|
|
![]() ![]() |
04.09.2007 - 13:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
a czy to nie jest trochę tak, że w czasie relaksacji gdy rosnie poziom energii w ciele stopy i dłonie są jednymi z miejsc które posiadają najwiecej receptorów które zostają pobudzone i najłatwiej w nich wyczuć ową energię...? Tez tak mam. Wystarczy ze na chwile sie skoncentruję i energia napływa do tych miejsc. Ja zazwyczaj podnoszę ją wyżej... czyli po lydkach do kolan a w rekach podnosze ją do lokci... To chyba całkiem normalne jak się swiadomosc otwiera na wyższe poziomy ;)
|
|
|
|
04.09.2007 - 14:01
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Co do dłoni to przypominam takie urządzonko. Niby nic a wiele radości sprawia szczególnie początkującym. A jesli się zmieni kierunek śmigiełka to juz jest pełen odlot:)
http://www.astraldynamics.pl/artykul-182,,.html |
|
|
|
04.09.2007 - 14:37
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do dłoni to przypominam takie urządzonko. Niby nic a wiele radości sprawia szczególnie początkującym. A jesli się zmieni kierunek śmigiełka to juz jest pełen odlot:) http://www.astraldynamics.pl/artykul-182,,.html No ja sobie własnie taki zrobilem ale z papieru, i mi sie udalo za 1 razem ale nie kreciol sie w ta strone ktora chcialem, poprostu sie krecilo. A dzisiaj jak sie batdziej skupilem, czulem takiue gorąco oraz mrowienie w dloni to gdzie chcilem tam sie obarcalo czyli raz w ta strone i nagle w drugą, naprawde zaje**sta sprawa, szkoa ze mi nie wychodzi takie cos z np. paczką chusteczek, chce ja przesunac ale nic sie nie dzieje ;/ |
|
|
|
05.09.2007 - 18:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zostałem poproszony o wypowiedzenie sie w tym temacie (chyba juz jakis czas temu, ale dopiero teraz zauwazylem :D )
Nie znam sie na bioenergioterapii. To raz. Dwa. To ze jest to energia nie ulega watpliwosci - w koncu czy w metafizyce czy po prostu w fizyce - cieplo to rodzaj energii. (sorki ze tak realistycznie pisze, ale mam chwilowo depresje i szlag wzielo moja duchowosc). Trzy. Z pewnoscia udalo ci sie wzbudzic swoje cialo/umysl/dusze (wybierz sam - bedziesz wiedzial ktore z nich jest za to odpowiedzialne) aby wytwarzal/o/a/y energie w wymienionych przez ciebie miejscach... Nalezy jednakowoz pamietac ze takie rzeczy zdarzaja sie powszechnie naturalnie i bez ingerencji swiadomosci czlowieka - cialo samo wytwarza cieplo w niektorych miejscach w roznych sytuacjach - nie bede sie rozpisywal. Cztery - co do karteczki na szpileczce - jesli to nie polega na oddzialywaniu ciepla, przyciagania wzajemnego, drobnych drgan ciala i podmuchow powietrza - to wtedy powinno rowniez dzialac przy samej koncentracji uzytkownika - bez trzymania obok dłoni. Jeszcze raz sorki za bycie realista - gdzies mi moja dusza odleciala na pare dni i cholera wie gdzie sie podziala... moze to w zwiazku ze szkola :D... |
|
|
|
05.09.2007 - 19:09
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wiesz co, w Warszawie są kursy dla bioenergoterapeutów... Zapisz się i sprawdź się! Spotkania cykliczne, chyba raz na miesiąc, koszt jednego spotkania chyba poniżej 50zł... Prowadzi jakiś gość z długim i dziwnym nazwiskiem niepolskim, więc nie powtórzę... Być może podobnych kursów jest więcej - poszukaj w necie... Ewentualnie udaj się do jakiegoś bioenergoterapeuty aktywnego w zawodzie i powiedz o co chodzi i jak możesz się rozwijać.....
|
|
|
|
06.09.2007 - 12:13
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiesz co, w Warszawie są kursy dla bioenergoterapeutów... Zapisz się i sprawdź się! Spotkania cykliczne, chyba raz na miesiąc, koszt jednego spotkania chyba poniżej 50zł... Prowadzi jakiś gość z długim i dziwnym nazwiskiem niepolskim, więc nie powtórzę... Być może podobnych kursów jest więcej - poszukaj w necie... Ewentualnie udaj się do jakiegoś bioenergoterapeuty aktywnego w zawodzie i powiedz o co chodzi i jak możesz się rozwijać..... Do Warszawy mam daleeekooo.... I Raczej nici z takiego treningu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |