oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Tunele
kozuar
post 29.10.2007 - 16:20
Post #1

Guests

Chciałbym poruszyć temat tuneli, czy są to wg. Was zwyczajne anomalia, występujące po drugiej stronie, czy może coś więcej. ?

Do tej pory miałem cztery „przygody” z tunelami i za każdym razem trafiałem do jakiś wydarzeń z dzieciństwa. Przy ostatnim takim wyjściu trafiłem do swojego domu, był jeszcze przed remontami, nie wiem skąd, ale wiedziałem że jest to rok 1994. Przed choinką zobaczyłem małego chłopczyka, który bardzo przypominał mnie, czułem przytłaczającą w sensie pozytywnym energię, atmosferę panującą w domu, podszedłem do niego i spytałem się czy on wie kim ja jestem, nic nie mówiąc skoczył na mnie i zniknął.

Tak ostatnio się zastanawiam, czy może występowanie tuneli, jest jakoś powiązane z naszymi wspomnieniami, nie tyle co z dzieciństwa, ale może nawet z poprzednich wcieleń ???
Go to the top of the page

+Quote Post
MetaPsyche
post 29.10.2007 - 17:27
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

pierwsze słysze, ale dla ezo entuzjastów może być to kolejny dowód, że NP to my z przyszłości ;)

+Quote Post
VVi
post 29.10.2007 - 18:38
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jakoś nie trafiłam na tunele. Tzn mi się nic takiego nie przydarzyło. Ale może to być dobra droga do przeszłości. Bo coś mi tam dzwoni, że gdzieś coś podobnego czytałam o cofaniu sie w przeszłość.
Meta - to z tymi NP to może i tak być. I to całkiem dobry dowód. Jak ktoś czytał słynną trylogię to wie, że Monroe miał przypadek, kiedy pomógł sam sobie. Aczkolwiek NP nie muszą koniecznie być nami z przyszłości. Być może nawet mogą być 2 rodzaje NP. Czy ktoś może coś wykluczyć?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park