CYTAT(zaku @ 02.02.2007 - 10:10)

Ja też dziwnie tej nocy miałem. Chciałem wypróbować metodę w której zamiast się przekręcać na drugi bok zostajemy w tej pozycji i powinniśmy dostać OoBE. Usnąłem przez tą metodę i jak się obudziłem czułem Wibracje. To było dziwne. Może ktoś wie co to było? Może LD lub nieświadome OoBE
OBE czy LD? - Z twojego opisu wynika ze ani jedno ani drugie najprawdopodobniej byłeś w fazie przejściowej może lekkim transie może bardziej pogłębionym, podczas którego występują wibracje, (choć nie zawsze) i zmysł słuchu, czucia CF jest już niedostrzegalny.
Najwidoczniej te wibracje, czyli przepływająca przez twoje ciało energia rozbudziła twoją świadomość.
Metoda, którą w strócie przytoczyłeś już kiedyś nieco szerzej opisywał pieczywo , pragnę dodać ze jest skuteczna taż kiedy ma się projekcje astralną, tzn., kiedy następuje cofka do CF to wcale nie musi być koniec projekcji wcześniej tak umnie bywało zaraz sie budziłem.
Lecz dzięki zastosowanej metodzie ostatnio potrafiłem powrócić kilkakrotnie, istotą jest aby zakodować sobie ze po wciągnięciu z projekcji do CF to nie jest wszystko skończone wówczas powinno się pozostać w bezruchu i zazwyczaj człowiek jest na pograniczu odzienia)
Kiedy miałem cofkę to zazwyczaj byłem już w transie i spokojnie przeskakiwałem z CF do CA wspomagając się metodą „lina" the best! i wspinaj sie ku WOLNOŚCI mentalna lina wywiera jeden silny nacisk na CA bardzo skuteczna i prosta zarazem.
Lecz po takich wojażach nieźle po przebudzeniu byłem wyczerpany, napełniony mimo tego szczęściem, jakie doświadczyłem tam
Dobrze ze 2h miąłem możliwość jeszcze pospać, odpływając w nieświadomy sen.