|
|
![]() ![]() |
01.11.2016 - 22:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hmm krańce ziemi to góry lodu, nawet samoloty tam nie dolatują, bo skręcają co mi daje ta wiedza? pewność, że będzie mi łatwiej umrzeć, wiedząc że uwalniam się z farmy istot które traktują ludzi jak baterie, budda jak był młody i widział jak są nawożone pola, a rolnicy się ciesz, to płakał, bo czuł cierpienie owadów które są topione gdzie nie popatrzysz, wszędzie jest cierpienie, to jedna wielka fabryka cierpienia model płaskiej ziemi zakłada Matrixa, klatke, farme model planety zakłada coś normalnego, że człowiek i zwierzęta są przypadkiem i wygra najsilniejszy, powstaje więc karma, brak altruizmu i współodczuwania tworzy karmę, system karmiczny, nieustanny system inkarnacyjny ci co postzregają świat jako płaską klatke mają szanse się wyzwolić z karmy, z inkarnacji ci co postrzegają świat jak planete, bendą budować sobie karme, bo życie na planecie wymaga wyścigu o przetrwanie i dobra materialne koncepcja ziemi klatki, zmienia całą świadomość i pojęcia duchowe, przestajemy się czuc jak element przypadku, ale jak więzień pilnowany przez złe siły demony Niby kiedy, kto i gdzie ustalił że model płaskiej ziemi to farma, a ziemia geoida to coś normalnego? I czym jest norma. A jak już wspominasz o Buddzie, to może powiesz mi dlaczego żadna z filozofi wschodu nie wspomina o czymś takim jak płaska ziemia? Przecież to jest tak naciągane że szkoda gadać, karma nie ma najmniejszego związku z kształtem ziemi. A jeśli jest tak jak mówisz to dlaczego średniowiecze było jedną z najmroczniejszych epok, przeca w średniowieczu ludzie wierzyli w płaską ziemię. I wgl czym wg cb jest karma? |
|
|
|
01.11.2016 - 22:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie udzieliłeś odpowiedzi na żadne, twoim argumentą brak logiki... Równie dobrze ja mogę napisać że księzyc jest z sera ale człowiek nie potrafi odróżnić sera od księzyca, albo że pod każdym mostem mieszka niewidzialny troll. Jak to obalisz. Troche logiki... Twoje "odpowiedzi" rodzą nowe pytania: - jak działa ten system, co wskazuje na to że pory roku są sztucznie wywoływane? - wg teorii płaskiej ziemi grawitacja nie istnieje, i jak kontroluje się pływy? - na jakiej zasadzie działa ten hologram? Proszę o jakieś konkrety, a nie gadki typu "ja nie wiem jak to działa, nie mam żadnych dowodów, ale wiem że ziemia jest płaska" 1. podałem filmik pory roku, spujsz jest w głównym temacie, zima jest gdy słońce oddala się na krańce ziemi, gdy zbliża się do centrum jest lato, najlepiej sobie pooglądaj, albo prosze, podaje ci ten filmik tutaj, obejżyj go dokładnie ;) 2. ruchy wody są wciąż badane, ale wstępnie wiadomo że występują prądy morskie ciepłych i chłodniejszych wód księżyc też ma znaczenie, po coś jednak jest, prawda? o wiele trudniej wyjaśnić jest ruchy wody na okrągłej kuli, bo sie ziemia obraca, weś mokrą piłke i zakręć nią, cała woda zejdzie na równik i powstanie pierścień saturna a grawiatacja? a kto powiedział że jest stan niewaszkości? Nasa? nie wiadomo czy to jest hologram wiemy, ze wszystkie gwiazdy obracają się wokuł gwiazdy polarnej, którajest na szczycie firnamentu sfery, a gwiazdy są zawsze w miejscu, o każdej porze roku, są takie same, na podstawie gwiazd utworzono horoskopy, konstelacje, znaki zodiaku jeszcze jeden argument, gwiazdy są zawsze takie same, nawigacją starożytnych okrętów były gwiazdy, gdyby ziemia się obracała, starożytni nigdzie by nie dopłyneli, pogubili by sie na morzu, kiedyś nie było kompasów, były gwiazdy, gdy było zachmurzenie czekano na widok gwiazd |
|
|
|
01.11.2016 - 22:07
|
|
|
Nie udzieliłeś odpowiedzi na żadne, twoim argumentą brak logiki... Równie dobrze ja mogę napisać że księzyc jest z sera ale człowiek nie potrafi odróżnić sera od księzyca, albo że pod każdym mostem mieszka niewidzialny troll. Jak to obalisz. Troche logiki... Twoje "odpowiedzi" rodzą nowe pytania: - jak działa ten system, co wskazuje na to że pory roku są sztucznie wywoływane? - wg teorii płaskiej ziemi grawitacja nie istnieje, i jak kontroluje się pływy? - na jakiej zasadzie działa ten hologram? Proszę o jakieś konkrety, a nie gadki typu "ja nie wiem jak to działa, nie mam żadnych dowodów, ale wiem że ziemia jest płaska" ale ja nie chce z Tobą dyskutować, bo jesteś za bardzo przywiązany, związany do tego co znasz. Np. jak by Jezus zszedł na ziemię i powiedział że Ziemia jest płaska to być nie przyjął tego do wiadomości bo to zburzyło by wszystko w co wierzysz. Nie chce Cię przekonywać, zmieniać itd ale Ty chcesz żebym powiedział że ziemia jest kulą - wówczas będziesz mógł spokojnie spać. Nikt tutaj nie powiedział - ziemia jest płaska i tak ma być ! każdy mówi może ziemia jest płaska, może kulą, może wklęsła, itd szukamy odpowiedzi. A Ty mówisz Ziemia jest kulą tak ma być bo są pory roku. Ok niektórzy mają tak wgrane do mózgu programy ziemia - kula, darwin, kosmos, itd że nie potrafią zadawać pytań. Kolega opowiadał mi że robili pomiary geodezyjne i księżyc na pewno nie jest tak daleko jak podaje Nasa, jest znacznie bliżej. I takie coś daje mi tylko jedno - dlaczego nas okłamują ..... |
|
|
|
01.11.2016 - 22:15
|
|
|
Niby kiedy, kto i gdzie ustalił że model płaskiej ziemi to farma, a ziemia geoida to coś normalnego? I czym jest norma. A jak już wspominasz o Buddzie, to może powiesz mi dlaczego żadna z filozofi wschodu nie wspomina o czymś takim jak płaska ziemia? Przecież to jest tak naciągane że szkoda gadać, karma nie ma najmniejszego związku z kształtem ziemi. A jeśli jest tak jak mówisz to dlaczego średniowiecze było jedną z najmroczniejszych epok, przeca w średniowieczu ludzie wierzyli w płaską ziemię. I wgl czym wg cb jest karma? heh bo filozofia wschodu nie muwi o kształcie ziemi, a gdzie jest napisane w tej filozofi że jest okrągła? bo biblia podaje model płaskiej ziemi, islam także wschód po prostu nie poruszał tego tematu, nie widzieli w tym potrzeby, ufali swoim Bogom heh zle mnie zrozumiałeś, karma nie ma związku z kształtem, ale światopogląd i zachowanie ludzi jusz tak karma powstaje z braku współodczuwania, jeżeli nie współczujesz spotykasz się z karmą współczucie tylko tyle co do karmy, co rozśiejesz to zbierzesz, ale początkiem jest współodczuwanie, bo to jednoczy nie dzieli ludzie zawsze mieli mroczną epoke, nigdy nie było rozkwitu, teras tesz mamy czarna epoke za czasów rzymu było jeszcze gorzej od 1990r- 1982r nie było wcale lepiej niż w średniowieczu, zmieniły się tylko zabawki, a tak to wszystko jest takie samo,wciąż jest ten sam system władzy a najśmieszniejsze jest to że jak w jednym rejonie ziemi było tzw średniowiecze, to w innym rejonie był rozkwit, a potem znowu zmiana, to jak matematyka, ale wynik końcowy zawsze bendzie na minusie, czyli wszystko kończy sie na cierpieniu ludzi i zwierząt |
|
|
|
01.11.2016 - 22:25
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wielka piramida to grobowiec. Żadnego dowodu, ale w książkach tak uczą. Skoro tak uczą to musi być to prawda:)
|
|
|
|
02.11.2016 - 01:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1. podałem filmik pory roku, spujsz jest w głównym temacie, zima jest gdy słońce oddala się na krańce ziemi, gdy zbliża się do centrum jest lato, najlepiej sobie pooglądaj, albo prosze, podaje ci ten filmik tutaj, obejżyj go dokładnie ;) 2. ruchy wody są wciąż badane, ale wstępnie wiadomo że występują prądy morskie ciepłych i chłodniejszych wód księżyc też ma znaczenie, po coś jednak jest, prawda? o wiele trudniej wyjaśnić jest ruchy wody na okrągłej kuli, bo sie ziemia obraca, weś mokrą piłke i zakręć nią, cała woda zejdzie na równik i powstanie pierścień saturna a grawiatacja? a kto powiedział że jest stan niewaszkości? Nasa? nie wiadomo czy to jest hologram wiemy, ze wszystkie gwiazdy obracają się wokuł gwiazdy polarnej, którajest na szczycie firnamentu sfery, a gwiazdy są zawsze w miejscu, o każdej porze roku, są takie same, na podstawie gwiazd utworzono horoskopy, konstelacje, znaki zodiaku jeszcze jeden argument, gwiazdy są zawsze takie same, nawigacją starożytnych okrętów były gwiazdy, gdyby ziemia się obracała, starożytni nigdzie by nie dopłyneli, pogubili by sie na morzu, kiedyś nie było kompasów, były gwiazdy, gdy było zachmurzenie czekano na widok gwiazd 1. Ten filmik nic nie wyjaśnia, tylko rodzi nowe pytania - jaka siła powoduje że słońce zachowuje się w taki a nie inny sposób? Bo tą siłą na pewno nie jest grawitacja. 2. Ja nic nie pisałem o prądach morskich tylko o pływach morskich - przypływy i odpływy. Prądy i pływy to dwie zupełnie inne rzeczy... Morskie pływy można wytłumaczyć w bardzo prosty sposób - grawitacja księżyca, czyli coś czego teoria płaskiej ziemi nie uwzględnia. Wracając do mojego pytania z poprzedniego postu: - Jeśli grawitacja nie istnieje to skąd się biorą pływy morskie? Dlaczego teoria płaskiej ziemi nie potrafi odpowiedzieć na tak banalne pytanie? Nieważkość to wymysł nasa? pierwsze słyszę. Normalnie rozwaliłeś system :D Tylko szkoda że nie ten system który należy rozwalać :( Oś ziemi nie jest zawsze wycelowana w to samo miejsce, aktualnie gwiazdą polarną jest Ursae Minoris, w starożytności gwiazdą polarną była Thuban, a za 10000 lat gwiazdą polarną będzie Wega. 3. Ale to ruch precesyjny wpływa na położenie gwiazd względem Ziemi, a nie ruch obrotowy, taki szczególik, cuś ci się chyba pokiełabsiło. Więc starożytni nigdy by się nie pogubili bo okres precesji osi obrotu Ziemi trwa 26000 lat. |
