|
|
![]() ![]() |
05.10.2016 - 16:29
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ZIELARZ CZY TY NADAL UWAŻASZ ZE KOBIETA, KTÓRA USUWA CIĄŻE WIE CO ONA ROBI? CZY TY WIESZ CO TY ROBISZ? CZY TY WIESZ ZE ZABIJASZ? jEŻELI LEKARZ BY DECYDOWAŁ O USUWANIU CIĄŻ TO LEPSZA DECYZJA? tEN CO SIĘ DECYDUJE NA USUNIĘCIE TO CHORY PSYCHICZNIE JAK TY, DLACZEGO TAKI MA DECYDOWAĆ? ALE TY POMAZANCU MÓWISZ ZE TO KOBIETA POWINNA? Doczytałeś o ciążach pozamacicznych czy nadal zgrywasz tępaka? W sumie już nie wiem czy Ty zgrywasz czy po prostu jesteś tak tępy. Jeżeli jakieś bydle Twojego pokroju zgwałci kobietę to dlaczego ma ona rodzić? Chciała tej ciąży? NIE. Zatem to jej wybór czy urodzi czy nie i nic Ci do tego fanatyczny pomazańcu. Jeżeli ciąża pozamaciczna stanowi zagrożenie życia kobiety to wskazane a wręcz konieczne jest jej usunięcie. Zawsze jest kolejna szansa na dziecko. Ty jednak uważasz, że kobieta powinna utrzymywać taką ciążę i umrzeć. W którym kościele tak uczą? Napisz. Chętnie zobaczę księdza, który tak Ci pierze dyńkę. |
|
|
|
05.10.2016 - 16:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZNIESMACZONYCH TYM ,ŻE KLIKNĄŁEM ZIELWAKOWI LAJKA. OHYDNY WYPADEK PRZY PRACY.
|
|
|
|
05.10.2016 - 16:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
(IMG:http://www.disons.fr/wp-content/uploads/2010/10/no-life2.jpg)
ZIELARZ MYŚL, ŻE JEST LEPSZY OD SUCHOWCA. CÓŻ, EGO KAŻDEMU TWORZY FANTAZJE. |
|
|
|
05.10.2016 - 16:44
|
|
|
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZNIESMACZONYCH TYM ,ŻE KLIKNĄŁEM ZIELWAKOWI LAJKA. OHYDNY WYPADEK PRZY PRACY. Ty jesteś ohydnym wypadkiem przy pracy:) Ofiara pękniętej gumki:) Zacytuję Kukiza: Trzeba było zdawać sobie sprawę, komu się dawało to ciało i kiedy się dawało. I jak się dawało, że się nie rozleciało. Zatem nie do mnie pretensje, że żyjesz! http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,1...paign=FB_Gazeta |
|
|
|
05.10.2016 - 16:57
|
|
|
Szaweł ogarnij się. Znowu mi dziękujesz:)
|
|
|
|
05.10.2016 - 16:58
|
|
|
ZIELARZ PODZIELIŁ SIĘ GŁĘBOKĄ REFLEKSJĄ, KTÓREJ DOZNAŁ PIORĄC DZIECIOM SKARPETKI. |
|
|
|
05.10.2016 - 17:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To kim będę jest zdeterminowane przez karmę, ale to jakich wyborów dokonam już nie. I właśnie dlatego napisałem, że świat jest jednocześnie deterministyczny i indeterministyczny :) Te wirusy/wtyczki są tylko po to żeby wydłużyć naszą drogę. Przecież sam pisałeś że "wtyczka wymusza na użytkowniku wykonanie kilku dodatkowych działań w celu osiągnięcia identycznego celu, jak w wersji programu bez wtyczki po jednej operacji." :) Wirus nie wpływa na kod programu, tylko na przetwarzanie danych. Twoje aktualne wybory są zdeterminowane tym, kim jesteś. Tych dwóch spraw nie da się rozdzielić. Jaka była pierwsza karmiczna przyczyna, która uruchomiła prawo karmy i rozpoczęła proces reinkarnacji. Teoria wtyczek do oprogramowania nie jest moja, podałem ją w formie cytatu. Wg mnie cały proces reinkarnacji jest wirusem - nic tutaj nie działa, jak należy: przyroda, nauka, społeczeństwo, religia, filozofia - wszystko, to jeden wielki fejk, który nie oferuje działających rozwiązań i odpowiedzi. |
|
|
|
05.10.2016 - 17:56
|
|
|
nic tutaj nie działa, jak należy: przyroda,
Przyroda nie działa? No od miliardów lat działa i nie zapowiada się, aby miała się "popsuć". Człowiek niszczy, psuje przyrodę, ale wystarczy jeden kataklizm (potop) i wszystko się oczyści. wszystko, to jeden wielki fejk Czyli uważasz, że jesteś fejkiem? Przecież masz okazję wydostać się z tego cyklu inkarnacji a fejk raczej nie byłby do tego zdolny. Wg mnie jest odwrotnie. Wszystko działa jak należy a jedyny fejk (ego) karze myśleć inaczej. |
|
|
|
05.10.2016 - 18:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
najgorszom karmą jaką widzę to nauka języków dodatkowych, ześ kurwa to mogło spotkać człowieka
jakiś pajac teraz będzie ciągle coś tłumaczył na jakiś język, żeby stracić swoje cenne życie: ) a zielarz będzie namawiał do aborcji, bo jakiś pajac nie umie uleczyć kobiety z ciążą pozamaciczną ale kiedy się tego nauczy? jak ciągle tylko usuwa? Zielarz biegaj i rozpowiadaj tom karmę spotkała mnie karma tych języków i tych pierdół i aborcji i chodzenia do kościoła i słuchania czarnych pedofilów i zielarzowa karma jest tu nawijana 24 na dobę w 50 jego postach jest opowiadane o oddawaniu krwi, jakich to zielarz dokonał mężnych rzeczy w 50 jest opisany i wklejone zdjęcie jak ojciec zielarza sfotografował Saturna w 1000 jest są opisane dzieje zielarza w 1000 jest opisana nienawiść zielarza do Pisu w 100 jest opisana nienawiść zielarza do nienarodzonych dzieci w 500 teorie zielarza na temat piramidy w 1000 informacje na temat rodzinki zielarza, jego żona jest nauczycielką, ma syna i córkę, których nigdy nie pobił itd. itd. ostro ha ha ha dzieje zielarza w jednym paluszku xD a z 50 jego postów są na temat jego punktów, wychwala się ile to punktów zdobył nie podał konkretnego argumentu ze dzieci nienarodzone trzeba zabijać. i dlaczego? zielarz weź jeszcze coś opowiedz tu po forach, jak od świtu do nocy wychowujesz dzieci i pijesz piwko na działce i jak wymiatasz opowiedz gdzie pracowałeś i ile par butów zużyłeś ze cie za to z pracy zwolnili zielarz na utrzymaniu żonki xD zielarz taka domowa kura, sprząta prasuje, gotuje? za żony pieniążki pije piwko na działce? wstaw tu zielarz ten swój ogród jeszcze, chcemy zobaczyć jak jest zadbany, jak równo krzaki przycięte xD |
|
|
|
05.10.2016 - 18:27
|
|
|
a zielarz będzie namawiał do aborcji, bo jakiś pajac nie umie uleczyć kobiety z ciążą pozamaciczną
ale kiedy się tego nauczy? jak ciągle tylko usuwa? (IMG:http://s2.buzzfeed.com/static/enhanced/terminal01/2009/8/24/17/enhanced-buzz-4511-1251150435-19.jpg) Suchowiec każdy na forum ma swoje zadanie. Ja jestem wodzirejem a Ty pomazańcem. Szaweł klownem itd. |
|
|
|
05.10.2016 - 18:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
morderca nienarodzonych dzieci! kurwa biegnij wyskrobać wszystkie. potem oddaj w szpitalu krew na pocieszenie żeby zapomnieć o tym
|
|
|
|
05.10.2016 - 19:06
|
|
|
Mam dwójkę dzieci a Ty masz najebane we łbie jak mało kto.
Ehhhh...takiego to by musiało chyba ze sto murzynów zgwałcić, aby zrozumiał o co chodzi. |
|
|
|
05.10.2016 - 19:35
|
|
|
a zielarz będzie namawiał do aborcji, bo jakiś pajac nie umie uleczyć kobiety z ciążą pozamaciczną ale kiedy się tego nauczy? jak ciągle tylko usuwa? (IMG:http://s2.buzzfeed.com/static/enhanced/terminal01/2009/8/24/17/enhanced-buzz-4511-1251150435-19.jpg) Suchowiec każdy na forum ma swoje zadanie. Ja jestem wodzirejem a Ty pomazańcem. Szaweł klownem itd. Raczej "wadziryjem". |
|
|
|
05.10.2016 - 19:40
|
|
|
Daj mnie do ignorowanych to nie będę Ci wadził pisowski pomazańcu:)
Ja to się w ogóle dziwię, że Ty astrologos czytasz moje posty:) Po co?:) |
|
|
|
05.10.2016 - 22:12
|
|
|
ZIELARZ MA DWÓJKĘ DZIECI, WIĘC SIĘ NAPIŁ PO RAZ TRZECI. |
|
|
|
07.10.2016 - 12:45
|
|
|
|
|
|
|
07.10.2016 - 13:17
|
|
|
|
|
|
|
07.10.2016 - 14:51
|
|
|
Ten mem jest tendencyjny i manipulacyjny. Mianowicie przedstawia w pełni ukształtowany płód w macicy. Aborcja dotyczyć ma kilku zlepek komórek, zygotę. Mam pytanie: czy żołądź który spada z dębu jest dębem, czy tylko potencjalnym dębem ? To samo zlepek kilku komórek: czy to się nazywa dzieckiem ? |
|
|
|
07.10.2016 - 15:25
|
|
|
Tulsi wg fanatyków aborcyjnych tu są 4 kury!
(IMG:http://www.kulinarnapokusa.pl/wp-content/uploads/2014/12/DSCN5771-1024x768.png) |
|
|
|
07.10.2016 - 15:32
|
|
|
Tulsi wg fanatyków aborcyjnych tu są 4 kury! (IMG:http://www.kulinarnapokusa.pl/wp-content/uploads/2014/12/DSCN5771-1024x768.png) Przychodzisz do restauracji i zamawiasz kotlet z kurczaka. Kelner podaje Ci jajko ( dajmy na to że zapłodnione ), i twierdzi że przecież to jest......kurczak :)))) Identyczna jest retoryka obrońców zygot :) Przecież zygota to dziecko ! :) |
|
|
|
07.10.2016 - 16:10
|
|
|
Tulsi to zrobimy aborcję która ma dotyczyć kilku zlepek komórek, twój mózg.
pozwolisz na to? zmanipulujemy i powiemy ze usuwamy tylko komórki twojego małego mózgu xd w niebie powiemy ze usuwaliśmy tylko twój mózg, nie zabijaliśmy człowieka. tak jak w niebie będziesz mówić ze usuwałaś zygotę, a nie człowieka. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |