|
Ludzie uważajcie z tą przesadną miłością do platformersów.
Wszyscy politycy są tacy sami. Nie kocham platformy, nie lubię pana Tuska.
Tak, tak, wiem, wiem, najważniejsze to odsunąć PiS od władzy.
Niestety PO to też prawica tylko trochę mniej radykalna.
A jeżeli prawica to znowu będziemy obserwować włażenie kościołowi w tyłek(wydawanie paru milionów złotych z publicznej kasy na świątynie opatrzności hehe, ja też mogę sobie założyć religię, ciekawe czy rząd wypłaciłby mi parę baniek na moją świątynię hehe, no co wyznawcy wszystkich religii w naszym kraju powinni być traktowani tak samo, równo).
Tak, tak wiem, jest jeden cel , cel najważniejszy, odsunąć PiS odsunąć PiS, no ale trochę mnie to wkurza, że wszyscy tak są za PO. Odnoszę wrażenie, że niektórzy ludzie podejmują decyzję o głosowaniu na PO tylko na takiej podstawie, że PO jest cool, że jest to w modzie, że każdy młody człowiek jeśli chce być spoko ziom to musi zagłosować na partię Donalda.
Pan Tusk chyba kiedyś mówił coś o płatnych studiach, podoba wam się to? Bo mi nie. Ten cały podatek liniowy też jakoś mi się nie widzi.
Ja głosuję na LiD, wiem, wiem, zaraz powiecie, że to komuniści, że komunizm był zły, w naszym kraju panuje stereotyp komunisty (sprytnie wykorzystywany przez liderów partii prawicowych), że lewica już wystarczająco się skompromitowała. Proszę bardzo mówcie sobie.
Jeżeli PiS wygra to ja będę winny OK nie ma sprawy, nie zagłosuję na PO. Nie będę głosował wbrew sobie, najbliżej moich poglądów jest LiD .
PS> Olek!!!!! Mordo ty moja!!!! hehehe
|