|
|
|
02.11.2016 - 01:35
|
|
|
ale ja nie chce z Tobą dyskutować, bo jesteś za bardzo przywiązany, związany do tego co znasz. Np. jak by Jezus zszedł na ziemię i powiedział że Ziemia jest płaska to być nie przyjął tego do wiadomości bo to zburzyło by wszystko w co wierzysz. Nie chce Cię przekonywać, zmieniać itd ale Ty chcesz żebym powiedział że ziemia jest kulą - wówczas będziesz mógł spokojnie spać. Po prostu nie chcesz dyskutować dlatego bo nie potrafisz podać nawet jednego logicznego argumentu który by potwierdził teorie płaskiej ziemi. CYTAT Nikt tutaj nie powiedział - ziemia jest płaska i tak ma być ! każdy mówi może ziemia jest płaska, może kulą, może wklęsła, itd szukamy odpowiedzi. A Ty mówisz Ziemia jest kulą tak ma być bo są pory roku. Ok niektórzy mają tak wgrane do mózgu programy ziemia - kula, darwin, kosmos, itd że nie potrafią zadawać pytań. Czy podczas oobe chociaż raz wyszedłeś poza swój pokój? CYTAT Kolega opowiadał mi że robili pomiary geodezyjne i księżyc na pewno nie jest tak daleko jak podaje Nasa, jest znacznie bliżej. I takie coś daje mi tylko jedno - dlaczego nas okłamują ..... A co niby ma geodezja do księżyca? :/ |
|
|
|
02.11.2016 - 01:42
|
|
|
heh bo filozofia wschodu nie muwi o kształcie ziemi, a gdzie jest napisane w tej filozofi że jest okrągła? bo biblia podaje model płaskiej ziemi, islam także wschód po prostu nie poruszał tego tematu, nie widzieli w tym potrzeby, ufali swoim Bogom A taki Buddyzm ma swojego Boga/Bogów? no nie bardzo. CYTAT heh zle mnie zrozumiałeś, karma nie ma związku z kształtem, ale światopogląd i zachowanie ludzi jusz tak Przeczysz sam sobie, w poprzednim poście napisałeś: - model płaskiej ziemi zakłada Matrix. - ci co postrzregają świat jako płaską klatke mają szanse się wyzwolić z karmy, z inkarnacji ci co postrzegają świat jak planete, bendą budować sobie karme. CYTAT karma powstaje z braku współodczuwania, jeżeli nie współczujesz spotykasz się z karmą współczucie tylko tyle co do karmy, co rozśiejesz to zbierzesz, ale początkiem jest współodczuwanie, bo to jednoczy nie dzieli ludzie zawsze mieli mroczną epoke, nigdy nie było rozkwitu, teras tesz mamy czarna epoke za czasów rzymu było jeszcze gorzej od 1990r- 1982r nie było wcale lepiej niż w średniowieczu, zmieniły się tylko zabawki, a tak to wszystko jest takie samo,wciąż jest ten sam system władzy a najśmieszniejsze jest to że jak w jednym rejonie ziemi było tzw średniowiecze, to w innym rejonie był rozkwit, a potem znowu zmiana, to jak matematyka, ale wynik końcowy zawsze bendzie na minusie, czyli wszystko kończy sie na cierpieniu ludzi i zwierząt Więc dlaczego w średniowieczu nie było lepiej? Przecież w tym okresie wszyscy wierzyli w płaską ziemie. "ci co postrzegają świat jako płaską klatkę mają szanse się wyzwolić z karmy". |
|
|
|
02.11.2016 - 08:44
|
|
|
Nie bardzo rozumiem, jaki może mieć związek z karmą kształt Ziemi ? Jest w tym wypadku różnica, czy Ziemia jest płaską czy kulą ?
|
|
|
|
02.11.2016 - 08:46
|
|
|
Wg niektórych teorii wszechświat jest plaski. Od niedawna funkcjonuje wszechświat jako hologram itd.
