|
|
![]() ![]() |
03.02.2017 - 23:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i pytanie kto jest człowiekiem kto programem.
Pytasz jak leming:) |
|
|
|
05.02.2017 - 01:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i pytanie kto jest człowiekiem kto programem. Pytasz jak leming:) o 6-8 rano wstajesz - musisz zjeść śniadanie i kolejne posiłki w ciągu dnia, tak jesteś zaprogramowany masz potrzeby fizjologiczne masz wgrany program do potrzeb seksualnych wieczorem masz program konieczny do położenia się do łóżka i restartu :) co poniektórzy mają zdolność w pewnym stopniu do zaglądnięcia w tryb programisty czyli oobe :D spoko program do nie zadawania pytań też masz wgrany :D małżeństwo, dzieci, tv, radio, internet, reklama itp wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu.. |
|
|
|
05.02.2017 - 07:53
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu..
Tak podpowiada Ci Twój program...wg mojego programu wszystko czego doświadczam pomaga pojąć ten sens. |
|
|
|
05.02.2017 - 13:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
05.02.2017 - 13:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do ras obserwuje ludzi i cos w tym jest, jakby podobieństwo czaszki oprawy oczu wyglądu. Jakby dusze uwięzione w ciałach na ziemi...
|
|
|
|
05.02.2017 - 20:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu.. Tak podpowiada Ci Twój program...wg mojego programu wszystko czego doświadczam pomaga pojąć ten sens. tak tylko Ci się wydaje :D tak jak pisałem wstajesz, jesz śniadanie, jakiś sex, robisz to co miliardy ludzi i mówisz "doświadczam" powtarzam wszystko po milion razy i mówisz "jestem wyjątkowy" :D masz wgrany program do nie zadawani pytań, tak samo jak ludzie mają program do strachu przed samobójstwem ... :D |
|
|
|
05.02.2017 - 20:32
|
|
|
tak tylko Ci się wydaje :D tak jak pisałem wstajesz, jesz śniadanie, jakiś sex, robisz to co miliardy ludzi i mówisz "doświadczam" powtarzam wszystko po milion razy i mówisz "jestem wyjątkowy" :D masz wgrany program do nie zadawani pytań, tak samo jak ludzie mają program do strachu przed samobójstwem ... :D I co z tego? to nie ja jestem wstającym to nie ja jestem jedzącym to nie ja jestem sex uprawiającym JAM JEST wieczna, bezforemna świadomość - świadek tego wszystkiego. |
|
|
|
05.02.2017 - 22:12
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ee Foks, kto ci podskoczy, przecież ty kozak jesteś :)
Co może zrobić buk, bukowi :) Nic. Jak kiedyś ktoś złapie głupawkę strachu, czegokolwiek. To może sobie zdać pytanie. Co ja mam do stracenia? Czym jestem ja? Gdzie zmierzam? Co ja mam do stracenia? Chodź pogadamy? I co kto zrobi, jak bulterier podbiegnie a ty mu wyciągniesz ręcę do piątaka to zgłupieje :) Jesli coś z tobą rezonuje, musi mieć interes w jakiejś części ciebie. Dialog zawsze spoko. I zawsze wyjdzie i tak że to dialog twój z tobą. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |