|
|
![]() ![]() |
08.11.2016 - 18:27
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gejawy mogłeś zostać piłkarzem jak ronaldo to byś zarabial godne pieniądze a tak masz 1zl za posta od astrologosa:) Co za żebrak z Ciebie:)
Rocznie: 21 600 000 € Miesięcznie: 1 800 000 € Tygodniowo: 450 000 € Dziennie: 64 286 € Na godzinę: 2 678 € Na minutę: 45 € Suchwiec mogłeś kopać piłkę, ale Ciebie kopano w głowę i teraz masz siniaka mózgu. |
|
|
|
08.11.2016 - 18:28
|
|
|
Gejawy jak Ty będziesz miał dzieci i żonę to pewnie ich zostawisz dla jakieś pindy bo nie ogarniesz pieluch nawet:)
Kurwa, ale ludzie mają ból, że sobie siedzę na forum a sami w ochronie siedzą 24h na dobę w kanciapie:) Gejawy zakładamy się komu pierwszemu się znudzi?:) Na takich jak Ty jest prosty sposób. Luzik:) Dlatego tak suchowiec się oburza bo durny zielarz ma firmę i zarabia kasę a mądry suchowiec biedę klepie:) Firma, żona, dzieci, forum, działka, tester ciastek...jak to pogodzić? Można? Można...a polaczki cebulaczki niech się zastanawiają:) |
|
|
|
08.11.2016 - 18:31
|
|
|
Nigdy nie zostawię żony i dzieci bo kto będzie koło mnie zapierdalał jak całą dobę siedzę na forum:)
Karmią mnie przez rurkę, wynoszą basen i myją mnie nawilżonymi szmatami, bo śmierdzę:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |