|
|
![]() ![]() |
16.11.2007 - 16:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
[nie wiem może jestem lękliwy :) ale z przyzwyczajenia jak leżę mam przykrytą głowę kołdrą (może dlatego że jest długa)]
Po przerwie w próbach w wyjściu z ciała powracam na forum, ponieważ dziś w nocy znów miało miejsce dziwne zdarzenie w moim życiu. Spałem i wydawało mi się że lecę w śnie i od razu (dziwnym trafem :) ) pomyślałem o OoBE. Obudziłem się lekko (byłem w takim półśnie) czułem że coś się dzieję. Byłem odkryty tą kołdrą więc może bałem się że pojawią się w umyśle zjawy które zobaczę (hipnagogie) i z tego powodu przykryłem się ponownie wybudzając się z otępienia. Trochę teraz tego żałuję. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam P.S. Może jednak trochę przesadziłem. Zresztą zawsze zadawałem głupie pytania, ale zapomniałem że tematu chyba usunąć nie mogę :) |
|
|
|
16.11.2007 - 16:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Strachu , lęku przy wyjściu czy wibracjach doznaja Ci, którzy wychodza na niskich częstotliwosciach wibracji. Bo wibracje nie sa zawsze takie same u każdego. Jesli w ogóle na codzień masz niewysokie wibracje to będziesz odczuwał cos jak lęk.
Przede wszystkim jak sobie wykreujesz strachy to ich bedziesz doświadczał. Wymysl sobie najpierw cos dobrego, wyluzuj się, pomedytuj może? Podnieś wartośc rzeczy któe robisz na codzień. Zobaczysz jak zmieni sie to doznanie. Powiedz do siebie przed snem zawsze - jestem bezpieczny zawsze i wszędzie. I bądź tego pewnien. Nawet nie wiesz jaką siłę maja twoje słowa i mysli. powodzenia-duzo ciepła wysyłam.;) ps. to nie jest głupie pytanie. To wbrew pozorom ważna rzecz przy obe. |
|
|
|
16.11.2007 - 16:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
poprostu przypomniałem sobie posty swoje jakie napisałem i zdarzyło mi się że przez to iż mam 13 lat zadaje głupie pytanie (znaczy się powiedział ktoś tak, ale urazy nie mam sprawa dawno wyjasniona). A oczywiście dziękuję ci bardzo za pomoc. Wiem że myśli, słowa, wszystko ma wielkie znaczenie. Musze po prostu przestać panikować :)
Dziękuję za pomoc jeszcze raz. |
|
|
|
16.11.2007 - 16:47
|
|
|
Bez pytań nie ma poszukiwania. Więc Pytaj, pytaj - po to tu jesteśmy żeby sie wspierać ;)*
|
|
|
|
16.11.2007 - 17:04
|
|
|
Nie przestawaj panikować, po prostu sie uspokój. Nie mozna zniszczyć ciemności i jej wziąc, mozna jedynie dodać swiatła :). Chodzi o to byś się nie skupiał nad tym czego nie możesz wyobrażać, bo to ma skutek przeciwny od zamierzanego. Wyobrażaj i wmow sobie to co chcesz by sie przydarzyło. Stan, w ktorym byles to prawdopodobnie paralizprzysenny :). Pomarańcza duzo cennych wskazówek Ci dała. Hipnagogie mogą być bardzo przyjemne ^^'. Pozdrawiam i życzę duzo sukcesów :).
|
|
|
|
16.11.2007 - 19:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hmm najleprza metoda bedzie sie temu blizej przyjzec. Jednak musisz miec w sobie jasno sprecyzowana wiare. Wiezysz w duchy? w upiory? moga ci one cos zrobic? kto tym zadzi? Odpowiedz na pytania, nastepnie zmien je tak a by byly dobre. Potem czas na test :)
|
|
|
|
16.11.2007 - 21:05
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiesz? ja mam taki sam problem, taki sam strach przy wibracjii i przed wyjściem. Niedawno prawie wyszedłem, ale się wystraszyłem... ;( szkoda bo do pasa mnie już w ciele nie było. :(
|
|
|
|
19.11.2007 - 17:37
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja sie nigdy nie bałem, nie czułem strachu podaczas wychodzenia, podczas wibraji oraz gdy tak mi ,,serce" waliło (to zapewne czakra).
Noo... wczoraj podczas oobe było nie ciekawie, wiecej w notatniku bo sie spiesze i nie mam czasu. |
|
|
|
19.11.2007 - 17:58
|
|
|
CYTAT Wiesz? ja mam taki sam problem, taki sam strach przy wibracjii i przed wyjściem. Niedawno prawie wyszedłem, ale się wystraszyłem... ;( szkoda bo do pasa mnie już w ciele nie było. :( Ej no.. :D Czy snu się boisz? Czy boisz się zasnąć? Obe to projekcja twojego umysłu więc nie panikuj :). Zamiencie strach w CIEKAWOSC. Inni by dali sobie "głowe uciac" za to, by być w takim stanie jak osoby, ktore sie ich bo..... właśnie! Dobra mysl, teraz sobie uswiadomilem, ze czasami mozna w pewny sztuczny sposób strachem wywołać paraliż. Bojąc sie czegos to następuje, albo jezeli tego niechcemy, ale to raczej juz dla desperatow. Pozdrowienia :) hehe :D.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |