CYTAT(Kapcio @ 05.12.2006 - 19:13)

Wczoraj gdy kładłem sie spac po raz pierwszy osiągnąłem WIBRACJE całęgo ciała. Z początku sie przestraszyłem i na "siłe" otwożyłem oczy. Z 5 min snów sie położyłem i przyjąłem normalną pozycje w której śpie czyli na boku; znowu się zaczęły i już się ich nie bałem :) ale za kilkadziesiąt sekund się skonczyły :( Powiem wam tyle ze jest to zaaaaaaaaajefajne uczucie te wibracje :) :) :) czujesz jak przec ciebie przechodzi energia. Nie do opisania...
Lecę se od końca czytając poszczególne tematy i wypowiadając się a tu już trzeci z kolei o wibracjach! A strona dopiero 41! Proponuje wszystkie tematy o WIBRACJACH skleić do kupy. W innym wypadku nic tylko chaos będzie syfił i górował. A FORUM jest zayebist i nie zasługuje na śmietnikowanie! Nowy temat o wibracjach doklejać do głównego wibrującego wątku i tyle, oraz pilnować młodych, tudzież starych, znużonych userów i samego siebie, by śmietnika nie robić. Myślę, że znalazłoby się wielu chętnych do pomocy wolontariuszy-uczciwców co by się tym zajęli. Tak moja sugestia.
Posklejać TEMATY przyciągające się i wypierniczyć posty-spamy! A post-ćpunów nic nie wnoszących na FORUM banować srogo, tudzież stworzyć otwarty SPAM-RING, gdzie by se rzygali po sobie!
To nie jest forumowisko-śmietnisko tylko święty adres OOBE.PL ,a ludzisk będzie przybywać, czy to się komuś podoba, czy nie bo taki jest CEL!
Kto chętny do wolontariatu niech się zgłasza do Admina. Ja póki co naiwaniam odpowiedzi do tematów, ściśle trzymając się zagadnień i nie zbaczając z obranego kursu. Jednak gdy skończę mogę pomóc pilnować porządku i yebać banami post-ćpunów nic nie wnoszących do zacnego FORUM prócz chaosu i prób papąwania swojego chorego ezo-ego!!! No problem!
OOOOOOO
http://www.obemaniak.pl