oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: Teoria Płaskiej Ziemi, Z tematu o ID: 9612
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 18:27
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Gejawy mogłeś zostać piłkarzem jak ronaldo to byś zarabial godne pieniądze a tak masz 1zl za posta od astrologosa:) Co za żebrak z Ciebie:)

Rocznie: 21 600 000 €
Miesięcznie: 1 800 000 €
Tygodniowo: 450 000 €
Dziennie: 64 286 €
Na godzinę: 2 678 €
Na minutę: 45 €

Suchwiec mogłeś kopać piłkę, ale Ciebie kopano w głowę i teraz masz siniaka mózgu.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 08.11.2016 - 18:28
Post #2

Dupa Towarzystwa

Gejawy jak Ty będziesz miał dzieci i żonę to pewnie ich zostawisz dla jakieś pindy bo nie ogarniesz pieluch nawet:)

Kurwa, ale ludzie mają ból, że sobie siedzę na forum a sami w ochronie siedzą 24h na dobę w kanciapie:)

Gejawy zakładamy się komu pierwszemu się znudzi?:) Na takich jak Ty jest prosty sposób. Luzik:)

Dlatego tak suchowiec się oburza bo durny zielarz ma firmę i zarabia kasę a mądry suchowiec biedę klepie:)

Firma, żona, dzieci, forum, działka, tester ciastek...jak to pogodzić? Można? Można...a polaczki cebulaczki niech się zastanawiają:)

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 08.11.2016 - 18:31
Post #3

Dupa Towarzystwa

Nigdy nie zostawię żony i dzieci bo kto będzie koło mnie zapierdalał jak całą dobę siedzę na forum:)
Karmią mnie przez rurkę, wynoszą basen i myją mnie nawilżonymi szmatami, bo śmierdzę:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park