oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Z: Luka, Błąd, Niedociąnięcie W Metodach Na Oobe..., Z tematu o ID: 772
Xyztof
post 17.08.2007 - 18:42
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Noro @ 17.08.2007 - 17:38) *
Kurde... Dajcie sobie spokój!!!
Nie rozumiem... Was...
Każdy musi znaleźć swoją drogę/metodę aby wyjść z ciała, nie zrobimy tego używając czyiś metod... Chociaż to może pomóc, lecz nie zawsze!

Ej jeśli macie tak sobie skakać do gardeł to chociaż nie dawajcie wpisów w temacie, w którym pisze sie jak sie mocno Kochamy... Bo to były by tylko kłamstwa... Matko... Jak DZIECI!

kazdy musi znalezc swoja metode ? To dlaczego mowicie ze obe jest proste? Jak mam znalezc wlasna metode skoro nie wiem czego szukac ?,chce wyjsc proboje roznych rzeczy ale mniejsza o to ... Tworcy tematu chcieli otrzymac jakas konkretna odpowiedz a ja tu widze same bezsensowne posty, napewno nie licze na to ze kazdy z ekspertow OBE bedzie analizowal procedure kazdego laika i mowil mu co moze poprawic ale wystarczy dac jakies ogolne wskazowki... powstal FAQ to bardzo dobrze sa ksiazki tez dobrze ale szukamy dalszych metod na osiagniecie obe dla tych co tego jeszcze nie doswiadczyli ... sory ze tak chaotycznie pisze
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park