|
|
![]() ![]() |
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chyba nie było takiego tematu jeszcze na forum. Proponuję zamieszczać tu cytaty i fragmenty rozmów z tego forum które najbardziej Was roześmiały :)
Ja na początek: CYTAT Kto mnie popiera abym był nowym PurpleCatem, jęzeli wybierzecie mnie to moderatorami będą Deimond i ZielarzGajowy, Kto za? Unowoczesnie forum i udostepnie ankiety, itp. CYTAT CYTAT(r_m @ 17.11.2013 - 17:29) *
szczególnie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=_oIN1GQZ1mA I po co te drwiny? Piramidy to poważny temat... |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chyba nie było takiego tematu jeszcze na forum. Proponuję zamieszczać tu cytaty i fragmenty rozmów z tego forum które najbardziej Was roześmiały :) Ja na początek: To niebyło śmieszne lecz genialne ;) (...)Mody mogom zostać czy ich pszegonisz gdzie piepsz rośnie - Twist na kolana:D MOCNE SŁOWA
|
|
|
|
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę"
:) Temat można zamknąć. Wątpię, aby pojawił się lepszy rodzynek:) |
|
|
|
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Deimond jestes lysym dresem, czy pryszczatym nerdem? A moze pakujesz na silce 4 razy w tyg zeby podniesc pewnosc siebie? Bo rozmowa z Toba wyglada troche jak rozmowa z tepym skinem"
"Bez wątpienia na tym forum, nikt nie dorównuje mi w ynteligęcji, wiedzy i talencie. " - Deltarates |
|
|
|
|
|
|
"Spoko. Ludzie muszą się obrażać bo inaczej co by było z wybaczania? Ja Tobie wybaczam a Ty sraj się dalej."
"Także wyliż Twistowi jajka co go o brak posądzałeś - bo nie jest koleś taki zły:)" |
|
|
|
|
|
|
"Także Drodzy Obenauci. Jeszcze nikt mnie na nogi nie powalił."
"Przy małej pomocy projektów o podobnym charakterze, z pewnością zdobędę więcej lajków niż Wy. " "...Znajduje się tam grup zbiorowy. Ludzie mówią, że w miejscu tym straszy. I jak się domyślacie, tam też odprawiałem seans spirytystyczny..." All by Deltarates "Powstrzymywanie kichnięcia może nawet zagrozić życiu..." |
|
|
|
| victoria |
|
|
Guests |
[roman] 9:04 pm: zielarz gdyby nie odkrycia dalej chodzilbys z pempowina przyczepionom do swojego posladka
[zielegaj] 9:04 pm: no [szaql] 9:05 pm: Roman się zgodził zZielem chyba gadali o czyms innym [zielegaj] 9:05 pm: roman co ty pierdolisz |
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
: | Śmieszne cytaty z forum, dlatego są z forum, żeby nie były tasiemcami z czatu
|
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
chyba najsensowniejszy temat od bardzo dawna:D aprobuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
[Deashay] 12:35 am: mialem szlaban na kompa ;p
[Deashay] 12:35 am: pol roku <co jest> [Deashay] 12:36 am: i zdazylem mature zdac nawet [Andersenn] 12:36 am: O>O [Andersenn] 12:36 am: ILE? [Deashay] 12:36 am: od 23 stycznia [Deashay] 12:36 am: do dzisiaj [Andersenn] 12:36 am: do banku sie włamałeś przez neta? [Deashay] 12:36 am: nie [Kamyl] 6:32 pm: roman tak w sumie to frajer [Kamyl] 6:32 pm: pies ogrodnika [Kamyl] 6:33 pm: i jest nie wierzacy [Kamyl] 6:33 pm: wyzywa boga [Kamyl] 6:33 pm: a przed smiercia przyjdzie trwoga [Kamyl] 6:33 pm: i jeszcze zlapie za rozaniec [Dexarz] 9:28 pm: sory ..ale mam 14 lat ..dziewczyny mi sa w chuj potrzebne ..amm astelany sex |
|
|
|
|
|
|
" Jak ja miałbym Twoje przegięcia wyliczać to już dawno powinieneś dostać gołą dupą w pysk:) "
"Suchowiec, nie podejmuję rozmowy z Tobą, raz już próbowałem i skończyło się to fiaskiem. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, więc nie ma po co pisać." "zrupcie wyprawe do wnentrza ziemi mogę wam dać 20zł" - Twist "wiesz dla mnie w ziemi mogą istnieć nawet złoża krasnoludków"- Twist |
|
|
|
| victoria |
|
|
Guests |
[fragles] 5:51 pm: a jacy sa w mentalnosci rosjanie ?
[fragles] 5:51 pm: chodzi mi o podejscie do zycia [wyspiarz] 5:51 pm: rosjanie maja mentalnosc jak my z lat 70n tych |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
@up
Ja to zrobiłem ciulu :P Nawet widziałeś jak dodałem link na czacie, oooh you! Klasyk :) http://www.oobe.pl/park/uploads/1260998457...31_204_1768.gif |
|
|
|
|
|
|
"Przy kichaniu wydalane powietrze wraz z wydzieliną może osiągać prędkość do 160 km/h na odległość do 3 m, a czynności życiowe ustają."- Sagle
|
|
|
|
|
|
|
UWAGA UWAGA absolutny must see tego sezonu!! Darek Sugier o hejterach http://www.youtube.com/watch?v=LRnG7gzkoso
|
|
|
|
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
UWAGA UWAGA absolutny must see tego sezonu!! Darek Sugier o hejterach http://www.youtube.com/watch?v=LRnG7gzkoso BORZE NIEEEEE |
|
|
|
|
|
|
Oblivions Guard
CYTAT a kiedy wszedłem na forum i dostałem na wejście ksywę guwnard to skarpety mi opadły bo myślałem że panuje tutaj troszke większy poziom. Nie bierz do siebie - to tak dla śmiechu :D |
|
|
|
|
|
|
;-)
|
|
|
|
| victoria |
|
|
Guests |
-
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [roman] 6:14 pm: ale ja juz jestem za stary na pierdoly \
[moyra] 6:15 pm: roman podobno pierwsze 4o lat dzieciństwa mezczyzny jest bardzo ciezki [moyra] 6:15 pm: ciężkie* |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wpis Zyga na stronie Noni:
Noni, szanuję Cię, ale odpowiedz. Dlaczego masz pusty blog? |
|
|
|
|
|
|
CYTAT [ldkiler] 11:19 pm: taka jest prawda, ze jeden dopierdala drugiemu, tak na prawde nawet za bardzo sie nad tym nie zastanowi, kazdy uwaza "jam kurwa najmonrzejszy! jam penetrator astrala!"
*** [moyra] 11:20 pm: chyba anala |
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
|
|
|
Dawno się tak nie uśmiałem:) Dam Ci nawet punkta:) Razem będzie 10...z tego co pamiętam to chyba długopis z logo forum dostaniesz za tyle PP.
Twist masz te długopisy jeszcze? |
|
|
|
|
|
|
oooo ja chce taki.........
|
|
|
|
|
|
|
Twiścioch:
ja nie jestem ani wegetaqrianinem ani jakoś specjalnie o obe się nie starałem a nie jestem jakimś przykładem zdrowia ani za piękny też nei jestem a wszystko wychodzi mi bez wysiłkowo więc mi tu nie pierdol synek o jakiś wegetarianizmach i innych archontach makaronach wymyśliłeś sobie jakieś bzdety zapryszczony nastolatku i zgrywasz mędrca Deimond: ani w tym sensu ani w tym logiki - tylko takie sapanie - wyładowanie w klawiaturę i nic więcej. Twiścioch: spierdalaj palancie idź zaruchać w końcu jesteś taki mądry o dziwo wszyscy omijają twoje mądrości szerokim łukiem bo ejsteś przemądrzałym pajacem z tobą nie am żadnej dyskusji Deimond: Im więcej piszesz tym mniej z tego wynika. Woytas74 Po merytoryce niektórych wypowiedzi i poziomie dyskusji widzę, że chyba czas pożegnać to forum. Twiścioch: spierdalaj palancie idź zaruchać |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zielarz Gajowy
Gdyby ludzie akceptowali życie takim jakim jest problemy przestały by istnieć. Ludzie jednak walczą, dążą, szukają, błądzą bo nie potrafią skupić się na tu i teraz. Idź powiedź to głodującym (popr.) dzieciom w afryce frajerze . |
|
|
|
|
|
|
Dziecią? Dzięcioł chyba. Pisać kuźwa nawet te gówniarze dzisiaj nie potrafią:)
Ja przynajmniej honorowo oddaje płytki krwi dla dzieci z hematologii a Ty Chuju co robisz ze swoj krwią? Kisisz ją jak swego ogóra. Cytując Twista idź zaruchaj frustracie zapryszczony:) |
|
|
|
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może i dobrze że zlotu nie ma bo by była ustawka a nie zlot :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edit: tekst w opracowaniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem, gdzie to dać, bo choć nie z forum, ale że też śmieszne, to zapodam tutaj :P mam nadzieję, że Romek wybaczy ;* ew. przeniesie gdzie trzeba :P
Śmiejcie się z tego wszyscy :P PS: Chociaż jak głębiej się zastanowić, to niektóre rozmowy na forum ostatnio są podobne do tych tekstów powyższych piosenek xP :/ więc jak najbardziej na temat :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To poprzednie też było niezłe, szkoda, że usunąłęś.
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe kiedy to powiedziałem?:) To chyba cyrat z czata? Pewnie już byłem ostro pijany skoro kompletnie nie pamiętam tego tekstu, ale fajny. Podoba mi się. Dzięki:)
|
|
|
|
|
|
|
No siema, odpowiem na twoje pytanie, tak: Ja tu jestem najczęśniej na grzybach, albo czasem kilka piw jebne zanim zaczne pisać. Pisze wszystko co mi mój umysł podpowie, czasem napisze jakieś głupoty, a czasem zaprzeczam wszystkim, żeby nabijać punkty. Dziennie nabijam około 10, raz nawet 50 wleciało. Pytasz o zasade nabijania ? Jest jedna, im większe głupoty tym więcej punktują. Generalnie wszystko to iluzja, najczęściej pisze tylko o iluzji, ewentualnie o pseudomistrzach i ich naukach. 5 na 10 postów musi być o iluzji, inaczej ni chuja nie przełkną tematu. Ludzie wszystko biorą za prawde, bo jestem miłym facetem. Czasem mój debilizm się obudzi, to i twist go banem ostudzi. |
|
|
|
|
|
|
To nie moje słowa. Już tamte mi nie pasowały, ale teraz to wszystko jasne.
TO NIE MOJE SŁOWA A TY bm BAWISZ SIĘ TERAZ W JAKIEKOŚ OSZUSTA BADZIEWIAKA:) Twist zajmij się tym bo kolo coś hakuje a ja się nie znam na tych klockach, ale próbuje w moje usta wkładać słowa, które sam ten leszcz uklada:) Zielarz Gajowy @ prywatnie oobe.pl - 20:25 Co to w ogóle jest. Kolo kuźwa się tak nazwal i sam ze sobą chyba prowadził rozmowę, aby było, że to niby ja piszę?:) Kurde, ale ludzie mają poryte:) BM a Ty z tym całym Gawłem się tu nie zgadaliście jakoś? W sumie jesteście podobnie ala inteligentni to możliwe, że razem na taki piomysł wpadliście:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No może Gaweł. Miło, że napisałeś posta bez epitetów:) Czyżby Twist pogroził Ci paskiem znaczy banem?:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
To przeproś jeszcze żonę za to, że zajmuje się dzieckiem i jeszcze skacze koło Ciebie podczas kiedy Ty dostajesz tu sraczki.
|
|
|
|
|
|
|
Dobra Zielarz, jaja sobie z ciebie ciągle robie.
Ale dziwne to,że odrazu wymyśliłeś kilka teorii jak zacytowałem te zdania. Ale wyszło chyba na dobre, skoro chcesz wszystkich przepraszać. |
|
|
|
|
|
|
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej.
Ciebie wychowywał ojciec czy tylko Matka? Pytam poważnie bo zastanawiam się skąd u Ciebie takie jazdy? Może ojciec la Ciebie, co? Teraz po prostu odreagowujesz? Byleś wychowany w normalnej rodzinie czy patologicznej? Nie musisz odpowiadać, ale często dzieci z patologiicznych rodzin odbiegają od normy w zachowaniach. BM Ty nie masz jaj zatem nie możesz sobie ze mnie ich robić. Cytując Twistoida idź zaruchaj:) Bez jaj też chyba można:) |
|
|
|
|
|
|
To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie. No tak, cytując ten post i ostatni twój wpis, można stwierdzić jedno. Jesteś fałszywym człowiekiem, a zapomniałem dodać,że cytowane zdania nie są dalekie od prawdy. Hmmm... a może w nich jest sama prawda ? No tak, co oczekiwać od przećpanego i przechalnego w młodości, starzejącego się dziadka. Same wypociny z dupy. |
|
|
|
|
|
|
No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:)
Czytaj te wypociny z dupy. Czytaj bo polacy małą czytają to przynajmniej średnią podgonisz:) Co do starzejącego się dziadka to wiek akurat nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Myślę, że Ty masz z 16 lat i masz już siwe włosy:) Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:) |
|
|
|
|
|
|
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej. Na uj to piszesz ? Kogo to obchodzi, na ziemi nie tacy kozacy chodzą, jakbyś wychował czworo samotnie dzieci może byś mi jakoś zaimponował. No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:) Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:) Mhmmm... No tak, kolejny raz udowadniasz,że wymyślone cytaty nie są dalekie od prawdy. |
|
|
|
|
|
|
Piszę, abyś miał co czytać:) Książek pewnie nie czytasz to przynajniej moje posty poczytasz:) Zawsze coś:)
Ja nie pisalem o sobie jako kozaku tylko odniosłem się do bredni Gawła:) Ty i Gawe jesteście kumplami z piaskownicy? Moja córa ma kilka wiaderek z łopatkami. Chętnie odstąpi innym dzieciom:) |
|
|
|
|
|
|
ty czytasz, ale jak patrze to źle wybierasz książki, bo pod czachą ci czarno dymi
|
|
|
|
|
|
|
Mi to nie przeszkadza a Ci?:) Za miesiąc pewnie już Cię tu nie będzie tak jak tego Gawła. Od kilku dobrych lat jak tu jestem podobnych cwaniaków krótkodystansowcow tu nie brakowało. Tak powiem Ci, że Ty j Gawel jesteście jednymi z bardziej poparanych jacy tu się przewinęli:)
Plus takich typków jest taki, że zaraz się Wam znudzi:) Poplujecie, poplujecie i pójdziecie a ja tu dalej będę edukował następnych takich jak Wy:) |
|
|
|
|
|
|
Jesteś fałszywy co już 2 krotnie udowodniłem w ciągu 2 dni, każdy kto takiego fałszywca się słucha sam jest głupi bo nie potrafi samodzielnie myśleć i wnioskować.
|
|
|
|
|
|
|
Udowadniasz jedynie, że się we mnie zabujałeś, ale nie jestem gejem. Gawła zagadaj:)
Jestem fałszywy i co z tego? Będziesz się teraz w nocy przez to moczył? |
|
|
|
|
|
|
Tak, zabujałem się.
Tak, będę się moczył |
|
|
|
|
|
|
No i fajowo. Wreszcie piszesz rzeczowo i na temat. Polecam Ci zatem pieluchomajtki:) One są jednorazowe, ale możesz se suszyć:)
(IMG:http://bimed24.pl/image/cache/data/f-pieluchomajtki-super-seni-air-plus-large-30-sztuk[1]-500x500.jpg) |
|
|
|
|
|
|
ok. dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej. No to Twoja sytuacja była wyjątkowa na skalę światową. Co za heroizm! Powinieneś mieć już tyle pomników ile razy się tutaj tym chwaliłeś. Czyli co najmniej sto pięćdziesiąt. |
|
|
|
|
|
|
no tak, wytoczył już ostatnie rezerwy. Chce wziąć nas na litość, jakim to on nie jest.
Wkrótce przegonie go, aby nie rozsiewał skażenia wśród ludzi |
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
|
|
|
spoko, damy rade. Jest nawet inteligentny,i potrafi wielu ludzi zmanipulować, podejrzewam,że to reptilian (taki inteligentny zły byt) wcielił się na ziemi, składa jaja na forum swoimi wypocinami, często z dupy ale umiejętnie potrafi to robić.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |