|
|
![]() ![]() |
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| Artur_flyer |
|
|
Guests |
Już chyba ktoś kiedyś pytał o podobną aukcję. Co o tym sądzę? Hmm nie wiem, osobiście nie lubię używać dźwięków. Sama muzyka Cię nie wyciągnie:) Trzeba dać też coś od siebie:) Chociaż widzę same pozytywne opinie kupujących.
Jak nie szkoda ci wydać 35 zł to bierz ten zestaw. Później napiszesz nam czy pomógł |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Też właśnie się bodajże wczoraj na ten zestaw natknąłem, ale jednak stwierdziłem, ze szkoda na to kasy. OOBE można osiągnąć samemu, a dźwieki tak naprawdę nie każdemu pomogą... No ale nie wiem, trzeba by sprawdzić, jak ktoś ma za dużo kasy to niech kupi ;)
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ok ja ostatnio zarobiłem stówę więc kupie i dam znać czego to jest warte. Ale kupuję zestaw w którym jest: OOBE + GENERATOR SNÓW + HIPNOZA + MSYNC za 70 zeta. W cuda nie wierzę, ale chyba powinno to pomóż.
Pozdrawiam PS. Nie mam za dużo kasy:P, ale teraz mam fajną robotę, nie meczącą na której można zarobić |
|
|
|
| nerhaa |
|
|
Guests |
Nic nie kupuj - nerhaa da ci zadarmo taki dźwięk, że wibracje będziesz miał po 15 minutach takie jakich jeszcze nie miałeś! A osiągnięcie focus10 to banał totalny - wychodzisz wtedy gdy skończy się dźwięk a nie wcześniej bo wyjdziesz ale z siebie nerwowo ;)
Tylko przydałby się do naszego uploadu dostęp ftp, bo mój presecik mabagatela 750Mb i trwa 75 min a jak go skompresowałem do mp3, to jednak wycięty został jeden ważny dźwięk (operuje bardzo niskimi dźwiękami - pod względem barwy same basy, żadnych pisków), nie ma też szumu żadnego, zastąpiłem go pewnym nagraniem zloopowanym bo w tym presecie trzeba skupiać się na dźwiękach. Co on daje? - relaks głęboki - focus10 - pomaga mieć LD - pomaga mieć OOBE (ale nie w trakcie) - wywołuje wibracje dosyć szybko Jak jest zrobiony? Tajemnica - robiony w BwGenie hen hen dawno temu, ale pamiętam , że przewertowałem wówczas kilkadziesiąt stronic różnych o częstotliwościach i dźwiękach... i wszystko za free, tylko dostęp do ftp muszę mieć. |
|
|
|
|
|
|
nerhaa za późno już zamówione :) zamiast na ftp mógłbyś dać na rapidshare.com
|
|
|
|
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Narhaa zapodaj preset i z głowy sami sobie wygenerujemy. Qurde dolne pasmo na mnie zajebiscie działa transowo. Apropo gratulacje za podróże mentalne. Wiedziałem że sobie jakoś poradzisz.
|
|
|
|
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dajcie jakies takie presety dzieki którym bede miał szybko wibrcje ( co prawda mam je ale te ,,słabsze" a wiem jakie są te ,,silniejsz" i chciałbym je miec poraz drugi).
|
|
|
|
| nerhaa |
|
|
Guests |
ale nie mam właśnie tego w postaci presetu - tylko na płytce jako wav...
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
dragon1, zaczynasz mnie człowieku przerażać. Trochę wiary w siebie, a wszystko inne stanie się zbędne. Zresztą żaden preset nie da ci tej gwarancji. Chcesz mieć wibracje? Określ co to znaczy? Powinieneś raczej powiedzieć, k***! Chcę mieć dzisiaj OBE! Nastawić budzik na 4 rano, i rozpocząć walkę o wolność. Nikt nie mówił że będzie łatwo, ale takim podejściem jedynie zmniejszasz swoje szanse..
Co do gówna z allegro... Ludzie, nie dajcie się dymać szarlatanom. Ktoś zrobi ładną aukcję, napisze fajny wierszyk, a my frajerzy to kupimy? Nie, nie tym razem.. |
|
|
|
|
|
|
Q***a ale będe mial dzisiaj zaje*iste OBE. Normalne jestem przekonany na maxa.Heh jak zwykle:D
|
|
|
|
| nerhaa |
|
|
Guests |
hahaha - ja tak od sześciu (6) lat co wieczór i noc powtarzałem XD
Najpierw: - K*** - jestem zaje*isty, będę miał obe dzisiaj! A rano: - K***! Znowu nic... ;) |
|
|
|
|
|
|
Day, a może są łatwiejsze sposoby na OOBE, np. nerhaa ma łatwy sposób na oobe. Ale każdy jest inny i na jednego będą działać presety na drugiego metoda 4+1, a niektórzy się zrelaksują i już wychodzą.
|
|
|
|
|
|
|
To, czego doświadcza nerhaa, nie jest "umownym" oobe. Tak, masz racje co do różnic, ale głownie chodziło mi o podejście do sprawy, całokształt niektórych osób.
|
|
|
|
|
|
|
Nie wierzę w to, że posłucham tych dźwięków i od razu będę miał oobe, ale mam nadzieję że dzięki nim szybciej wyjdę z ciała. I dalej będę się budził o 4, aby spróbować wejść w astral.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nerhaa, może sprobuj to upnąć na 4shared ;)
|
|
|
|
| nerhaa |
|
|
Guests |
Próbowałem na megaupload, ale jak minęło 30% to już się zdenerwowałem, że przeglądarka tyle otwarta, wlokło się strasznie...
A no i to nie dźwięki dzieki którym ma się oobe - żaden preset tego nie zrobi za nas... One pomagają wejść najdalej w focus10, nastroić nas - jak się skończy wtedy można latać, nie w trakcie. @daywalker Tak, to nie jest oobe - trzymajmy się tych terminów - To nie doświadczenie poza ciałem, to jest, jak ktoś na czacie powiedział i chyba ma rację: PPF - Płynne Przeniesienie Fazy albo: WSWA - Wtapianie się w Astral różnica jest taka, że podczas normalnego oobe czekasz z fazą aż będzie pełna - dopiero potem masz nagle BUM i wyjście, a ja nie mam bum, tylko lekko i powoli się dostrajam - uwalniam myśli od CF po czym w pewnym momencie wtapiam się w astral a dokładnie językiem wszystkim znanym prawdopodobnie w focus27 wtapiam się - tyle że płynnie a nie nagle. Niech ktoś poda jakieś różnice między metodą Moena a normalną 4+1?? To że moen twierdzi, że nie miał oobe wynika z faktu trzymania się ogólnego pojęcia i terminu - kto go czytał powinien widzieć i wiedzieć od razu, że to oobe, tylko inaczej się dostraja. |
|
|
|
|
|
|
Niech ktoś poda jakieś różnice między metodą Moena a normalną 4+1?? To że moen twierdzi, że nie miał oobe wynika z faktu trzymania się ogólnego pojęcia i terminu - kto go czytał powinien widzieć i wiedzieć od razu, że to oobe, tylko inaczej się dostraja. Qurde nie wiem jakie odczucie jest w projekcji mentalnej ale wyjście po odczuciu wibracji czy paralizu jest zajebiście realne. Samo odłączenie się od ciała potem świat OSPUO szok. Pamietam na początku zabawy z OBE próbowałem przejść przez ścianę. Rozpędziłem sie i bęc. Rypnąłem jak klocek i poczułem normalnie fizyczny ból. Cóż nie udało się bo byłem podświadomie przekonany o twardości ściany hehe. Czy w mentalnym OBE coś takiego jest możliwe. |
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To jak z tymi presetami nerhaa?
Co z ta aukcja allegro? ;-) |
|
|
|
|
|
|
Facet leci w kulki, paczki nie dostałem, więc sie go pytam czy już wysłał a ten nic nie odpisuje. Na szczęście wybrałem płatnośc przy odbiorze.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
No i paczka przyszłą :) Wszystko gra i buczy. Dzisiaj sprawdzę czy to działa tak jak ma działać ;)
PS. Ajm sory za to, że nie użyłem opcji EDIT |
|
|
|
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ty Kuba a ty to kupiłeś z allegro ?
Wyslij na neta te płyty, na rapidshare albo na sendspace. |
|
|
|
|
|
|
Jednak dzisiaj mi się nie uda tego sprawdzić.
A na rapida to bede dał rade wystawić dopiero w czwartek/piątek |
|
|
|
|
|
|
Kuba32 a czemu nie sprawdziłeś tego generatora ?
|
|
|
|
|
|
|
Bo na MP3 nie działa mi format WAVE i nie wiem na jak to przerobić, aby działało. Może wiecie?
|
|
|
|
|
|
|
Jak masz czas to je upnij dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
|
Na upload szanse dopiero jutro
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda ze dopiero jutro.
|
|
|
|
|
|
|
Bo obecnie nie mam dostępu do tej płytki
Ps. Sorki za robienie czatu z forum |
|
|
|
|
|
|
A jednak dałeś się wydymać hehe. Ok, miejmy nadzieję że przynajmniej efekt placebo zadziała;).
|
|
|
|
|
|
|
No już piatek, zapodaj te płytki ziom. ;D
|
|
|
|
|
|
|
Ziom sam upload zajmuje mi całą noc ;)
Aha i jeszcze jedno nie będzie ich rano, bo do budy muszę iść :( |
|
|
|
|
|
|
W sobote ??!!
P.S. A ile tego jest, tzn tych nagran ? Są na oobe i na LD, tylko 2 ? |
|
|
|
|
|
|
OOBE, LD, Hipnoza, MSync, ale najpierw upne OOBE chyba ze cos innego chcecie najpierw
|
|
|
|
|
|
|
Jak chcesz, mi to wszytsko jedno, byleby było OOBE i LD. :D
|
|
|
|
|
|
|
Niestety pliki sie zle zauploadowały i jeszcze raz będę musiał je upnąć, więc jak wszystko dobrze pójdzie to jutro z rańca będą ;)
|
|
|
|
|
|
|
Ok, mam nadzieje że nie będzie dużo tych partów.
|
|
|
|
|
|
|
No i nareszcie :D
Generator OOBE: KOD http://rapidshare.com/files/57573381/dlaobeznanych.part1.rar http://rapidshare.com/files/57580437/dlaobeznanych.part2.rar http://rapidshare.com/files/57586528/dlaobeznanych.part3.rar http://rapidshare.com/files/57591931/dlaobeznanych.part4.rar http://rapidshare.com/files/57597245/dlaobeznanych.part5.rar http://rapidshare.com/files/57602082/dlaobeznanych.part6.rar http://rapidshare.com/files/57606763/dlaobeznanych.part7.rar http://rapidshare.com/files/57565746/dlaobeznanych.part8.rar hasło: oobe.pl Nagranie w formacie WAV |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
to zaczynamy sciaganko:) dzieki Kuba :)
|
|
|
|
|
|
|
Kuba a ty to sprawdzałeś ? Działa na ciebie to nagranie ?
|
|
|
|
|
|
|
sporo to ma!
|
|
|
|
|
|
|
sciagania na tydzien :) jedna paczke sciagnalem a zeby kolejną to musze czekac z 200 minut :D hehe
|
|
|
|
|
|
|
Mogę to wstawić na inny serwer jak chcecie tylko mi polećcie jakiś tak serweri, aby można zostawić kompa włączonego na noc i by się uploadowało
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam zmienne IP wiec to pobiore w nie całe 4 godzinki, a co do serwa to upnij jak chcesz na megashares.com
|
|
|
|
| Angello |
|
|
Guests |
sciagania na tydzien :) jedna paczke sciagnalem a zeby kolejną to musze czekac z 200 minut :D hehe Uroki korzystania z rapidshare. :D Jak ktoś jest jeszcze w sieci(tak jak ja) to dopiero jest masakra. Ja osobiście lubię nawet ściągać z tego serwera FileFactory. Tylko, że już dość dawno tego nie robiłem, więc nie wiem czy wszystko jest po staremu. |
|
|
|
|
|
|
wszystko jest ladnie pieknie bo tą paczke a ma ona 100Mb sciagam w 5 minut... tylko denerwujące jest to ze trzeba czekac za kolejnym sciaganiem :)
|
|
|
|
|
|
|
Kuba32 teraz zapodaj cos na LD, a jest tam na tych płytach coś na sny erotyczne ? ;P
|
|
|
|
|
|
|
Na LD upne jutro, więc powinno być w środe. A na sny erotyczne nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
To moze najpierw upnij zamiast LD to na hipnoze. ;)
|
|
|
|
|
|
|
LD już upam, a Hipnozę upne jutro
|
|
|
|
|
|
|
ok sciagniete czyli to byl track na obe ?:)
|
|
|
|
|
|
|
Tak to było nagranie na OOBE.
A oto na LD: KOD http://rapidshare.com/files/58219183/ebooald.part1.rar http://rapidshare.com/files/58229172/ebooald.part2.rar http://rapidshare.com/files/58239801/ebooald.part3.rar http://rapidshare.com/files/58249135/ebooald.part4.rar http://rapidshare.com/files/58257839/ebooald.part5.rar http://rapidshare.com/files/58265549/ebooald.part6.rar http://rapidshare.com/files/58272731/ebooald.part7.rar http://rapidshare.com/files/58275393/ebooald.part8.rar hasło: oobe.pl PS. Nie wiem czy to był przypadek czy nie, ale dzisiaj w nocy słuchałem tego nagrania na OOBE i w pewnym momencie zasnąłem i miałem LD, którego doświadczam dość rzadko. |
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jakis limit mam wykorzystany czy cos... Uroki lanu :P
|
|
|
|
|
|
|
siemka, dzieki za wstawki :D biore sie za sciaganie...mam pytanko tylko ty masz do tego jakas instrukcje czy poprostu mam tego sluchac?:d
|
|
|
|
|
|
|
Do tego oobe to proponuję technikę 4+1 no i słuchać tego
|
|
|
|
|
|
|
moglbys jeszcze wstawic ta hipnoze? bylbym wdzieczny :D
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie jutro będzie to na hipnoze.
|
|
|
|
|
|
|
Na Hipnoze powinno być jutro rano, ale nie na 100%
|
|
|
|
| Angello |
|
|
Guests |
Może ktoś powiedzieć, czy chociaż dobrze się słucha?
W to, że zadziała bezpośrednio i tak wątpię. Ewentualnie efekt placebo jak to powiedział chyba day. ;] |
|
|
|
|
|
|
Sorki, ale nie dałem rady tego zauploadować.
A co do słuchania to mi się osobiście dobrze słucha, jakieś odgłosy ptaszków, morza i w ogóle natury w tle. |
|
|
|
|
|
|
to na LD jest jakieś zjebane wychodzą błędy jak rozpakowuje i pisze że jest nieprawdziwe Hasło? o co w tym chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Kuba jak wystawiasz to prosze cie, BEZ HASŁA !!!!!!!!
-.- |
|
|
|
|
|
|
wogóle nie wiem co robic teraz! Kuba napewno dobre to jest? może mi jakoś doradzisz! ??
|
|
|
|
|
|
|
Nie rozumiem przecież mi wszystko działa. Hasło to: oobe.pl
|
|
|
|
|
|
|
może napisz pokolei jak to rozpakowac!???
|
|
|
|
|
|
|
Kuba zapodaj nam to na Hipnoze :)
|
|
|
|
|
|
|
Własnie, daj linki do hipnozy ziom. :)
|
|
|
|
|
|
|
Na serio nie wiem co może nie trybić, u nie wszystko gra i buczy. Spróbuj ściągnąć tego 4 parta jeszcze raz. Jak nie będzie działać to jeszcze raz będę musiał upnąć.
Na Hipnoze będzie jutro z rańca. |
|
|
|
|
|
|
http://www.shareonall.com/index.php?show=upload wez tutaj jak mozesz upchnij :) bedzie lepiej sie nam sciągać :)
|
|
|
|
|
|
|
Nagranie na LD w formacie mp3:
KOD http://rapidshare.com/files/58709608/ld.mp3 Sorki, ale mam małe problemy techniczne i nie mogę zauploadować tego nagrania na hipnoze, ale jutro po południu powinno juz być wszystko OK |
|
|
|
| Angello |
|
|
Guests |
Hahahaha, ktoś nagrał 70 min szumu morza i sprzedaje to jako sposób na LD. Prędzej ja wygram w totka niż ten utwór wywoła u kogoś świadomy sen bezpośrednio.
|
|
|
|
|
|
|
noooo żebyś sie tylko nie zdziwił :)
|
|
|
|
|
|
|
Nie no to LD to jakaś porażka... jakis szum nie wiadomo czego przez około 70 minut.... Juz ja mam lepsze nagranie LD z innej aukcji które ktoś mi kiedys uploadował na innym forum....
Kuba zapodaj to na hipnoze, moze to bedzie jakies w miare. |
|
|
|
|
|
|
OK na Hipnoze już jest
KOD http://rapidshare.com/files/58923550/Hipnoza.mp3 A wy na LD to czego się spodziewaliście? |
|
|
|
|
|
|
Czegoś innego... A to na hipnoze jak działa, hipnotyzuje i co dalej ?
Bo ta hipnoza ma chyba jakis cel.... |
|
|
|
|
|
|
No cel to ty sobie wymyślasz.
|
|
|
|
|
|
|
Jak wymyślam... Słucham tyych dźwięków i co dalej, mam myslec ze wychodze z ciała np ?
Bo tam nie ma zadnego głosu jak np, w nagraniach Bytofa tylko same dźwięki. |
|
|
|
|
|
|
Jak zeskanuję poradnik do tego to Wam prześle
|
|
|
|
| Angello |
|
|
Guests |
A wy na LD to czego się spodziewaliście? Przede wszystkim jakichś poleceń głosowych. Tzw... skryptów. Coś ala relaksacja progresywna Jacobsona. Miało by to wtedy poniekąd charakter sesji hipnotycznej, programowania się na LD. Szum morza mogę sobie sam nagrać, bo mam niedaleko. |
|
|
|
|
|
|
Angello przecież to nawet szumu morza nie przypomina, ale ok może własnie takie ma być, spróbuje dzisiaj przetestować, ciekawe czy mi pomoże w LD.
|
|
|
|
| Angello |
|
|
Guests |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musze ściągnąć stery do skanera ;)
|
|
|
|
|
|
|
To je ściąg i chociaż poradnik do hipnozy wrzuć albo przepisz ręcznie. :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |