|
|
![]() ![]() |
28.12.2013 - 19:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Prosze o usunieńcie całkowite konta z forum, wraz z moim postami, blogiem, itp.
I to jak w naszybszym termininie. Żegnam... ps: ewantualnie to moge sam to zrobić w www.oobe.pl/park/admin nick to: PurpleCat, a hasło zatrzymam dla siebie ;) PurpleCat fajną masz baze danych, napraw ją bo mam dostepn do DROP [database] ;) Popraw zabezpieczenia, bo dane użytkowników są interesujące jak widziałem w tabeli. Doniezobaczenia |
|
|
|
28.12.2013 - 19:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Usuń mnie !!! Nikt nie ma nic przeciw ;)
|
|
|
|
28.12.2013 - 20:12
|
|
|
To się usuń i nie marudź ;p
|
|
|
|
28.12.2013 - 21:43
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Prosze o usunieńcie całkowite konta z forum, wraz z moim postami, blogiem, itp. I to jak w naszybszym termininie. Żegnam... ps: ewantualnie to moge sam to zrobić w www.oobe.pl/park/admin nick to: PurpleCat, a hasło zatrzymam dla siebie ;) PurpleCat fajną masz baze danych, napraw ją bo mam dostepn do DROP [database] ;) Popraw zabezpieczenia, bo dane użytkowników są interesujące jak widziałem w tabeli. Doniezobaczenia Zapomniałeś się wylogować i ktoś pisał to z Twojego konta, czy sam się tak kompromitujesz? |
|
|
|
29.12.2013 - 10:59
|
|
|
no i wyszlo szydlo z worka .... ale zeby sie samemu "spalic" ???
Rafał myślę ze jesteś inteligentnym gościem, który nie wie w jaki sposób się ukierunkować w życiu. życzę ci więcej uśmiechu w życiu dziennym i dużo szczęście |
|
|
|
29.12.2013 - 11:06
|
|
|
Jestem przeciw usuwaniu postów rafałka, bo stanowią one materiał dowodowy jego niestabilności emocjonalnej oraz zagrożeń informatycznych dla tego forum.
|
|
|
|
29.12.2013 - 11:27
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
"Każda osoba, która bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego
nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 (art. 267. § 1 Kodeksu karnego). " |
|
|
|
29.12.2013 - 13:35
|
|
|
CYTAT Popraw zabezpieczenia, bo dane użytkowników są interesujące jak widziałem w tabeli. Masz w tej bazie rozmiar kalesonów, które nosze? :P Tak poza tym to mają twoje ip i przyznanie się do popełnienia przestępstwa. Jesteś w doopie. |
|
|
|
29.12.2013 - 17:45
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
rafal13-50 to nie on, czyli nie ja! |
|
|
|
29.12.2013 - 19:10
|
|
|
Moim skromnym zdaniem jesteś kolesiem z talentami - i gówniarsko chcesz się nimi popisać - udało Ci się (choć równie dobrze może to być sciema - poznałeś że istnieje taka baza danych i nie masz uprawnień jak i poznałeś ścieżkę logowania admina- choć również nie znasz hasła). Taki ot cienias z Ciebie szukający poklasku bo oobe nie wychodzi. Z tego co czytałem latasz na forum nobla liżąc mu tyłek za możliwość pokazania swoich umiejętności informatycznych.
DAm Ci człowieku młody radę - to jest forum o oobe - a nie o informatyce - chcesz się popisać to wyskocz i zhakuj przeznaczone do tego forum - popisy na tym nic Ci nie dadzą . Widać że chcesz być zauważony bo ślinisz się przy każdym temacie odnośnie organizacji - ale wiesz co - to nie spowoduje że będziesz mieć oobe . Jak byś nie spierdolił innym zabawy to i tak nic do Twojego życia nie wniesie - więc zażyj trochę mądrości i daj se siana. Miej wyjebane - bo każdy tu pokazał że ma wyjebane na Twoją dziecinadę. Zapewne zaraz się wzburzysz i będziesz chciał pokazać jak potrafisz dokopać za słowa prawdy - ale na to też mamy wy....ebane. Wiec ulżyj sobie młodzieńcu powłamuj się tam gdzie chcesz czy musisz i zapytaj siebie po co to robisz:D |
|
|
|
29.12.2013 - 19:16
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Rafał jak PO ukradnie nam kasę z OFE to weź się tam włam, gdzie ją se przeleją i ją odzyskaj. Wtedy to miałbyś JAJA a tak to w sumie Deimond dobrze Cię podsumował:)
|
|
|
|
29.12.2013 - 19:50
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moim skromnym zdaniem jesteś kolesiem z talentami - i gówniarsko chcesz się nimi popisać - udało Ci się (choć równie dobrze może to być sciema - poznałeś że istnieje taka baza danych i nie masz uprawnień jak i poznałeś ścieżkę logowania admina- choć również nie znasz hasła). Taki ot cienias z Ciebie szukający poklasku bo oobe nie wychodzi. Z tego co czytałem latasz na forum nobla liżąc mu tyłek za możliwość pokazania swoich umiejętności informatycznych. DAm Ci człowieku młody radę - to jest forum o oobe - a nie o informatyce - chcesz się popisać to wyskocz i zhakuj przeznaczone do tego forum - popisy na tym nic Ci nie dadzą . Widać że chcesz być zauważony bo ślinisz się przy każdym temacie odnośnie organizacji - ale wiesz co - to nie spowoduje że będziesz mieć oobe . Jak byś nie spierdolił innym zabawy to i tak nic do Twojego życia nie wniesie - więc zażyj trochę mądrości i daj se siana. Miej wyjebane - bo każdy tu pokazał że ma wyjebane na Twoją dziecinadę. Zapewne zaraz się wzburzysz i będziesz chciał pokazać jak potrafisz dokopać za słowa prawdy - ale na to też mamy wy....ebane. Wiec ulżyj sobie młodzieńcu powłamuj się tam gdzie chcesz czy musisz i zapytaj siebie po co to robisz:D To nie on, ktoś mu się na konto włamał, nie rozumiecie tego? Mylisz go z inną osobą, pewnie chodzi Ci o robercika (jestem jego kolegą) robercik twierdzi, że przeszedł na forum IRN bo tu dostał bana za to że próbował pomóc z tym XSSem a tam chociaż ktoś się interesuje tymi pomysłami Nie jestem robercikiem ;P |
|
|
|
29.12.2013 - 19:58
|
|
|
To nie on, ktoś mu się na konto włamał, nie rozumiecie tego? Mylisz go z inną osobą, pewnie chodzi Ci o robercika (jestem jego kolegą) robercik twierdzi, że przeszedł na forum IRN bo tu dostał bana za to że próbował pomóc z tym XSSem a tam chociaż ktoś się interesuje tymi pomysłami Nie jestem robercikiem ;P Pozostawię Twoje popisy bez komentarza - do przemyślenia.... Tak ja wiem wszystko to strasznie trudne do zrozumienia - nikogo tu nie obchodzi forum IRN niech sobie będzie i chwała itp. i co zamierzasz dalej zwracać na siebie uwagę? Jaki ja super ? Pomagaj Noblowi i chwala Ci za to i szczśliwego nowego roku:) |
|
|
|
29.12.2013 - 20:01
|
|
|
Pozostawię Twoje popisy bez komentarza - do przemyślenia.... Tak ja wiem wszystko to strasznie trudne do zrozumienia - nikogo tu nie obchodzi forum IRN niech sobie będzie i chwała itp. i co zamierzasz dalej zwracać na siebie uwagę? Jaki ja super ? Pomagaj Noblowi i chwala Ci za to i szczśliwego nowego roku:) Ja nie jestem ani rafałem13-50 ani robercikiem ;) On już nie próbuje zwrócić na siębie uwagi |
|
|
|
29.12.2013 - 20:13
|
|
|
Joble same, mój pies w transie poliże wasze usta dusząc ciała w łóżku ;)
|
|
|
|
29.12.2013 - 20:20
|
|
|
Ale ostatnio miałem dzień...niesamowite. Wypiłem 10 browarów i byłem trzeźwy. Fakt, że zacząłem niby medytować czyli po prostu koncentrowałem się na oddechu i unoszeniu, opadaniu brzucha. Następny dzionek taka jazda...nie dało się upić. Teść stawiał to spoko, ale kurde nie wiem czy ta medytacja mi się opłaca. Drogo wychodzi.
|
|
|
|
30.12.2013 - 12:09
|
|
|
To nie on, ktoś mu się na konto włamał, nie rozumiecie tego? Mylisz go z inną osobą, pewnie chodzi Ci o robercika (jestem jego kolegą) robercik twierdzi, że przeszedł na forum IRN bo tu dostał bana za to że próbował pomóc z tym XSSem a tam chociaż ktoś się interesuje tymi pomysłami Nie jestem robercikiem ;P Kope lat robercik. Co słychać? :D |
|
|
|
30.12.2013 - 13:06
|
|
|
|
|
|
|
30.12.2013 - 17:38
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
uj z tego czy jestem robercikiem popełniłeś przestępstwo i się do tego przyznałeś lol
|
|
|
|
30.12.2013 - 18:23
|
|
|
|
|
|
|
30.12.2013 - 19:20
|
|
|
No i spoko, ale nie musisz się tutaj za niego tłumaczyć. Zeznania złoży gdzie indziej:) Ten kto się włamał na jego konto to pewnie kumpel z piaskownicy:)
Wesołego Nowego Roku:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |