oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

383 Stron V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Off Top, nie robić off top-u
Deimond
post 29.05.2015 - 20:34
Post #400

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja też wymagam więcej od życia- a że to życie to moje życie to wymagam więcej od siebie - wydaje mi się że to naturalna kolej rzeczy. Licząc na życie nie wiadomo skąd możesz tak liczyć do usranej śmierci.

Zapytam z innej dziedziny - czy jak chcesz poznać super kobietę i spędzić z nią resztę życia - uważasz że należy Ci się to z urzędu??? Jakiś urząd powinien przydzielać takie :D Czy może samemu zawalczysz?

Zgadzamy się co do jednego - że ludziom należy się wiecej - pytanie czy samo z siebie - bo ja biernie nie będę czekał i narzekal.
A odnośnie Twojego przypadku - poddałeś się od razu - zamiast drążyć i iść pod prąd. Dlatego dydykuję Tobie refren tej żewnej piosnki:
"NEVER FUCING GIVE IT UP!!!!!"

Powodzenia.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 29.05.2015 - 21:08
Post #401

Dupa Towarzystwa

Pan KaczyDuda nam pomoże i wyniesie ojczyznę ze zgliszczów:

(IMG:http://m.natemat.pl/15a79aa360128c59f861392fe07d7ab4,640,0,0,0.jpg)

+Quote Post
nosołamacz
post 29.05.2015 - 21:33
Post #402

Efekt Jojo

Notatnik

deimond. to nie jest pod prąd, tylko z prądem. pod prąd idą jednostki wybitne, a nie przecietńacy... idąc utartym szlakiem, nawet jeżeli jest cieżko, to nadal jest z prądem.

ps:serio jak powtarzalny schemat może być drogą "pod prąd"

+Quote Post
Deimond
post 29.05.2015 - 21:40
Post #403

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(nosołamacz @ 29.05.2015 - 22:33) *
deimond. to nie jest pod prąd, tylko z prądem. pod prąd idą jednostki wybitne, a nie przecietńacy... idąc utartym szlakiem, nawet jeżeli jest cieżko, to nadal jest z prądem.

ps:serio jak powtarzalny schemat może być drogą "pod prąd"

Moje ego woła - nie masz nawet bladego pojęcia jak i gdzie idę pod prąd aby wydawać takie osądy.
Jednocześnie nie podnosisz na duchu osób dla których nawet proste czynności i przedsięwzięcia są ogromną przeprawą - osądzasz wszystkich według jakiś swoich kuriozalnych podziałów.
Nie ma jednostek wybitnych.
a na koniec powiem krótko - spieprzaj(żeby było delikatnie) ze swoimi podziałami.

+Quote Post
nosołamacz
post 30.05.2015 - 05:25
Post #404

Efekt Jojo

Notatnik

serio? dla niektórych pójście na silownie to coś trudnego, tylko czy ci co chodzą na silownie idą pod prąd? no przecież że tak. (sarkazm, jakbyś sie nie doymyślił)

przekleństwa są oznaką wychowania, czy kultury, bo u ciebie wyglada to na prostactwo.

ps: to, że adresuje do ciebie wypowiedź nie znaczy, że nazywam cie przecietniakiem. tylko wyjaśniam czym jest pod prąd.

i to nie było delikatnie. moje serduszko krwawi, jak mogłeś mie tak zranić xD

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 30.05.2015 - 07:16
Post #405

Dupa Towarzystwa

Ja na tym forum ciągle idę pod prąd i dlatego cieszę się tu niezmiennym, wielkim szacunkiem.

+Quote Post
nosołamacz
post 30.05.2015 - 07:25
Post #406

Efekt Jojo

Notatnik

ahm

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 07:44
Post #407

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

moim obowiązkiem jest dbać o bezrobotnych, dbać o ludzi starszych. a tu się nie dba o starszych bo się im zwiększa wiek emerytalny i nie dba się o bezrobotnych bo nie tworzy się im stanowiska pracy.
gdybym ja się dowiedział ze Deimond lekarz po to żeby mnie leczyć musi brać kredyty, albo ktoś musi się szkolić i potem szukać innej szkoły, bo się nie uszanowało tego ze on uczył się do kuurwy nędzy 5 lat w tej szkole i płaciłem na jego szkołę, to bym kuurwa w tym rządzie ich pozabijał, nieudaczniki pieerdolone w sejmie, kuurwa nieudaczniki.

Deimond a wiesz dlaczego musisz się ciągle w tym cholernym państwie szkolić? bo nauczycila jest za dużo i nie mają pracy

+Quote Post
nosołamacz
post 30.05.2015 - 07:59
Post #408

Efekt Jojo

Notatnik

CYTAT(suchowiec @ 30.05.2015 - 08:44) *
moim obowiązkiem jest dbać o bezrobotnych, dbać o ludzi starszych. a tu się nie dba o starszych bo się im zwiększa wiek emerytalny i nie dba się o bezrobotnych bo nie tworzy się im stanowiska pracy.
gdybym ja się dowiedział ze Deimond lekarz po to żeby mnie leczyć musi brać kredyty, albo ktoś musi się szkolić i potem szukać innej szkoły, bo się nie uszanowało tego ze on uczył się do kuurwy nędzy 5 lat w tej szkole i płaciłem na jego szkołę, to bym kuurwa w tym rządzie ich pozabijał, nieudaczniki pieerdolone w sejmie, kuurwa nieudaczniki.

Deimond a wiesz dlaczego musisz się ciągle w tym cholernym państwie szkolić? bo nauczycila jest za dużo i nie mają pracy

może sie czepiam, ale wystarczyloby żeby rządzący przestali sprzedawać polske.
a zapomnialem juz ja sprzedali xD nie śmieszne

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 30.05.2015 - 09:50
Post #409

Dupa Towarzystwa

Suchowiec nie generalizuj. Ja jestem ogrodnikiem z zamiłowania i żadnej szkoły w tym zakresie nie skończyłem i zarabiam całkiem spoko.

Dużą rolę odgrywa zaradność, pomysłowość i chęć do pracy. Odnoszę wrażenie Suchowiec, że Ty byś chciał nic nie robić i mieć od państwa rentę, emeryturę, mieszkanie, jedzenie itd.

Noso...Polska jest sprzedana to fakt, ale Pan prezydent Duda wykupi nas. Niedługo znowu Polska będzie dla Polaków!

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 10:32
Post #410

Dusza Towarzystwa

Notatnik

zielarz ale po co te maszyny? od 1990 roku ile maszyn powstało, a ludzi nie przybywa.

myślisz zielarz ze dzięki temu ze jest więcej bezrobotnych to piekarz nie ma pracy, albo krawiec? ma pracę, bo musi szyć i dla bezrobotnych. ty nie masz zysku z bezrobotnych, ale dzięki temu ze są bezrobotni może istnieć więcej krawców i więcej piekarzy. a ze państwo nie ma pracy dla bezrobotnych to ma im do jasnej cholery płacić. bo niedługo i ten krawc i piekarze nie będą mieli dla kogo wypiekać chleba i tez staną się bezrobotnymi

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 30.05.2015 - 11:55
Post #411

Dupa Towarzystwa

a ze państwo nie ma pracy dla bezrobotnych to ma im do jasnej cholery płacić.

Praca jest tylko wielu bezrobotnym zwyczajnie nie chce się pracować. Przesiedzą tacy na zasiłku, dupa do stołka przyrośnie i jak później mają iść do pracy to aż ich rwie:)

To ja może Suchowiec będę pracował na czarno i przy okazji udawał bezrobotnego i co? Państwo powinno mi płacić?

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 12:01
Post #412

Dusza Towarzystwa

Notatnik

jak praca jest skoro urzędy pracy istnieją? gdyby praca była to nikt by się tam nie rejestrował. No ja wiem ze taka praca jest ze bezrobotny parobkuje a pracodawca leży.

+Quote Post
nosołamacz
post 30.05.2015 - 17:11
Post #413

Efekt Jojo

Notatnik

CYTAT(suchowiec @ 30.05.2015 - 13:01) *
jak praca jest skoro urzędy pracy istnieją? gdyby praca była to nikt by się tam nie rejestrował. No ja wiem ze taka praca jest ze bezrobotny parobkuje a pracodawca leży.

znam mało osób, ale zjawisko rejstracji jako bezrobotny i naginanie do pracy znam doskonale.

zielu powinien być jakiś znaczek dla sarkazmu. coś jak WYKRZYKNIK!

+Quote Post
.
post 30.05.2015 - 17:55
Post #414

Dusza Towarzystwa

Notatnik

http://www.vaguedenergie.com/blog/2015/5/7...deviens-visible

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 30.05.2015 - 21:09
Post #415

Dupa Towarzystwa

W dobie internetu łatwo znaleźć sobie źródło dochodu. Narzekać najłatwiej.

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 21:32
Post #416

Dusza Towarzystwa

Notatnik

to niech kupią każdemu bezrobotnemu internet, komputer i mu znajdą w dobie Internetu jakiś zysk.
Myślisz zielarz ze firma podpiszę umowę z bezrobotnym o Internet? Zielarz weź napisz coś konkretnego. coś co by mi mówiło ze bezrobotnemu nie należy się tu żyć. Ty twierdzisz ze on ma coś robić, ze on w tym świecie sam chciał być żeby tu parobkować za siebie i pracodawcę?

Nadejdą czasy w przyszłości ze młodzież będzie nam pracowała tylko za to ze damy im jeść. 2 kromki suchego chleba, będziemy ich traktować jak niewolników z obozu pracy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 30.05.2015 - 21:48
Post #417

Dupa Towarzystwa

Ciebie bolą bezrobotni a mnie boli, że pszczoły umierają na świecie. Jak znikną pszczoły to zniknie człowiek a wraz z nim bezrobocie. To mój konkret o jaki prosiłeś.

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 21:51
Post #418

Dusza Towarzystwa

Notatnik

pszczoły nie są przeszkodą, będzie taki zawód jak zapylanie

+Quote Post
Deimond
post 30.05.2015 - 22:00
Post #419

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Moim skromnym zdaniem nikt Cię nie zmusza do uczestniczenia w tym systemie- zawsze możesz wykopać ziemiankę i żyć z darów natury - wtedy nic nie będziesz oczekiwał od państwa - a państwo od Ciebie.

+Quote Post
Krukos
post 30.05.2015 - 22:04
Post #420

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie Deimond ja tu istnieje i mi się tu coś należy. oni mają ja nie. to po co mnie tu chcieli? tu spadek idzie z pokolenia na pokolenie, ale nie między wszystkich

+Quote Post

383 Stron V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park