Ja bym nie odrzucał żadnej teorii a jedynie "zmusił" rozum do przyjęcia innych możliwości od tych wpajanych nam od dzieciństwa. (IMG:http://static.geekweek.pl/cms/2015/05/hologram.jpg) |
|
|
|
02.11.2016 - 15:11
|
|
|
Wg niektórych teorii wszechświat jest plaski. Od niedawna funkcjonuje wszechświat jako hologram itd. Ja bym nie odrzucał żadnej teorii a jedynie "zmusił" rozum do przyjęcia innych możliwości od tych wpajanych nam od dzieciństwa. Zielu wszechświat nie jest dosłownie płaski... Płaski wszechświat to wszechświat stabilny, czyli taki który się ani nie zapadnie, jak wszechświat sferyczny, ani taki w którym ekspansja nie będzie przyspieszać w nieskończoność tak jak we wszechświecie hiperbolicznym |
|
|
|
02.11.2016 - 15:14
|
|
|
|
|
|
|
02.11.2016 - 15:23
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
prędkość 1.5 najlepiej. Powinni to puścić na światowych dniach młodzieży na telebimie na błoniach.
|
|
|
|
02.11.2016 - 16:02
|
|
|
No córz ludzie wierzący w płaską ziemie, nie mają wsparcia uniwersytetów i co rocznego wsparcia finansowego, idącego w miliardach
gdyby odwrócić temat i wykorzystać broń naukowców przeciwko nim samym, czyli dlaczego to jest takie,a nie takie? no więc, teraz to my pytamy :) 1. nie ważne na jakiej jesteś wysokości, linia horyzontu jest płaska, dlaczego? lecisz samolotem ponad górami i widzisz płaską linie horyzontu, gdyby ziemia była okrągła linia horyzontu by się zakrzywiała prawda? 2. dlaczego jeżeli ziemia się obraca, to nie jest wody najwięcej na równiku, a jest wręcz przeciwnie, w niektórych miejscach przeważają tereny pustynne, a co z morzami? czy nie powinny zalewać lądów równikowych? 3. dlaczego gwiazdy krążą wókuł gwiazdy polarnej? przecierz to nie ma logicznego sensu, więc czym ta gwiazda jest? 4, dlaczego nauka nie mówi o biegunie południowy i dlaczego samoloty tam nie dolatują, tylko skręcają? a dlaczego granic bieguna południowego pilnuje wojsko? 5. eksperyment ze światłem księżyca, polegał na umieszczeniu jednej szklanki w cieniu, a drugiej szklanki w świetle księżyca, eksperyment wykazał, że ta w świetle woda była zimniejsza, pewnie nie jeden z was zauwarzył że podczas pięknych pełni są zimnie noce, a w zimie, są durze mrozy eksperyment wykazał że księżyc nie odbija światła a emanuje własnym zimnym światłem 6.odległość słońca od ziemi, nie odpowiada promieniom słonecznym które padają na ziemie, wg obliczeń kątów padania promieni słonecznych słońce jest o wiele mniejsze i jest zdecydowanie bliżej jak to podaje Nasa, jak wyjaśnisz ten filmik? 7. lot samolotów przy biegunie południowym, jest na zasadzie mapy płaskiej ziemi a nie kuli, dlaczego? to tylko jedne z nielicznych pytań, na które naukowcy Nasa nie odpowiadają, już bez analizy, układu słonecznego czy chodzby rzekomego lądowaniu na księżycu teraz my bendziemy pytać, dajcie sensowne odpowiedzi, to przestaniemy zadawać pytania, naukowcy analizują astrologie ponad 200 lat, gdzie analizowało to miliony naukowców, doktorów astrologów, to chyba macie odpowiedzi? temat płaskiej ziemi jest nowy, ludzie pragną badać rzeczywisty kształt ale brakuje im sponsorów, pieniędzy, wsparcia, wiedzy i przyrządów pomiarowych, jak chociasz ze 100 balonów stratosferycznych, które mogłyby wykonać dokładną mape powierzchni lądu, w porównaniu z budową rakiety, czy satelity to nie jest droga rzecz, a wszystko by wyjaśniła, ale z jakiegoś powodu władza nie chce podać rzeczywistej powierzchni globu lisk wiem że zadajesz durzo pytań bo chcesz znać odpowiedzi, ja także ich pragnę, mam ogrom pytań, ale nie ma na nie odpowiedzi, badania wciąż trwają wczoraj nie potrzebnie mieszałem tematy duchowe z płaskością ziemi, zawaliłem wiem, ale teras zostaje w temacie czysto mechanicznym powiedz mi jeszcze gdzie i po co są satelity, bo teleskopem nie mogę za nic ich wypatrzyć, widze to co jest nazywane marsem,a nie widzę satelity, gdzie są te tysiące satelit jak podają masmedia? czemu nie widze międzynarodowej stacji kosmicznej, chodzby w zarysie, a jak oglądam filmiki na youtube, ze ktoś znalazł stacje, to ja nie widzę stacji a białą migoczącą kropke, mają takie zajebiste teleskopy, na ziemi to czemu nie zrobią zdjęcia satelity z ziemi? zdjęcia stacji kosmicznej widziane z ziemi, dlaczego? wszystko to jakaś grafika komputerowa i jakieś kropki widziane przez teleskop, coś tutaj jest nie halo, ja chce zobaczyć zdjęcia z teleskopu, a nie jakieś mrugające, rozmazujące sie kropki na niebie jestem realistą wierze w to co widzę i puki tego nie zobaczę, nie dotknę, nie obmacam to nie uwierze w żaden rzekomy układ słoneczny naukowcy nic nam nie dali prócz wydrukowanych książek, w żaden sposub nie udowodnili swoich teori, a każą udowadniać to ludziom wyznajacych inne poglądy, oni biorą kase więc niech udowadniają to za co biorą kase, ja jestem prostym pracownikiem fizycznym i chce znać realne dowody, na to co pchali mi do głowy przez 20 lat życia ten system jest dziwny, bo ci co pytają są uwarzani za głupich nawiedzonych, a ci co nie zadawają pytań i biorą wszystko jak leci są uwarzani za spoko kolesi, za ludzi wykształconych i wyuczonych, potem taki wyuczony nie wie dlaczego auta nie może w zimie zapalić, ale sie nie spyta czemu, tylko odda auto do mechanika- taka ironia panującej mody na sposub myślenia |
|
|
|
02.11.2016 - 16:15
|
|
|
prędkość 1.5 najlepiej. Powinni to puścić na światowych dniach młodzieży na telebimie na błoniach. tak bardzo ładna grafika komputerowa, widziałem lepsze efekty specjalne w tych nowych gwiezdnych wojnach ;) ciekawe zkąd oni wzieli te pomiary? na jakiej zasadzie to pomierzyli, jeżeli oni mierzą tak jak zmierzyli odległość słońca od ziemi, to te pomiary są absurdalne :) aha fajna muza plus zajebista bajeczna grafika pod hasłem to jest prawda - to podstawowy element kontroli postrzegania człowieka, wiedział jóż to hitler i stalin, kolorowe plakaty pod podkładem pieśni narodowych i były efekty ;) |
|
|
|
02.11.2016 - 16:37
|
|
|
|
|
|
|
02.11.2016 - 17:48
|
|
|
pisałem że podawana odległość ziemi do księżyca jest błędna i naciągana,
jak nasa tłumaczy jak pomierzyli odległość ziemia - księżyc ? podczas 1 wyprawy zostawili tam duże lustra, do których mierzyli odległość dalmierzem :D a jak tłumaczą czemu ich teraz nie widać z teleskopów ? bo wyblakły :D nosz kurw..... :D a skąd wiedzieli przed 1 wyprawą jak jest odległość ? to już nie podają :D ogólnie są jakieś jaja z tym całym kosmosem :D |
|
|
|
02.11.2016 - 17:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
przybyliśmy tu z iluzji oddzielenia, aby zbadać cudowność istnienia!
relaksacja Skłodowskiej to podstawa twierdzę ze Ziemnia jest pusta, bom relaksował się z Einsteinem źródło nie może istnieć same, zródło żeby istniało ptrzebuje drugiego źródła, a drugie następnego, wiem to bom relaksował się relaksuje relaksuje i widzę ze planety som okrągłe, ale ziemnia jest inna, ziemnia nie podobna do reszty planet kurwa dość relaksacji, biegnę prowadzić firmę, bo żonka mniem opierdoli |
|
|
|
02.11.2016 - 17:51
|
|
|
Te loty w kosmos też jakieś słabe. Wysyłają te złomy za miliardy i co drugi się rozjebie.
Albo ta ostatnia satelita czy co tam...leciało to kurestwo tyle czasu a jak doleciało to nawet sygnału nie puściło. |
|
|
|
02.11.2016 - 17:59
|
|
|
słyszałem o tej teori, ale nie chciałem tutaj nic pisać, żeby mnie nie wygwizdali ludzie prubują badać, ale trafiają na ścianę tzw Nauki ogulnej wiem jedno, nad ziemią jest sfera, na której zatrzymują się balony stratosferyczne Auguste Piccard w 1931r jako pierwszy znalazł się w stratosferze Cytat z czasopisma Popular Science z 1931roku o tym co zobaczył z wysokości : (Ziemia )Wyglądała JAK PŁASKI DYSK Z WZNOSZĄCYMI SIĘ DO GÓRY KRAWĘDZIAMI najlepiej czytać stare artykuły naukowe przedwojenne Auguste Piccard - szwajcar niemieckie mapy mówiące że mieszkamy wewnątrz ziemi, gdzie na biegunach są przejścia do skorupy zewnętrznej, gdzie Niemcy sie dostali i pozakładali sobie tam bazy bardzo dziwne,ale badania Nazistów sugerowały inny kształt naszego świata, chętnych zapraszam do jusz gotowego tematu https://dmr44blog.wordpress.com/2013/02/24/...nia-ziemi-cz-3/ |
|
|
|
02.11.2016 - 18:09
|
|
|
prosta dziecinna rzecz, wpiszcie w google hasło widok satelit z ziemi i zobaczycie to
https://www.google.pl/search?q=widok+sateli...366&bih=654 hehe nikomu sie nie udało zrobić takiego zdjęcia? a co z tymi złomami na orbicie, nic nie widać, tylko jakieś światełka co mrugają kurcze, widzą galaktyki, nowe jakieś gigantyczne słońca a nie mogą dopatrzyć własnej satelity i zrobić jej zdjęcia z ziemi, co jest grane? :) jak ktoś znajdzie niech wrzuca tutaj takie zdjęcia, chętnie je przeanalizujemy czy to nie jest zrobiona grafika komputerowa słuchajcie sam nie wiem o co biega, ale to co jest nazywane astronomią jest jedną wielką ściemą, tyle widzę a gdzie my żyjemy? nie wiadomo, ale wiem kto to wie rządy wiedzą i tego nie powiedzą, my mamy tylko zarabiać pieniądze i tyle teoria pustej ziemi jest??? teoria płaskie ziemi jest???? ale teoria astrofizyki i okrągłej ziemi - kompletna ściema masonerii jedno wiem, już nie bendę kupował kolorowych gazetek o kosmosie i tracił czasu na dokumenty discovery science, tym samy zmniejsze muj abonament miesięczny wykreślając badziewne kanały, tyle daje mi to że nie wierze w te ich ścieme, nie bende pchał im forsy do kieszeni, niech sobie poszukają innego zawodu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |