|
|
![]() ![]() |
04.12.2016 - 23:25
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może mi ktoś powiedzieć co to za medalion?
Mój chłopak dostał coś takiego. Nie wiemy jednak jakie jest jego przeznaczenie. Dla mnie symbole wyglądają na opiekuńcze. Zainteresowało mnie to i staram się czegoś dowiedzieć. Może ktoś już się spotkał z tymi symbolami/ posiada podobny przedmiot.
_20161204_230858.JPG ( 16.84k )
Liczba pobrań: 76:)
_20161204_230748.JPG ( 15.19k )
Liczba pobrań: 62 |
|
|
|
05.12.2016 - 00:22
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przeznaczenie pewnie ozdobne...z medalionem czy bez i tak zajdziesz tam, gdzie jest Ci pisane.
|
|
|
|
05.12.2016 - 11:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
od kogo dostał ten medalion ? co to za osoba co z łączy ją z twoim chłopem ? |
|
|
|
05.12.2016 - 16:52
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Medalion dostał od swojej matki.
ich relacje są jednak skomplikowane, tak jak jego życie (głównie dzięki rodzicielce). Aczkolwiek matke jaka by nie była trzeba szanować... |
|
|
|
05.12.2016 - 17:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja bym oddał.
|
|
|
|
05.12.2016 - 20:14
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
05.12.2016 - 20:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
05.12.2016 - 20:39
|
|
|
Jehowska rzecz.
Wystarczy pierwsze słowo przetłumaczyć. |
|
|
|
05.12.2016 - 20:53
|
|
|
A co myślicie o pacyfce ?
|
|
|
|
05.12.2016 - 20:56
|
|
|
Co takiego z kabałą jest nie tak?
|
|
|
|
05.12.2016 - 21:01
|
|
|
|
|
|
|
05.12.2016 - 21:15
|
|
|
Jest w googlach taka opcja szukania grafiki ale nie mogę tego na telefonie jakoś zrobić.
|
|
|
|
05.12.2016 - 21:28
|
|
|
Nic nie ma już patrzałem, pierwsze słowo to jahwe co tu więcej dodawać.
|
|
|
|
05.12.2016 - 22:09
|
|
|
To może być wszystko " W Bogu nadzieja" lub "Boże chroń " itd. Nic w tym złego jeżeli ktoś jest wierzący i (co najwazniejsze) jest przeswiadczony o ochronnym lub opiekunczym oddziaływaniu amulety. Głównym motorem napędowym jest nasze przeświadczenie i wiara.
Nie mam pojęcia co przedstawia prezentowana tu grafika. |
|
|
|
05.12.2016 - 22:24
|
|
|
Ponoć pierwotnie to symbol szatana. Chrześcijanie wykonując znak krzyża też wykonują znak szatana. Problem z symbolami jest taki, że ich symbolika wielokrotnie była zmieniana. Swastyka kojarzy się jednoznacznie a to pierwotnie symbol słońca. W Indiach Swastyka nadal jest czczona jako znak słońca. Z tym że Hitler ją trochę zmodyfikował, odwracając o 45 st. czy jakoś tak. Ta hitlerowska nie ma w zasadzie nic wspólnego z tą indyjską, choćby poprzez odwrócenie jej. |
|
|
|
06.12.2016 - 05:14
|
|
|
Rowniez odradzam I zeby wyszlo na zdrowie pozdrawiam
|
|
|
|
06.12.2016 - 07:23
|
|
|
Zmianana jak wierzysz w przesądy czyli ukryte moce tego medalionu to musisz wierzyć w rytuały oczyszczające, które możesz zastosować. Mimo wszystko nie demonizowałby tego medalionu. To nie voodoo:)
Kiedyś przy okazji możesz zamoczyć ten medalion w jakimś wartkim strumieniu i wyrazić intencję oczyszczenia medalionu i gra gitara:) Mi te wzory na medalionach podobają się bo przypominają kręgi zbożowe:) (IMG:http://zdjecia-rolnicze.rolnicy.com/images/Wies-rysunki-w-zbozu-2-012.jpg) |
|
|
|
21.12.2016 - 11:35
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Medalion dostał od swojej matki. ich relacje są jednak skomplikowane, tak jak jego życie (głównie dzięki rodzicielce). Aczkolwiek matke jaka by nie była trzeba szanować... Tak tak bo rodzice to swietosc nawet jak starzy to darmozjadzi na zasilkach i wszelkie oszczednosci a w zasadzie hajs na bieżąco idzie na chlanie i fajki i.papier do dupy, a dzieci chodzą w brudnych zaniedbanych ubraniach głodne. Bo matka to zawsze matka i trzeba ja szanować, a najlepiej zrobić dla niej popielniczke ze swoich pleców |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |