|
|
![]() ![]() |
27.10.2015 - 10:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hej,
czy są tu osoby z Krakowa bądź okolic? Pomyślałam, że fajnie byłoby poznać trochę osób, z którymi można pogadać ,,w realu'' :) lub nawet stworzyć jakąś grupkę i raz na czas spotkać się we wspólnym gronie i porozmawiać, ja jako nowicjuszka chętnie chłonę wiedzę od bardziej doświadczonych podróżników :D |
|
|
|
27.10.2015 - 11:15
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.10.2015 - 15:13
|
|
|
tak, widziałam, ale podejrzewam, że lista może być mocno nieaktualna :) a szukam osób realnie zainteresowanych
|
|
|
|
27.10.2015 - 17:55
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
... no ejj zobaczyłem kilka oznaczeń na krakowie są tam emeile i numery telefonów:D
i oczywiście spam Yafdu :C |
|
|
|
28.10.2015 - 11:06
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak sa z krakowa i okolic. Ja jestem z okolic a nawet z krakowa. Jednak choc temat mi znany od dawna to nie jestem doswiadczonym podr. Ale chetnie bym skorzystal z mozliwosci spotkania gdyby utworzyla sie taka grupa.
|
|
|
|
28.10.2015 - 11:13
|
|
|
radzę popisać na tamte meile z mapy to może więcej osób wpadnie:)
|
|
|
|
28.10.2015 - 11:57
|
|
|
no podziałam coś :D fajnie by było taką grupę stworzyć :)
|
|
|
|
28.10.2015 - 17:34
|
|
|
szkoda, że kraków jest tak daleko:(
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |