się będą lepiej czuli - łącznie z Tymi osobami że są we właściwym miejscu i piszą o właściwych rzeczach dla tego miejsca przeznaczonych. A zdradzę wam tajemny sekret i tajemnicę - wiecie że można się zarejestrować na dwóch forach??? Bajer co? A na trzech to nie próbowałem. Pewnie nie. Bo ja akurat słucham Blood Scandinavian Terror Metalu ;D więc tu będę paćkał takie tematy i będę wielce oburzony czemu ktoś się na to obrusza. Proponuję przemianować oobe.pl na FORD.pl czyli Forum O Rozwoju Duchowym .pl DS upadł na skale wszechświata nawet super inteligetne istoty, niemogły wytrzymać i go wyśmiały. Proponuje przemianować na BMWpl Będe Mniej Wiedział.pl |
|
|
|
|
|
|
Deimond żałosny jesteś:) Pieprzysz o tym, że to forum o oobe a sam o nim w ogóle nic nie piszesz i zakładasz jakiś temat ze śmiesznymi cytatami:) Porażka:)
Masz chłopie dość piramid to ok, ale przypominam, że Ty najwięcej plułeś się w tym temacie zatem nie świruj teraz. Załóż jakiś temat o doświadczeniach oobe czy coś generalnie o oobe i odwal się od tematów, które Cię nie interesują. Ktoś karze Ci je czytać? Skoro moderacja ich nie usuwa to oznacza, że można takie tematy zakładać i toczyć polemiki. Nie wprowadzaj jakiejś cenzury stary i jak napisałem...czytaj to co Ciebie interesuje i tyle. |
|
|
|
|
|
|
Ja żałosny a Ty Zielony:D Ja nie wprowadzam cenzury - niech piramidy siedzom w hydeparku - ale niech nikt nie próbuje przeprowadzić rewolucji aby tematy duchowe na oobe.pl były na pierwszym miejscu i nikt nie ma prawa ich poruszać ani się przeciwstawiać. - bo to nie w tym rzecz. Rozumiesz Zielu teraz? Bo znowu starasz się sprowokować. Udzielam się bo z mojego punktu widzenia nie mogę pozwolić aby szerzyła się tu ciemnota. Dla Ciebie to otwarty umysł.Ty tego punktu widzenia nie rozumiesz i ok. Pewnie dla tego się ścieramy.
Jak wiesz jest wiele prawd - i nie da się tak aby była jedna i Twoja:D To właśnie otwarty umysł charakteryzuje się tym iż przyjmuje nawet te głupie fizycznie udowodnione i oficjalne prawdy za możliwe i prawdziwe:) |
|
|
|
|
|
ale skąd masz pewność że jest tak jak piszesz ? paweł skoro wiesz że nie da się wytłumaczyć czegoś logicznie to po co to robisz? powinieneś zdać sobie sprawę że to nie ma sensu nic tym nie osiągniesz Mam pewność, że jest to względnie całkiem niezłe przybliżenie tego, jak jest i myślę że warto znać ten punkt widzenia... Napisałem też, że nie piszę tego, by coś wytłumaczyć, tylko na coś wskazać... Ile razy mam się powtarzać? :/ ... Ma sens, o ile osoba która jest potencjalnym odbiorcą, ma podobną bazę doświadczeń i wolę zrozumienia mojego punktu widzenia, nie zamyka się na nowe i patrzy na księżyc, jak jej go wskazać palcem, a nie zatrzymuje się na palcu. „Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić - to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz.” - Albert Einstein Albert Einstein nie jest wyrocznią, żeby twierdzić, że coś jest prawdą tylko dlatego, że Albert Einstein tak powiedział. Choć powiedział sporo mądrych rzeczy, to one są mądre, bo są mądre, a nie dlatego, że wypowiedział je Albert Einstein. |
|
|
|
|
|
|
No to jak Pavvel ? Mody mogom zostać czy ich pszegonisz gdzie piepsz rośnie - Twist na kolana:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albert Einstein nie jest wyrocznią, żeby twierdzić, że coś jest prawdą tylko dlatego, że Albert Einstein tak powiedział. Choć powiedział sporo mądrych rzeczy, to one są mądre, bo są mądre, a nie dlatego, że wypowiedział je Albert Einstein. No tak - ale mądre - będą dla Ciebie wtedy kiedy Ty uznasz że są mądre bo Ci akurat pasują - lub pasują do Twojego widzi mi się. Czyli teoria względności - też Albert -on przejrzał Cie na wylot:D |
|
|
|
|
|
|
No tak - ale mądre - będą dla Ciebie wtedy kiedy Ty uznasz że są mądre bo Ci akurat pasują - lub pasują do Twojego widzi mi się. Czyli teoria względności - też Albert -on przejrzał Cie na wylot:D Czy teoria A. Einsteina obejmuje astral? i Polske - wiadomo że "polak potrafi";) |
|
|
|
|
|
|
Deimond, ale Twoja walka z ciemnotą polega na ty, żeby bronić teorii grobowca? Obejrzałeś ten filmik co zapodała iumi? Czyli Ci wszyscy ludzie to ciemniacy, tak? Wg Ciebie Wielką Piramidę jest łatwo zbudować i to jest dopiero ściema bo dzisiaj przy najnowszych osiągnięciach technologicznych nie dalibyśmy rady jej zbudować przy zachowaniu takiej precyzji na samym szczycie czyli zero odchylenia. No, ale wtedy taką precyzję zachowano przy pomocy pił i dłut i oka - niwelatora:) No spoko...ja też będę walczył z ciemnotą wskazując absurdalne dowody jak skradziony cheops.
|
|
|
|
|
|
|
Deimond, ale Twoja walka z ciemnotą polega na ty, żeby bronić teorii grobowca? Obejrzałeś ten filmik co zapodała iumi? Czyli Ci wszyscy ludzie to ciemniacy, tak? Wg Ciebie Wielką Piramidę jest łatwo zbudować i to jest dopiero ściema bo dzisiaj przy najnowszych osiągnięciach technologicznych nie dalibyśmy rady jej zbudować przy zachowaniu takiej precyzji na samym szczycie czyli zero odchylenia. No, ale wtedy taką precyzję zachowano przy pomocy pił i dłut i oka - niwelatora:) No spoko...ja też będę walczył z ciemnotą wskazując absurdalne dowody jak skradziony cheops. Pomyliły Ci się tematy :) Zaśmiecasz:) Nie zamierzam wchodzić z Tobą w dyskusję w tym(o wyborach moda) temacie - za duży Trollu jesteś:) Masz prawo :) wskazuj na takie dowody:) Możesz potrolować na historycy.org - bedziesz tam mial szerokie pole do popisu do udawadniania ludziom jak na podstawie serialu Ancient Aliens stałem się ekspertem od piramid. Mnie uj obchodzi jakaś tam wyimaginowana energia której tak naprawdę nawet nie dotkniesz w swoim życiu - bo pierdzisz w stołek i chlejesz browary. Ważniejsza dla Ciebie jest ta wiara niż tego doświadczyć. Ty woli wierzyć niż tam pojechać. Sprzedaj butelki - nie chlej piwska - pozbieraj na bilet - a za 200 zł spokojnie tam zalecisz:) Tylko wolisz pierniczyć w co wierzysz niż czegoś doświadczyć. |
|
|
|
|
|
|
Tych dwóch zaraz się pobije(IMG:http://3.bp.blogspot.com/-z_7xz9u4G2I/T95Xr21WtPI/AAAAAAAADiM/icT6XHPzFHs/s640/kibole-kibice-policja-walka-pap-490.jpeg)
|
|
|
|
|
|
|
Nie pobije - ja radzę Zielowi bo tak samo miałem. Ale chciałem pojechać do Albanii - pojechałem Zwarłem poślady i zrobiłem co chciałem a nie narzekałem. Tak samo z mieszkaniem w wielkim mieście coś z Tym trzeba zrobić a nie o Tym w kółko gadać - to takie bablanie niemocy. A o takie rzeczy trzeba niestety ciężko powalczyć - A Zielu mam wrażenie że straciłeś motywację . Jebnij wszystko co Ci przeszkadz w kąt i tyle. Pisanina o tym nic Ci nie pomoże.
A chodzi mi o to na co mieliście przykład - że nawet w temacie o wyborach moda(zbawnym bo zabawnym) - zielu musi pisac o piramidach - toż to przecie już paranoja. Te nowy Purple kat - ty chyba dawno w pingwini pysk nie dostałeś:D |
|
|
|
|
|
|
Nie pobije - ja radzę Zielowi bo tak samo miałem. Ale chciałem pojechać do Albanii - pojechałem Zwarłem poślady i zrobiłem co chciałem a nie narzekałem. Tak samo z mieszkaniem w wielkim mieście coś z Tym trzeba zrobić a nie o Tym w kółko gadać - to takie bablanie niemocy. A o takie rzeczy trzeba niestety ciężko powalczyć - A Zielu mam wrażenie że straciłeś motywację . Jebnij wszystko co Ci przeszkadz w kąt i tyle. Pisanina o tym nic Ci nie pomoże. Jestem OBEdzienikarzem ;p a to mój nagłówek: "To nie będzie bitwa to będzie masakra" |
|
|
|
|
|
|
Jestem OBEdzienikarzem ;p a to mój nagłówek: "To nie będzie bitwa to będzie masakra" Te nowy Purple kat - ty chyba dawno w pingwini pysk nie dostałeś Tak żebyś zakrył się płetfolami :D Do twarzy ci będzie z płetfami w dziobie:D Podjudzacz ... może KittyKat:D Albo PussyCat:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś?
Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) |
|
|
|
|
|
|
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś? Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych - ty na podstawie czego? przypomnij mi bo zapomniałem:) Jedź z dzieckiem - takiś słaby że sam byś chciał jechać? I zobacz co robisz - znowu wchodzisz na temat o piramidach - a domagasz się dobrej moderacji:) Dostał byś już warna od razu - albo bana za śmiecenie przy normalnej moderacji:) Także wyliż Twistowi jajka co go o brak posądzałeś - bo nie jest koleś taki zły:) Nie chce mi się z Tobą gadać - bo czuję że wracam do historii Twojego zapętlonego umysłu. A nużą mnie ludzie mówiący cały czas o tym samym. Wiesz co jak Ci to pomoże to napiszę piramidy to moc potęga , energia i inne głupoty - lepiej Ci:) No to fajnie. Sończmy ten temat. Masz rację cokolwiek napiszesz:) |
|
|
|
|
|
|
Foks napisz scenario jak Deimond przyznał Zilarzowi rację o piramidach:) Będzie koniec:) Forum do kasacji:D
|
|
|
|
|
|
|
Będziesz miał dziecko to pogadamy:) Tacy "tatusiowie" jak Ty zawsze są najmądrzejsi, wyluzowani i wydaje im się, że zawsze jest luzik. Mój umysł jest zapętlony a Twój nie...nie zapominaj się, że rodzisz się u umierasz..czyżbyś nie był zapętlony?
Dlaczego mam lizać Twistowi jajka? Sam wyliż mu jajka i dupę jeśli masz ochotę. Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych I do jakich wniosków doszli jeśli chodzi o czarną dziurę? Już nie jest tylko pożeraczem?:) Co z białą dziurą? Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) |
|
|
|
|
|
|
Białą dziurę mam w dupie:D
Popisz się - masz pole:) i masz rację - ODDAJCIE BIAŁĄ DZIURĘ!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) Aha - i co zamierzasz z tym zrobić - bablać tak na wszystkich forach? Jaki masz przepis? No bo chyba masz? Nie stać Cie na odwagę aby zrobić to co chcesz ? |
|
|
|
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj.
Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. |
|
|
|
|
|
|
Ja liże Twistowi suty bo go swendzom - mruczy bardzo jest zadowolony:)
Piramid nie chcemy bo to mało przyjemne:D |
|
|
|
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj. Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. W jakim temacie? W śmiesznym cytatach z form? W żadnym przypadku:) Chodziło o spuszczenie z Tonu - aby nabrać dystansu- dzis godzinę szukałem jednego cytatu z notatników(niestety poległem bo dużo tego - a to dawno było). Zauważ że nie zwarłem tam nicków. Ot ta k mi wpadło do głowy a szczeże to bardziej robercik mnie bardziej rozbawił z Nowym Purple Catem:D Daj se człowieku na luz i się zdystansuj bo się napuszasz jak Jodła Gajowa:D W ogóle się tak spieniliście że ni szyszki nie wciśniesz:D |
|
|
|
|
|
|
Ty już nawet piszesz jak on. Zero oryginalności i pewnie też takie są Twoje te cale ooba i dlatego nie dzielisz się swoimi doświadczeniami bo nie ma czym. Liż mu liż.
Takie to forum o oobe właśnie, gdzie nikt nie pisze o swoich podróżach astralnych:) Czemu zatem się dziwić, że powstają tematy światopoglądowe skoro nikt tu nie chce pisać czego ostatnio doświadczył, co poznał, kogo? Ty Deimond mógłbyś wreszcie coś o oobe napisać? Kiedy ostatnio je miałeś i co doświadczyłeś? Nie napuszam się tylko Ciebie drażni temat o piramidach a zakładasz jakiś drętwy temat z cytatami:-] |
|
|
|
|
|
|
Ty już nawet piszesz jak on. Zero oryginalności i pewnie też takie są Twoje te cale ooba i dlatego nie dzielisz się swoimi doświadczeniami bo nie ma czym. Liż mu liż. Takie to forum o oobe właśnie, gdzie nikt nie pisze o swoich podróżach astralnych:) Czemu zatem się dziwić, że powstają tematy światopoglądowe skoro nikt tu nie chce pisać czego ostatnio doświadczył, co poznał, kogo? Ty Deimond mógłbyś wreszcie coś o oobe napisać? Kiedy ostatnio je miałeś i co doświadczyłeś? Podziel się swoimi - moje są ostatnio doświadczenia dość intymne więc nie dzielę się z nimi z byle kim ale z bliskimi znajomymi(Zyga wie):) Napisz czego doświadczyłeś o piramidach:) Ale to chyba dalej nie to forum:D Poza tym napisz mi jaki związek mają piramidy z oobe? Że że tak się wyrażę zasrywasz forum obbe tematami o piramidach ? A że zakładam dla śmiechu - bo nie było. Lepsze to niż temat z nowo wynalezionym filmem z Youtuba z dopiskiem - Co o tym myślicie? Bez żadnej interpretacji - analizy tylko z płytkim tekstem co o tym myślicie. Co za bzdura - tak można by przenieść cały youtube na to forum. Dobra - idę uprawiać życie prywatne - ostatnie zdanie będzie zielarza:D |
|
|
|
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Właśnie udowadniacie to co udowodnione zostało dawno przez historie że w Polsce jednak musi być monarchia. Musi być władca absolutny który wszystko ogarnie i wszystkich ustawi :D
. |
|
|
|
|
|
|
Ty w ogóle nie dzielisz się swoimi doświadczeniami o oobe na tym forum i nie zasłaniaj się intymnościami:) Co tylko intymne masz?
Ja teraz nic nie prowokuje. Po prostu skoro drażnią Cię piramidy to pisz o oobe:) W czym problem stary?:) |
|
|
|
|
|
|
Ty w ogóle nie dzielisz się swoimi doświadczeniami o oobe na tym forum i nie zasłaniaj się intymnościami:) Co tylko intymne masz? Ja teraz nic nie prowokuje. Po prostu skoro drażnią Cię piramidy to pisz o oobe:) W czym problem stary?:) Tylko pytanie dlaczego w każdym temacie nie tyczącym się piramid je wpierniczasz? to z forum jest coś nie tak czy z Tobą? Podobnie Pavvel - nie ważne jaki temat wałkuje rozwój duchowy. Offtop jak cholera. Ja rozumiem że masz swój blog - ale to tam się wyżyj:D |
|
|
|
|
|
|
Każdym temacie? :) Chyba coś Ci się pomieszało bo jest wiele tematów, gdzie nawet głosu nie zabrałem zatem skoro nie zabrałem głosu to ...:)
To co z tymi Twoimi oobe?:) To forum o oobe to może się nimi podzielisz z ludźmi? Czy tylko stać Cię, aby założyć temat ze śmiesznymi cytatami:) |
|
|
|
|
|
|
Każdym temacie? :) Chyba coś Ci się pomieszało bo jest wiele tematów, gdzie nawet głosu nie zabrałem zatem skoro nie zabrałem głosu to ...:) To co z tymi Twoimi oobe?:) To forum o oobe to może się nimi podzielisz z ludźmi? Czy tylko stać Cię, aby założyć temat ze śmiesznymi cytatami:) Będziesz się tak powtarzał - jak uznam coś za stosowne to ujawnię to w notatnikach - gdzie Twoje? Podzielisz sie ? CZy będziesz zakładł tematy o piramidach?Powiedz co sam odkryłeś o piramidach? Bo chyba nic - wszystko co piszesz to nie Twoje przeżycia i doświadczenia. Czy jesteś papugą? Czy jesteś magnetofonem - tubą? Jeśli nie mam nic do powiedzenia to nie mówię i nie peplam bo usłyszałem:D |
|
|
|
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy...
Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. Piramidy otworzyły mi oczy na historię cywilizacji ziemskich. Ty wierzysz, że twoimi przodkami są małpy a ja wiem, że to brednia bo na ziemi zaistniała kolonizacja. Ewolucja szła swoją drogą, ale z nami nie ma nic wspólnego. Jak skolonizujemy Marsa to będzie oznaczało, że "marsjańscy ludzie" mieli przodków "marsjańskie małpy"?:) Ty jesteś taką tubą. Nic nie podważasz. Wszystko łykasz. Oficjalne teorie są dla Ciebie święte a ja jest zwyczajnie zacząłem weryfikować i dostrzegłem całą masę zakłamań, przeinaczeń i błędnych interpretacji. Warto było bo nie nie wierzę ślepo w to co piszą w książkach. |
|
|
|
|
|
Nie w każdym Deimond i tylko tam, gdzie rozmowa do tego nawiązuje. A nawet lepsze to, niż w każdym temacie jeżdżenie i wyśmiewanie innych osób. Przecież to offtop :D Załóż odrębny temat, gdzie będziecie sobie jeździć ;) Ha, czemu wcześniej nikt na to nie wpadł :D
|
|
|
|
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy... Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. I dlatego powinniśmy zmienić tematykę na piramidy:D Bo ty sobie udowodniłeś? |
|
|
|
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy... Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. Piramidy otworzyły mi oczy na historię cywilizacji ziemskich. Ty wierzysz, że twoimi przodkami są małpy a ja wiem, że to brednia bo na ziemi zaistniała kolonizacja. Ewolucja szła swoją drogą, ale z nami nie ma nic wspólnego. Jak skolonizujemy Marsa to będzie oznaczało, że "marsjańscy ludzie" mieli przodków "marsjańskie małpy"?:) Ty jesteś taką tubą. Nic nie podważasz. Wszystko łykasz. Oficjalne teorie są dla Ciebie święte a ja jest zwyczajnie zacząłem weryfikować i dostrzegłem całą masę zakłamań, przeinaczeń i błędnych interpretacji. Warto było bo nie nie wierzę ślepo w to co piszą w książkach. Drogi Zielu to wygląda inaczej - Ty zatrzymałeś się tam gdzie ja się nie zatrzymałem bo przeszedłem przez to spiskowanie itp. I powróciłem do nauki. A ty zostaleś w wyimaginowanym świecie ze znakami zapytania. Więc Ci mówie - Tak oczywiście masz rację - towszystko prawda tylko co z tym dalej masz zamiar zrobić? Trąbić jak bardzo nikt nie chce tego badać -powalcz o to. Postaraj się aby piramidy generowały energię a nie pierdoisz trzy po trzy. Mnie Twoje pierdolenie nie przekonuje ani ciut ciut. Bo widze zakłamanie w źródłach. I to fizycznie wyjaśnialne. Chcesz aby istnieli kosmici - to ich poszukaj i przyprowadź nikt Ci nie zabrania. Chcesz zbadać czy w jądrze ziemi istnieje jakaś cywilizacja - droga wolna - nawet kupię Ci szpadel. Popieram:D Tylko Twój problem tkwi w tym że to tak naprawdę Cie nie interesuje czy to prawda. Interesuje Cie tylko samo wierzenie i nie chcesz znać prawdy.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |