|
|
![]() ![]() |
16.12.2016 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kto ma kogos chetnego moze sie do mnie zglosic.
Jezyk niemiecki nie konieczny. Konieczna umiejetnosc gotowania, sprzatania. Gotowosc zajecia sie starsza osoba, empatia, cierpliwosc, wyrozumialosc. Kontakt: 661902441 lub e-mail: [email protected] |
|
|
|
16.12.2016 - 20:54
|
|
|
Kto ma kogos chetnego moze sie do mnie zglosic. Jezyk niemiecki nie konieczny. Konieczna umiejetnosc gotowania, sprzatania. Gotowosc zajecia sie starsza osoba, empatia, cierpliwosc, wyrozumialosc. Kontakt: 661902441 lub e-mail: [email protected] Ochroniarz i ubezpieczenie od ciapatych jest?;> Jak to jest ,że obcokrajowiec musi się zajmować obywatelką Ni3miec? |
|
|
|
16.12.2016 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Oferty prace na oobe.pl tego jeszcze nie grali ahaha
|
|
|
|
16.12.2016 - 21:00
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ciotka moja też się zajmuje niemkami w starszym wieku. Wiele polek tak zarabia. Ciężka praca.
Ty astrologos widzisz starą niemrę a inni widzą starego człowieka potrzebującego pomocy. Polska nie gwarantuje godnych zarobków zatem ludzie szukają pracy za granicą. Niedługo jednak PIS DA i będzie raj. |
|
|
|
16.12.2016 - 21:45
|
|
|
Ciotka moja też się zajmuje niemkami w starszym wieku. Wiele polek tak zarabia. Ciężka praca. Ty astrologos widzisz starą niemrę a inni widzą starego człowieka potrzebującego pomocy. Polska nie gwarantuje godnych zarobków zatem ludzie szukają pracy za granicą. Niedługo jednak PIS DA i będzie raj. Jak moze byc watek gdzie sie bluzga jeden na drugiego, to co komu przeszkadza watek z oferta pracy? Przymusu nie ma, ale ktos moze byc w potrzebie i skorzystac z oferty. Nie astro, nie ma tu ubezpieczenia od ciapatych, jedziesz na wlasne ryzyko. A za podcieranie tylkow Niemkom mam taka kase, ze niejeden z Was by nie uwierzyl :) Tu gdzie teraz jestem, moja podopieczna jest po prostu slodka osoba. Zadna tam zgryzliwa niemra. Wymaga pomocy i opieki ktora solidnie oplaca. Kiedys jak zaczynalam prace w Niemczech to wymagany byl jezyk. Teraz juz biora jak leci. Spoleczenstwo gwaltownie sie starzeje i zapotrzebowanie na opiekunki jest b duze. Ale skad nabrac tyle opiekunek z jezykiem? Wiec juz nie przebieraja i biora kto chetny, facetow tez :) Tu w Dusseldorf poznalam Polaka Jacka, ktory jest opiekunem starego Niemca. Jacek bardzo sobie chwali te prace :) Umie chlop gotowac, sprzatac itd. Wiec w czym problem? :)) |
|
|
|
16.12.2016 - 22:05
|
|
|
Wiec w czym problem? :))
W polskiej mentalności, gdzie narzekanie i problem grają pierwsze skrzypce. Niemcy dlatego też sprowadzili tylu uchodźców. Po kilku latach jak dzicz zostanie usunięta a taka wiadomo jest ich gospodarka wystrzeli. My tu z taką władzą to w czarnej dupie będziemy, ale moja branża kwitnie zatem spoko. |
|
|
|
16.12.2016 - 22:56
|
|
|
Jak moze byc watek gdzie sie bluzga jeden na drugiego, to co komu przeszkadza watek z oferta pracy? Przymusu nie ma, ale ktos moze byc w potrzebie i skorzystac z oferty. Nie astro, nie ma tu ubezpieczenia od ciapatych, jedziesz na wlasne ryzyko. A za podcieranie tylkow Niemkom mam taka kase, ze niejeden z Was by nie uwierzyl :) Tu gdzie teraz jestem, moja podopieczna jest po prostu slodka osoba. Zadna tam zgryzliwa niemra. Wymaga pomocy i opieki ktora solidnie oplaca. Kiedys jak zaczynalam prace w Niemczech to wymagany byl jezyk. Teraz juz biora jak leci. Spoleczenstwo gwaltownie sie starzeje i zapotrzebowanie na opiekunki jest b duze. Ale skad nabrac tyle opiekunek z jezykiem? Wiec juz nie przebieraja i biora kto chetny, facetow tez :) Tu w Dusseldorf poznalam Polaka Jacka, ktory jest opiekunem starego Niemca. Jacek bardzo sobie chwali te prace :) Umie chlop gotowac, sprzatac itd. Wiec w czym problem? :)) Pytałem się dlaczego Niemcy się nie zajmują Niemcami. Co się dzieje na tym zachodzie? |
|
|
|
16.12.2016 - 23:45
|
|
|
|
|
|
|
16.12.2016 - 23:48
|
|
|
Bo tu prawie juz nie ma Niemcow. Sa sami ciapaci. Na 81 mln ludnosci to moze z 15% to Niemcy. Chyba z deczka przegięłaś. Gdzieś czytałem,że co 3 Niemiec to imigrant lub pochodzi z rodziny imigrantów. Neomarksiści dopięli swego , poddali skutecznie naród niemiecki eutanazji. |
|
|
|
16.12.2016 - 23:49
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no niestety teraz polki muszą tam jeździć żeby podcierać dupe niemieckim starym babą. Bo w polsce amba fatima.
niech niemki przyjeżdżają podcierać dupe polskim kobietą wegetującym z rentami 800zl. W ramach zadośćuczynienia z pół wieku kraju w plecy. A to wszystko niech finansuje Angela i EU. p.s Tulsi nic osobistego pochwalam że chcesz dać komuś prace, takie czasy niestety. |
|
|
|
17.12.2016 - 00:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
sprzedam ksiazke. rzym. wiesz czym. obeness--- /offtravianos/onogameos./ loser
|
|
|
|
17.12.2016 - 07:58
|
|
|
Ciekawe jest to, że kobiety jeżdżące do Niemiec wykonywać tak ciężką pracę nie narzekają a narzekają faceci...:) Absurd:)
Niemki w Polsce też pracują. Np. usługują prezesowi w demolowaniu kraju: (IMG:http://bi.gazeta.pl/im/a0/d9/f3/z15980960Q,Beata-Szydlo.jpg) |
|
|
|
17.12.2016 - 07:59
|
|
|
Chyba z deczka przegięłaś. Gdzieś czytałem,że co 3 Niemiec to imigrant lub pochodzi z rodziny imigrantów. Neomarksiści dopięli swego , poddali skutecznie naród niemiecki eutanazji. To, gdzie niemcy się rozjechali? Tulsi czy żyjesz tam w ciągłym strachu i stresie skoro tylu jak nazywasz ciapatych terrorystów? Nie lepiej żyć w Polsce biedniej, ale bezpieczniej? Szydło daje już przecież 12zł brutto za godzinę. Nie wierzę, że zarabiasz dużo więcej ;-) |
|
|
|
17.12.2016 - 11:17
|
|
|
Chyba z deczka przegięłaś. Gdzieś czytałem,że co 3 Niemiec to imigrant lub pochodzi z rodziny imigrantów. Neomarksiści dopięli swego , poddali skutecznie naród niemiecki eutanazji. Ja bym powiedziala ze co drugi to juz mieszaniec. Jest ich ponad 80 mln w kraju troszke wiekszym od Polski. A nas jest 38 mln. Niemieckie rodziny maja 1 gora 2 dzieci. Reszta tych milionow obywateli to wiadomo kto :) |
|
|
|
17.12.2016 - 11:23
|
|
|
To, gdzie niemcy się rozjechali? Tulsi czy żyjesz tam w ciągłym strachu i stresie skoro tylu jak nazywasz ciapatych terrorystów? Nie lepiej żyć w Polsce biedniej, ale bezpieczniej? Szydło daje już przecież 12zł brutto za godzinę. Nie wierzę, że zarabiasz dużo więcej ;-) Jasne ze lepiej zyc w Polsce. Z tym ze w kraju nie mam mozliwosci dorobic sobie, a jesli juz, to za jakies psie pieniadze. Nie chce mi sie tyrac po 12 godz za 8 zl. Staram sie jak moge unikac miejsc gdzie brazowych jest najwiecej. A moze Ty zatrudnilbys mnie w swoim ogrodnictwie za 40 € dziennie ? :) |
|
|
|
17.12.2016 - 20:04
|
|
|
40 dziennie to nie jest wygórowana stawka. Przyznam szczerze, że myślałem, że za tak ciężki kawałek chleba więcej się zarabia.
Ile godzin dziennie za te 40? |
|
|
|
17.12.2016 - 22:55
|
|
|
|
|
|
|
17.12.2016 - 23:06
|
|
|
Netto to rzeczywiście jest przyzwoicie, ale za rodzaj pracy dupy nie urywa. Dla porównania w mojej branży opiekując się jedną wspólnotą mieszkaniową (teren zielony) umowa roczna to średnio 1000zł. Zimą nic nie robisz a kasa wpływa.
Łatwo obliczyć, że 10 wspólnot to 10 000zł:) Pracując kiedyś w firmie szef miał blisko 40 wspólnot i nic nie robił bo od roboty miał mnie i 3 innych ogrodników:) |
|
|
|
18.12.2016 - 08:50
|
|
|
Netto to rzeczywiście jest przyzwoicie, ale za rodzaj pracy dupy nie urywa. Dla porównania w mojej branży opiekując się jedną wspólnotą mieszkaniową (teren zielony) umowa roczna to średnio 1000zł. Zimą nic nie robisz a kasa wpływa. Łatwo obliczyć, że 10 wspólnot to 10 000zł:) Pracując kiedyś w firmie szef miał blisko 40 wspólnot i nic nie robił bo od roboty miał mnie i 3 innych ogrodników:) Fajnie masz, z tym ze nie kazdy moze zostac ogrodnikiem. A masz pracownikow czy sam dzialasz? |
|
|
|
18.12.2016 - 09:53
|
|
|
Wiosna to bedzie trzeci rok firmy i pracuje sam poki co ale w nowym sezonie zatrudnie juz na stale pracownika. Do tej pory dorywczo tylko zatrudnialem. Docelowo chce miec dwoch ludzi ktorzy beda wszystko za mnie robic a ja tylko nadzorowanie.
|
|
|
|
18.12.2016 - 13:50
|
|
|
no to ja w temacie: jezeli jest jakis chetny kierowca autobusu z aktualnymi uprawnieniami i podstawowa znajomoscia niemieckiego do wyjazdu do pracy na Bawarie to prosze o kontakt. Warunki sa bardzo dobre, finansowe, duzo Polakow w firmie, szefowa - P. Ola jest w porzadku, jezeli ktos bedzie zainteresowany to kontakt dam, ale najpierw trzeba do mnie napisac na: [email protected].
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |